یزیدعلی خامنهای دزد و جنایتکارو فاسدو حرمزاده در سند الگوی پیشرفت: تا سال ۱۴۴۴ جزو هفت کشور برتر دنیا شویم
در متن این سند که رسانههای داخلی هدف آن را رسیدن به «تمدن نوین ایرانی اسلامی» ذکر کردهاند، آمدهاست که ایران قرار است تا سال یادشده «دارای یکی از ده اقتصاد بزرگ دنیا» شود و «فقر، فساد و تبعیض در کشور ریشهکن گردد.»
در این سند آمدهاست: «در سال ۱۴۴۴ ایران از نظر سطح کلی پیشرفت و عدالت، در شمار چهار کشور برتر آسیا و هفت کشور برتر دنیا شناخته میشود و دارای ویژگیهای برجسته جامعه اسلامی و خاستگاه تمدن نوین اسلامی ایرانی است.»
بنا بر گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر رهبر جمهوری اسلامی، آیتالله خامنهای برای «بررسی و اصلاح» این سند توسط صاحبنظران فراخوان داده و «مرکز الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت» را موظف کرده نسخه ارتقاءیافته این الگو را حداکثر ظرف دو سال آینده برای تصویب و ابلاغ ارائه کند «بهطوریکه از ابتدای قرن پانزده هجری شمسی اجرای این الگو با سرعت مطلوب آغاز و امور کشور بر مدار آن قرار گیرد.»
صدا و سیما و دستگاههای تبلیغی و اطلاعرسانی رسمی ایران نیز قرار شده «اخبار فعالیتهای یادشده را منتشر نمایند.»
در این متن جزئیات راهکارهای عملی رسیدن به جایگاه «یکی از هفت کشور برتر دنیا» نیامده اما مطالبی به عنوان «مبانی» و «آرمانها» و «تدابیر» ذکر شدهاست.
در بخش «مبانی» اینگونه آمدهاست که «جهان مادی در طول عالم ماوراء است و عوامل مؤثر در آن منحصر به علل مادی و طبیعی نیست» و راه رسیدن به پیشرفتهای مورد نظر از مسیرهایی چون «تمسک به هدایت الهی»، «رهبری امام معصوم»، «توجه بهغایت پایدار تحقق کلمه الله» و «سلطه مؤمنان بر اهل باطل» میگذرد.
در بخشی دیگر اشاره شده از آنجا که «وحی، مایه شکوفایی عقل محسوب میشود. از این رو تمدنسازی و پیشرفت اسلامی افزون بر تکیه بر اصول، ارزشها و تعالیم اسلامی، مبتنی بر عقل و دانش بشری نیز هست.»
در قسمت «آرمانها» بر مواردی چون «ایمان به غیب، .. رحمت و اخوت با مسلمانان و مقابله مقتدرانه با دشمنان» تأکید شدهاست.
در بخشی از متن با عنوان «تدابیر»، در زمره تدابیری که برای تبدیل شدن ایران به یکی از «چهار کشور برتر آسیا و هفت کشور برتر دنیا» طی پنج دهه درج شده مواردی نظیر «تقویت و تعمیق فرهنگ توحیدی و معادباور و ایمان به غیب» ذکر شدهاست.
«گسترش فهم عمیق و تحکیم نظریه مردمسالاری دینی مبتنی بر ولایت فقیه، گسترش قطبهای گردشگری …، توقف خام فروشی منابع طبیعی ظرف ۱۵ سال از زمان شروع اجرای الگو، … و استقلال بودجه دولت از درآمدهای حاصل از بهرهبرداری از منابع طبیعی و ثروتهای عمومی» از دیگر تدابیر مذکور است.
انتشار این سند در شرایطی صورت میگیرد که اقتصاد ایران به خاطر سوءمدیریت و تحریمهای آمریکا در تنگنایی روزافزون قرار گرفته و مقامهای ارشد جمهوری اسلامی بر «امیددرمانی» و باور نداشتن به اینکه جمهوری اسلامی به «بنبست» رسیده تأکید دارند.
این در حالی است که صندوق بینالمللی پول در ارزیابی تازه خود برآوردهای پیشین خود از متغیرهای کلان اقتصاد ایران را تعدیل و پیشبینی کرد رشد اقتصادی ایران به منفی ۱٫۵ درصد برسد.
مرکز پژوهشهای مجلس نیز با انتشار گزارشی پیشبینی کردهاست، نرخ رشد اقتصادی ایران متأثر از خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریمهای اقتصادی، پایان امسال در دو سناریوی خوشبینانه و بدبینانه، به منفی نیم و منفی ۲٫۸ درصد کاهش یابد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر