سه‌شنبه، بهمن ۰۵، ۱۴۰۰

اومیکرون؛ هشدار کارشناسان، تاکید وزیر کشور جنایتکار و فاسد و شیاد و کلاش و خبیث بر کلاس‌های حضوری


اومیکرون؛ هشدار کارشناسان، تاکید وزیر کشور جنایتکار و فاسد و شیاد و کلاش و خبیث بر کلاس‌های حضوری

در حالی که به گفته کارشناسان، مدارس یکی از منابع اصلی شیوع اومیکرون در ایران هستند، احمد وحیدی، وزیر کشور بار دیگر بر برگزاری ''حضوری'' کلاس‌های درس تاکید کرد.

حمید عمادی کوچک، عضو کمیته علمی ستاد کرونا،  در گفت‌وگو با وبسایت شفقنا، بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها را ''اشتباه بزرگ'' دانسته و گفته که در معاینه بیماران، نهایتا به کودکی می‌رسیم که به مدرسه رفته و از همکلاسی‌هایش بیماری را گرفته و به خانه آورده است.

حمید عمادی کوچک از اهل رسانه خواسته که جلوی بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها را بگیرند.

به گفته او اومیکرون در حال گسترش است و روزی نیست که ''عده زیادی'' بیمار به مراکز درمانی مراجعه نکنند.

هم زمان اما احمد وحیدی، وزیر کشور دولت سیزدهم بار دیگر بر برگزاری کلاس های درس به صورت حضوری تاکید کرد. او از مراکز آموزشی خواست که غیر از کلاس‌های درس، سایر برنامه‌هایی را که به ''دورهمی دانشجویان و دانش‌آموزان نیاز دارند''، به زمان دیگری موکل کنند.

وحیدی در عین حال اذعان کرد که تنها ۱۷ درصد از مردم، دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و یادآور شد که در صورت افزایش آمار ابتلا به اومیکرون و تعداد شهرهای قرمز و نارنجی، محدودیت‌ها بازخواهند گشت.

بازگشایی مراکز آموزشی؛ هشدار کارشناسان

دستور بازگشایی کلاس‌های درس دانشگاه‌ها و مدارس، ۲ بهمن ماه از سوی وزیر کشور ابلاغ شد. احمد وحیدی در دفاع از این تصمیم گفته است که ادامه تعطیلی مراکز علمی ''به آینده علمی کشور آسیب می‌زند''.

یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش نیز در توجیه لزوم بازگشایی هر چه زودتر مدارس و دانشگاه‌ها گفت که مدارس آمادگی کامل را دارند و کلاس‌ها باید بر اساس پروتکل‌ها برگزار شود.

 نوری افزود که زیان‌های آموزشی به ویژه در پایه‌های اول و دوم دبستان قابل تصور نیست و هم‌زمان هشدار داد که حضوری نبودن کلاس‌ها موجب "تاخیر در بلوغ دانش آموزان" می‌شود.

تصمیم‌گیری برای بازگشایی کلاس‌های حضوری با ابراز نگرانی شدید شمار زیادی از کارشناسان همراه شده است که نسبت به شیوع گسترده اومیکرون در ایران، هشدار می‌دهند.

از جمله، پیام طبرسی، عضو "کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا" می‌گوید که هفت میلیون نفر در ایران هیچ نوع واکسنی تزریق نکرده‌اند و اومیکرون می‌تواند برای این گروه یک تهدید بزرگ باشد.

آخرین آمار کرونا در ایران

بر أساس اعلام وزارت بهداشت، در ۲۴ ساعت منتهی به پنجم بهمن، ۹ هزار و ۳۷۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در ایران شناسایی و ۶۳۲ نفر بستری شده اند. در این بازه زمانی، ۲۳ بیمار نیز جان خود را از دست دادند.

به این ترتیب، مجموع بیماران کووید۱۹ در ایران به ۶ میلیون و ۲۶۷ هزار و ۵۵۹ نفر و مجموع جان‌باختگان این بیماری نیز به ۱۳۲ هزار و ۲۷۴ نفر رسید.

در حال حاضر، یک هزار و ۲۴۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌ویژه بیمارستان‌های ایران بستری هستند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر