دوشنبه، خرداد ۱۵، ۱۳۹۶

نمایندگان طویله ولایت وقیح مجلس قدیم ایران نسبت به بحران‌های کارگری هشدار دادند

نمایندگان طویله ولایت وقیح مجلس قدیم  ایران نسبت به بحران‌های کارگری هشدار دادند

media
به گزارش ایلنا، خبرگزاری کار ایران، برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی نسبت به بروز بحران ها و اعتراض های گستردۀ کارگری در ایران هشدار دادند. آنان برای جلوگیری از وقوع چنین احتمالی خواستار بازنگری و اصلاح سریع قانون کار به منظور حمایت از حقوق کارگران شدند. ولی داداشی، عضو فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی ایران، اصلی ترین مطالبۀ کارگران ایران را امنیت شغلی خواند و خواستار افزایش حقوق آنان شد.
رسول خضری، عضو هیئت رئیسۀ فراکسیون کارگری مجلس ایران، در اظهاراتی مشابه از دولت خواست هر چه سریعتر لایحۀ اصلاح قانون کار را به سود کارگران تهیه کرده و به مجلس تحویل بدهد. او همچنین گفت که اگر در این لایحه منافع کارگران تأمین نشود، مجلس به هیچ وجه با آن موافقت نخواهد کرد.
یک عضو دیگر فراکسیون کارگری مجلس ایران، جبار کوچکی نژاد، گفت که کارگران کشور با دو مشکل بیمه و حقوق های معوقه روبرو هستند و روش بهره کشی از کارگران ایران در هیچ جای دنیا مشاهده نمی شود. او در ادامۀ این سخن اضافه کرد : هر کارفرمایی که حقوق و دستمزد کارگران را پرداخت نمی‌کند باید تحت پیگرد قانونی قرار گرفته و مجازات بشود.
در اظهاراتی جداگانه فریده اولادقباد، نمایندۀ تهران در مجلس شورای اسلامی، گفت که قانون کار و به ویژه اصلاحیۀ آن نباید راه سرکوب مزدی کارگران را فراهم کنند. فریده اولادقباد همچنین گفت که کارگران و خانواده های آنان در ایران زیر خط فقر زندگی می کنند، زیرا، حقوق و دستمزد آنان متناسب با نرخ تورم تعیین نمی شود.
شکور پورحسین، یک عضو دیگر مجلس شورای اسلامی، به ایلنا گفته است : اگر چه دولت می گوید در سال های آینده ٣ میلیون و ٦٠٠ هزار نفر بر شمار بیکاران کشور افزوده خواهد شد، اما، مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی این تعداد را ٧ میلیون و ۵٠٠ هزار نفر محاسبه کرده است. وی تصریح کرد : دولت مدعی است سالانه ٧٠٠ هزار شغل ایجاد می کند، در حالی که تنها ١ میلیون و ٢٠٠ هزار فارغ التحصیل جویای شغل هر سال وارد بازار کار می شوند. شکور پورحسین به اعتراض های کارگری در کشور نیز اشاره کرد و افزود که حقوق برخی کارگران از ٢٠٠ هزار تومان در ماه فراتر نمی رود. وی با اشاره به حقوق های پایین اساتید پیمانی و آموزگاران مدارس غیرانتفاعی گفت که اگر در معیشت این بخش از مزدبگیران نیز بهبودی صورت نپذیرد، کشور با بحران روبرو خواهد شد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر