نامزد جمهوریخواه آمریکا: تاسیسات اتمی جمهوری اسلامی ایران را بمباران میکنم
میت رامنی، سناتور جمهوریخواه و یکی از داوطلبان نامزدی ریاست جمهوری آمریکا، روز یکشنبه اول ژانویه در سخنرانی خود در ایالت آیووا گفت: من میخواهم مردم آمریکا این را درک کنند که اوباما نه تنها در خانه و در داخل آمریکا، بلکه در مواجهه با ایران نیز که بزرگترین تهدید برای ایالات متحده است، شکست خورده است.
یک روز پیش از اظهارات سناتور رامنی، باراک اوباما قانون تحریم بانک مرکزی ایران را امضا کرد. این قانون درآمدهای نفتی ایران را هدف قرار داده است. اندک زمانی پس از تحریم بانک مرکزی ایران توسط آمریکا، نرخ برابری پول ایران در برابر ارزهای خارجی به رکورد بیسابقهای دست یافت.
میت رامنی، فرماندار سابق ماساچوست یکی از مطرحترین داوطلبان برای احراز نامزدی ریاست جمهوری از سوی حزب جمهوریخواه برای انتخابات سال ۲۰۱۲ است. او در سخنرانی دیروز خود اوباما را "رئیس جمهور شکستخورده" معرفی کرد.
رامنی انتخابات نوامبر امسال آمریکا را "انتخاباتی برای نجات روح آمریکا" توصیف کرد. این سناتور میلیونر باراک اوباما را متهم کرد که میخواهد در آمریکا نیز مانند اروپا "دولت رفاه" ایجاد کند. رامنی گفت، باراک اوباما مسئول نرخ بالای بیکاری و شاخصهای اقتصادی ضعیف آمریکاست.
تبدیل آمریکا به «ببر کاغذی»
Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: "ریك سانتوروم" سناتور سابق ایالت پنسیلوانیا "ریك سانتوروم" سناتور سابق ایالت پنسیلوانیا و یکی دیگر از داوطلبان ریاست جمهوری از حزب جمهوریخواه نیز روز یکشنبه اعلام کرد در صورتی که به ریاست جمهوری انتخاب شود، تاسیسات هستهای ایران را بمباران خواهد کرد.
ریك سانتوروم که با شبکه "انبیسی" آمریکا گفتوگو میکرد افزود، اگر ایران تاسیسات اتمی خود را به روی بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی باز نکند یا برنامهی اتمی خود را توسعه دهد، او دستور خواهد داد این تاسیسات را بمباران کنند.
این سناتور نیز همانند میت رامنی، باراک اوباما را متهم کرد که برای بازداشتن ایران از "ساخت بمب اتمی" تلاش کافی انجام نداده و آمریکا را به یک "ببر کاغذی" تبدیل کرده است.
باراک اوباما در سال ۲۰۰۸ در کارزار انتخاباتی خود برای راهیابی به کاخ سفید، سیاست خود درباره ایران را "گفتوگو و مذاکره" اعلام کرده بود. اما تلاشهای وی برای گشودن باب گفتگوهای ثمربخش با مقامهای ایران که تا تابستان ۲۰۰۹ ادامه داشت، راه بهجایی نبرد.
دو دور مذاکرات میان ایران و غرب در سال ۲۰۱۰ نیز نتایجی به بار نیاورد. از آن پس، اتحادیه اروپا و امریکا سیاست خود را بر تشدید فشار بر ایران از طریق گسترش تحریمها قرار دادهاند. این تحریمها اکنون بخشهای حساس اقتصاد ایران، یعنی بانک مرکزی و صادرات نفت ایران را هدف قرار دادهاند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر