ایران
انتقاد یزیدعلی خامنهای قاتل و دزدو فاسد و پلید و دروغگوی خبیث از مکرون و سکوت او در قبال سربریدن معلم فرانسوی
علی خامنهای در پیام به "جوانان فرانسه" اظهارات امانوئل مکرون در مورد آزادی بیان در فرانسه و انتشار کاریکاتور پیامبر اسلام را مورد انتقاد قرار داد. او اما به بریدن سر معلم فرانسوی به دست یک مسلمان افراطی اشارهای نکرد.
در پی قتل فجیع یک معلم در حومه پاریس و بریدن سر او به دست یک مسلمان افراطی، امانوئل مکرون، رئیسجمهوری فرانسه قاطعانه به دفاع از نظام سکولار و آزادی بیان در کشورش برخاست، حتا اگر چاپ و نمایش قدیسین باشد.
علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، با گذشت یک هفته پس از این اظهارات مکرون، پیامی خطاب به "جوانان فرانسه" انتشار داد.
در این پیام کوتاه که در سایت رسمی رهبر جمهوری اسلامی انتشار یافته، خامنهای از جوانان فرانسه خواسته است از رئیسجمهوری خود بپرسند: «دشنام و اهانت به چهرههای درخشان و مقدس؟ آیا این کار احمقانه، توهین به شعور ملتی نیست که او را به ریاست خود انتخاب کرده است؟»
کشور و ملت فرانسه در تاریخ اروپا همواره از پیشتازان آزادی بیان بودهاند. قانون اساسی فرانسه و ساختار دموکراسی این کشور مبتنی است بر سکولاریسم و جدایی مطلق دین از سیاست. رئیسجمهوری این کشور نیز بر اساس همین معیار برگزیده میشود.
علی خامنهای، به عنوان رهبر جمهوری اسلامی پیش از این نیز پیامهایی را خطاب به "جوانان" اروپا و آمریکا و کشورهای غربی صادر کرده بود.
این بار مشخص نیست که پیام رهبر جمهوری اسلامی خطاب به "جوانان فرانسه"، منظورش کدام دسته از جوانان است، زیرا بیش از ۵۰ درصد جمعیت فرانسه را کاتولیکها و بیش از ۴۰ درصد آنها را بیدینان تشکیل میدهند. بر اساس ارزیابیها، حدود پنج میلیون مسلمان از ملیتهای مختلف در فرانسه زندگی میکنند که شیعهمذهبها اقلیتی ناچیز در میان آنها به حساب میآیند.
احتمالا منظور علی خامنهای از "جوانان فرانسه"، آن جمعیت پنج میلیونی مسلمان این کشور است که البته اکثریت قریب به اتفاق آنها را سنیمذهبها تشکیل میدهند. اکثریت بزرگ این جمعیت پنج میلیونی به قانون اساسی سکولار فرانسه و آزادیهای مصرح در آن پایبند است.
بیاعتنایی خامنهای به سربریدن معلم و کشتار میلیونی یهودیان
علی خامنهای در پیام خود سئوال دیگری مطرح میکند: «چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی در اینباره نوشت باید به زندان برود، اما اهانت به پیامبر آزاد است؟»
در کل این پیام اما رهبر جمهوری اسلامی کوچکترین اشارهای به سربریدن یک معلم فرانسوی به دست یک مسلمان افراطی و محکوم کردن این جنایت نمیکند.
علی خامنهای تاکنون کشتار میلیونها یهودی در اردوگاه نازیها را محکوم نکرده است و در صحت این کشتار تردید دارد.
روز چهارشنبه ۲۱ اکتبر امانوئل مکرون، رییس جمهوری فرانسه در مراسم بزرگداشت ساموئل پتی، معلم سربریده شده فرانسوی، از آزادی عقیده در این کشور دفاع کرد.
مکرون در این مراسم گفت که دولت فرانسه در کنار همه کسانی قرار میگیرد که در چارچوب دفاع از آزادی عقیده به چاپ و نمایش این کاریکاتورها اقدام کنند. او تاکید کرد که حتی اگر بقیه از دفاع از آزادی عقیده پا پس بکشند، فرانسه به دفاع از ارزشهای سکولار ادامه خواهد داد.
ساموئل پتی، معلم تاریخ در کلاس درسش برای توضیح آزادی بیان، کاریکاتورهای محمد، پیامبر مسلمانان را به شاگردانش نشان داده بود. او پس از این اقدام از سوی یک جوان اسلامگرای افراطی اهل چچن سر بریده شد.
سخنان مکرون با واکنشهای تند از سوی سران و مردم کشورهای مسلمان روبرو شد. رجب طیب اردوغان، رییس جمهوری ترکیه، عمران خان نخستوزیر پاکستان و وزیر امور خارجه مراکش از جمله کسانی بودند که به مکرون اعتراض کردند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر