فرمانده ستاد مقابله با کرونا: وضعیت بیماری در تهران مثل یک «بمب ساعتی» است
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران اعلام کرد که «ردیابی تلفن همراه مبتلایان» به این ویروس نشان میدهد فقط ۲۰ درصد افراد مبتلا به کووید ۱۹ مقررات قرنطینه را رعایت میکنند.
علیرضا زالی روز سهشنبه، ۱۱ آذر، در نشست فرمانداران استان تهران گفت که نقض پروتکلها از سوی اکثریت مبتلایان، وضعیت شیوع بیماری کووید ۱۹ در پایتخت را به نقطه بحران رسانده و «این به منزله یک بمب ساعتی در تهران» قلمداد میشود.
بهرغم این اظهار نظرها، روز سهشنبه اعلام شد که شهر تهران از روز شنبه آینده در زمره شهرهای دارای وضعیت نارنجی طبقهبندی خواهد شد، نه قرمز.
آقای زالی با اشاره به ردیابی هوشمند تلفن همراه بیمارانی که تست کرونای آنها مثبت اعلام شده افزود: «مطالعات ما در تهران نشان میدهد هر فردی که به بیماری آلوده باشد، میتواند هفت نفر را که اغلب افراد نزدیک به فرد در منزل و یا محل کار هستند، آلوده کند.»
به این ترتیب، به گفته فرمانده عملیات مقابله با کرونا، «هفت تا ۱۰ نفر» از اطرافیان فردی که مبتلا به کووید ۱۹ است، باید در این طرح ردیابی شوند.
آقای زالی در این نشست که به شکل ویدئوکنفرانس و با حضور استاندار تهران برگزار شد، افزود: «قطعا اگر افراد کرونا مثبت در فضای جامعه رها شوند، این طرح با مشکلات بسیاری مواجه خواهد شد.»
او تاکید کرد: «در این طرح هدف رفتن به درب منازل تکتک شهروندان نیست و ردیابی هوشمند مورد تاکید است.»
هشدارها درباره وضعیت «قرمز» بیماری کووید ۱۹ در کلانشهر تهران در حالی بیان میشود که روز سهشنبه، در جلسه کمیتههای تخصصی ستاد مقابله با کرونا اعلام شد پایتخت از روز شنبه آینده وارد وضعیت «نارنجی» میشود.
بر اساس گزارش ارائهشده از مجموع ۱۶۰ شهری که از یکم آذر جزو شهرهای قرمز قرار داشتند، حدود ۶۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۷۸ شهر در وضعیت نارنجی و ۱۰۶ شهر هم در وضعیت زرد قرار میگیرند.
«طرح جامع محدودیتهای کرونایی» با تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا از یکم آذر در مراکز استانها از جمله تهران و حدود صد شهرستان اجرا شد.
یک روز پس از اجرای این طرح، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران، با اشاره به تداوم شلوغی در خیابانهای تهران گفت: «این اتفاق نشان میدهد که دولت هیچ ارادهای برای تعطیلی نداشته است.»
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر