سه‌شنبه، بهمن ۱۰، ۱۴۰۲

آمریکا شبکه هکری چینی «طوفان برق‌آسا» را از کار انداخت

 

آمریکا شبکه هکری چینی «طوفان برق‌آسا» را از کار انداخت


پرچم‌‌های چین و آمریکا
پرچم‌‌های چین و آمریکا

خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه، از دفع عملیات یک شبکه هکری چینی به وسیله دولت آمریکا خبر داد.

بنا بر این گزارش اختصاصی، وزارت دادگستری و اداره تحقیقات فدرال آمریکا، اف بی آی، توانسته‌اند بخش‌هایی از مداخلات هکری چینی‌ها را عقیم کنند.

به گزارش رویترز، دولت آمریکا برای جلوگیری از مداخلات احتمالی کشورها در انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو در این کشور و همچنین مقابله با باج‌گیری‌های مجازی از کمپانی‌های آمریکایی که در سال گذشته میلادی رخ داد بیش از پیش بر دفع فعالیت‌های هکری متمرکز شده است.

بتازگی نیز شرکت مایکروسافت در گزارشی اعلام کرد که روسیه، ایران و چین احتمالاً برای مداخله و تأثیرگذاری در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ میلادی در آمریکا و سایر انتخابات مهم در کشورهای دیگر جهان تلاش خواهند کرد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در تاریخ ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برابر با ۱۵ آبان ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

بنا بر گزارش رویترز، مقامات اطلاعاتی فعالیت‌های نفوذی گروه هکری «وُلت تایفون»، (طوفان برق‌آسا)، را بخشی از تلاشی وسیع برای لطمه‌زدن به زیرساخت‌های حیاتی غرب از قبیل بنادر دریایی و خدمات‌دهندگان و فراهم‌کنندگان تسهیلات اینترنتی معرفی کرده‌ و درباره آن هشدار داده‌اند.

رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داده است که پس از آشکارشدن عملیات این شرکت اخلالگر در ماه مِی سال ۲۰۲۳ ، هکرها ابعاد عملیات خود را در اواخر سال گذشته گسترش داده و برخی از تکنیک‌های خود را تغییر دادند.

خبرگزاری رویترز روز ۲۵ مه در گزارشی تحلیلی ابعادعملیات گروه «طوفان برق‌آسا» را آشکار کرده بود.

به گفته کارشناسان امنیت ملی آمریکا، چین قادر است با استفاده از رخنه‌های ایجادشده، به ایجاد اختلال در تاسیسات پشتیبانی عملیات نظامی آمریکا در منطقه هند-اقیانوسیه بپردازد.

منابع اطلاعاتی همچنین درباره قصد هکرها برای صدمه زدن به آمادگی مقابله آمریکا در برابر حمله احتمالی چین به تایوان ابراز نگرانی کرده‌اند.

چین که مدعی مالکیت جزیره تایوان است در سال‌های اخیر فعالیت‌های نظامی خود را در نزدیکی این جزیره افزایش داده است.

به گزارش رویترز، وزارت دادگستری آمریکا و اف بی‌ آی از اظهارنظر درباره این گزارش خودداری کرده‌اند و سفارت چین در واشنگتن هم هنوز به این گزارش واکنشی نشان نداده است.

این در حالی‌ست که در پی هشدار کشورهای غربی درباره فعالیت‌های هکری وُلت تایفون در ماه مِی ۲۰۲۳، سخنگوی وزارت خارجه چین، مائو نینگ، آن را بخشی از «کارزار مشترک دروغ‌پردازی» به وسیله ائتلاف اطلاعاتی کشورهای «پنج چشم» خواند.

کشورهای عضو گروه «پنج چشم» شامل آمریکا، کانادا، نیوزیلند، استرالیا و بریتانیا در حوزه تبادلات اطلاعاتی به همکاری‌ با یکدیگر می‌پردازند.

پژوهشگران امنیتی در توضیح عملکرد هکرهای وُلت تایفون تاکید کرده‌اند که آنها با در اختیار گرفتن کنترل حجم وسیعی از لوازم دیجیتال آسیب‌پذیر از قبیل روترها، مودم‌ها و حتی دوربین‌های امنیتی متصل به اینترنت از آنها در حملات آینده خود به اهداف حساس‌تر بهره می‌برند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر