پنجشنبه، آذر ۱۳، ۱۳۹۹

واکنش روحانی شیاد و کلاش و جنایتکار و فاسد و دروغگوی پلید و خبیث به اقدام طویله ولایت قاتل و دزد وقیح مجلس قدیم ایران : هول نشوید، بگذارید باتجربه‌ها کار را پیش ببرند

 

واکنش روحانی شیاد و کلاش و جنایتکار و فاسد و دروغگوی پلید و خبیث به اقدام طویله ولایت قاتل و دزد وقیح مجلس قدیم ایران : هول نشوید، بگذارید باتجربه‌ها کار را پیش ببرند


یک روز پس از ابلاغ مصوبه مجلس درباره «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران» به دولت، حسن روحانی به طور غیرمستقیم به مجلس و سایر نهادهای حکومتی گفت که «هول» نشوند و به «باتجربه‌ها» در حوزه دیپلماسی اجازه فعالیت دهند.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، آقای روحانی روز پنج‌شنبه، ۱۳ آذرماه، در آیین مجازی بهره‌برداری از طرح‌های وزارت نیرو بدون اشاره به فرد یا نهاد خاصی افزود: «بگذارید با حوصله، تامل، خردورزی و دقت آنانی که تجربه بیست و چندساله در این امر دارند... و در دیپلماسی موفق بودند و آمریکا را بارها و بارها در این سه سال در سازمان ملل شکست دادند، کارشان را انجام دهند.»

وی در عین حال به طعنه به مخالفان دولت گفت: «اگر دولت موفقیت به دست آورد این موفقیت را کاملا تقدیم شما می‌کند. اصلا غصه این را نخورید، این دولت مسائل و مشکلات را حل و تمام می‌کند. نه، شما حل کنید، ما دست آنانی که به ملت ما و مردم کمک کنند، می‌بوسیم.»

اشاره وی به تائید مصوبه مجلس در مورد «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران» از سوی شورای نگهبان و ابلاغ آن به رئیس دولت دوازدهم است.

 

رئیس‌جمهوری: همه دست به دست هم دهیم؛ بگذارید آنهایی که تجربه بیست و چند ساله دارند، در دیپلماسی موفق بودند و بارها و بارها آمریکا را در سازمان ملل شکست دادند، کارشان را با دقت انجام دهند

این طرح که پس از کشته ‌شدن محسن فخری‌زاده معروف به «مرد مرموز» فعالیت‌های هسته‌ای ایران به تصویب مجلس رسید، دولت را موظف کرده در صورت «عدم اجرای کامل تعهدات کشورهای ۱+۴ در قبال ایران و عادی نشدن روابط کامل بانکی و عدم رفع موانع صادرات و فروش نفت ایران» دو ماه پس از تصویب این قانون، اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف کند.

آقای روحانی که روز گذشته نیز به صراحت گفته بود که این مصوبه را برای فعالیت‌های دیپماتیک ایران «مضر» می‌داند، امروز نیز به صراحت مجلس و شورای نگهبان را به «عجله» و بی‌توجهی به «ثبات و امید» متهم کرد.

وی در عین حال همه «نیت» همه قوا در کارهای خود را «خیر» توصیف کرده، اما اضافه کرد که «با هم مشورت کنیم و هماهنگ باشیم. همفکری کنیم و کارها را دقیق‌تر و پخته‌تر پیش ببریم.»

شورای نگهبان در حالی مصوبه مجلس را تائید کرد که اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری ایران روز چهارشنبه از نامه اعتراضی دولت به شورای نگهبان در این زمینه خبر داده بود، اما به نظر می‌رسد این شورا توجهی به آن نکرده است.

موافقان دولت و شماری از اصلاح‌طلبان، هدف اصلی مجلس شورای اسلامی و محافظه‌کاران از این اقدام را استفاده زودهنگام انتخاباتی برای رقابت‌های ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ توصیف کرده‌اند.

از جمله حسام‌الدین آشنا، مشاور رسانه‌ای رئیس‌ جمهوری ایران، این اقدام را «بازی زیرکانه» خواند که برای اصولگرایان «مصرف» انتخاباتی «خوبی خواهد داشت».

او در صفحه توئیترش نوشت: «‏احتمال می‌دهند که بایدن در یک ماه اول کار خود بعضی گشایش‌های اقتصادی را ایجاد خواهد کرد. طبق طرح مجلس، دو ماه فرصت خواهیم داشت برای جلوگیری از تعلیق پروتکل الحاقی».

جو بایدن، رئیس‌ جمهوری منتخب آمریکا، در مصاحبه‌ای گفته که اگر ایران به تعهدات توافق هسته‌ای بازگردد، او نیز به قول خود در مورد بازگشت آمریکا به به توافق موسوم به برجام پایبند است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر