دوشنبه، خرداد ۲۲، ۱۳۹۶

وعده روحانی شیادبرای "جذب جوانان" و "بهره‌گیری از توان زنان"

وعده روحانی شیادبرای "جذب جوانان" و "بهره‌گیری از توان زنان"

حسن روحانی با اشاره به اینکه "مسئولان امروز کشور دهه‌های پایانی زندگی‌شان را می‌گذرانند"، وعده جذب دو هزار جوان نخبه را در بدنه دولت داد. روحانی "مسیر آینده" را تفکری دانست که مردم "از میان دو تفکر" انتخاب کرده‌اند.
Iran Präsidentschaftswahl - Wahlgewinner Rouhani (Getty Images/AFP/A. Kenare) عکس از آرشیو
حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، شامگاه یکشنبه (۲۱ خرداد/ ۱۱ ژوئن) در دیدار و ضیافت افطار با جمعی از جوانان و دانشجویان تأکید کرد که "برای تحقق وعده‌های انتخاباتی"اش تلاش خواهد کرد.
روحانی ضمن تأکید بر "بهره‌گیری از اندیشه نسل جوان" به عنوان یکی از اهداف دولت دوازدهم، جوانان را فراخواند که "برای ساختن آینده" به صحنه بیایند.
به گفته رئیس جمهوری ایران "شور و نشاط واقعی" انتخابات ۲۹ اردیبهشت را جوانان آفریدند و "نتیجه را همانطور که می‌خواستند رقم زدند".
"مسیر آینده"
حسن روحانی بار دیگر تأکید کرد که این انتخابات «انتخاب میان دو نفر یا یک نفر میان چند نفر نبود، بلکه انتخاب میان دو نوع تفکر بود و مردم یک تفکر را ترجیح دادند که این مبنایی برای حرکت دولت در مسیر آینده کشور خواهد بود».

او یکی از "نکات مهم" انتخاب یکی از دو تفکر توسط مردم را در این دانست که «در دنیای رقابت امروز در سطح منطقه و جهان نسل جوان ما بتواند فضایی را داشته باشد که در آن نوآوری‌ها را به جامعه خود و منطقه عرضه کند». روحانی زمینه‌سازی لازم "برای حضور نسل جوان" را وظیفه دولت دانست.
در دولت احمدی‌نژاد گروهی موسوم به "مشاوران جوان ریاست جمهوری" در اسفند ماه ۱۳۸۴ پایه‌گذاری شد، اما منتقدان آن را اقدامی بی‌تأثیر و "تشریفاتی" خواندند.
دولت روحانی در همین راستا لایحه‌های تفکیک سه وزارتخانه را به مجلس برده است.
روحانی می‌خواهد "سازمان ملی جوانان" را از وزارت "ورزش و جوانان" تفکیک کند.
در صورت تصویب این لایحه توسط مجلس، رئیس جمهوری می‌تواند کابینه دوازدهم‌اش را بر اساس همین ساختار تشکیل دهد.
سپری شدن دوران "سیاست‌ها و اندیشه‌های گذشته"
رئیس جمهوری ایران در ادامه سخنرانی‌اش دلیل وجود "مشکل قومیت یا جنسیت یا تفکرات سیاسی در جامعه" را چنین عنوان کرد: «برای اینکه عده‌ای هستند که نمی‌توانند آستانه تحملشان را بالا ببرند. باید آستانه تحملمان را بالا ببریم و باید افکار دیگران را به رسمیت بشناسیم. اینکه ما فکر کنیم آنچه ما می‌اندیشیم درست است و آنچه دیگران می‌اندیشند یا می‌گویند، نادرست است، این به معنای آن است که ما در زمینه تفکر و اندیشه صبر نداریم و تحمل نمی‌کنیم».
default

پشت ‌پرده زندگی جوانان ایران در یک پروژه عکاسی موفق

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر