آژانس امنیتی کانادا میگوید جرایم سایبری امنیت و رفاه این کشور را تهدید میکند

یک نهاد امنیتی دولت کانادا روز دوشنبه هشدار داد که جرایم سایبری سازمان یافته طی دو سال آینده تهدیدی برای امنیت ملی و رونق اقتصادی کانادا خواهد بود.
«تشکیلات امنیت ارتباطات» در گزارش خود از روسیه و ایران به عنوان پناهگاههای مجرمان سایبری نام برده است که از آنجا میتوانند علیه کشورهای غربی اقدام بکنند.
این گزارش میگوید، حملات باجافزاری به زیرساختهای کلیدی همچون بیمارستانها و خط لوله میتواند برای مجرمان سایبری سودآور باشد و بررسی این حملات نشان میدهد که آنها مدام نقشههای جدیدی طراحی میکنند.
«تشکیلات امنیت ارتباطات» کانادا که نهاد همتای آژانس امنیت ملی در ایالات متحده است، عنوان کرد: «جرایم سایبری سازمان یافته به احتمال زیاد طی دو سال آینده تهدیدی علیه امنیت ملی و رفاه اقتصادی کانادا خواهد بود.»
این نهاد در ادامه گزارش خود افزود: «باج افزار به احتمال قریب به یقین، مخربترین شکل جرایم سایبری است که کانادا با آن مواجه است، چرا که هم فراگیر است و هم میتواند تأثیری جدی بر عملکرد سازمانها داشته باشد.»
دادههای رسمی نشان میدهد که در سال گذشته میلادی، ۷۰ هزار و ۸۷۸ مورد کلاهبرداری سایبری در کانادا گزارش شده و در مجموع بیش از ۵۳۰ میلیون دلار کانادا (۳۹۰ میلیون دلار) از این طریق به سرقت رفته است.
«تشکیلات امنیت ارتباطات» کانادا تاکید کرده که دستگاههای امنیتی روسیه تقریبا به طور قطع با این مجرمان سایبری روابطی دارند و تا مادامی که افراد و سازمانهایی خارج از روسیه را مورد هدف قرار میدهند، به آنها اجازه فعالیت میدهند.
مسکو همواره اتهام انجام حمله سایبری و هک و حمایت از هکرها را رد کرده است.
این گزارش میافزاید، تهران احتمالا فعالیتهای مجرمان سایبری داخل این کشور را که با منافع استراتژیک و ایدئولوژیک جمهوری اسلامی همسو هستند نادیده میگیرد.
«تشکیلات امنیت ارتباطات» در ماه ژوئیه اعلام کرده بود که هکرهای همسو با روسیه احتمالا به دنبال ایجاد اختلال در بخش نفت و گاز طبیعی کانادا باشند، خاصه با توجه به این موضوع که اتاوا از اوکراین حمایت میکند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر