پنجشنبه، خرداد ۱۱، ۱۳۹۶

"مطالبه‌گری" گروهی از نمایندگان مجلس در نامه به حسن روحانی

"مطالبه‌گری" گروهی از نمایندگان مجلس در نامه به حسن روحانی

شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای از رئیس جمهور ایران خواسته‌اند "مطالبات رأی‌دهندگان" را با "جدیت بیشتری" پیگیری کند. امضاکنندگان این نامه برای "همکاری و تعامل" با دولت دوازدهم هم اعلام آمادگی کرده‌اند.
جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، عموما نزدیک به طیف "اصلاح‌طلب"، در نامه‌ای از حسن روحانی خواسته‌اند با "اتکا به پشتوانه قریب ۲۴ میلیون رأی مردم ایران" برای تحقق مطالبات رأی‌دهندگان "جدیت و اهتمام" بیشتری به کار بندد.
"تدام ثبات، افزایش رشد اقتصادی، رونق تولید و اشتغال، تعامل سازنده با دنیا، شفافیت و مقابله با فساد سازمان یافته و حمایت از حقوق شهروندی و استیفای حقوق ملت مقرر در فصل سوم قانون اساسی از جمله رفع محدودیت‌های غیرقانونی" از جمله مواردی هستند که امضاکنندگان نامه خواستار توجه رئیس جمهوری اسلامی به آن شده‌اند.
حسن روحانی در رقابت‌های انتخاباتی اخیر از هواداران خود خواست با افزایش آرای او، به تحقق وعده‌ها کمک کنند؛ هرچند عملی‌شدن بعضی از وعده‌ها عملا از حوزه اختیارات ریاست جمهوری خارج است. مثلا رفع حصر خانگی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ – مهدی کروبی و میرحسین موسوی و همسرش زهرا رهنورد – که در گردهمایی‌های انتخاباتی اخیر هواداران روحانی هم بارها مطرح شد، از وعده‌های روحانی در سال ۱۳۹۲ بود. گفته می‌شود رفع حصر این افراد تنها با موافقت رهبر جمهوری اسلامی قابل تحقق است.
همچنین با توجه به اینکه بخش بزرگی از فعالیت‌های اقتصادی و گردش پول در ایران تحت نظارت دولت و بانک مرکزی نیست، ایجاد شفافیت و مبارزه با فساد اقتصادی که در نامه نمایندگان به روحانی مطرح شده، تنها به اراده‌ی دولت‌ها بستگی ندارد.
موضوع قاچاق کالا و آسیب آن به تولید داخلی هم سال‌هاست مطرح است و سال‌هاست که خبرها و شایعاتی درباره دست‌داشتن افراد و دستگاه‌های پرنفوذ در قاچاق یا اسکله‌های "غیر مجاز" برخی نهادهای حکومتی منتشر می‌شود.
امضاکنندگان این نامه - از جمله قاسم میرزایی نیکو، محمود صادقی، محمدرضا نجفی، مسعود رضایی، محمدباقی سعادت، عبدالله حاتمیان، محمدجواد فتحی و علیم یارمحمدی – در پایان برای "همکاری و تعامل با دولت دوازدهم در جهت تحقق اهداف فوق" اعلام آمادگی کامل کرده‌اند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر