سه‌شنبه، اسفند ۰۳، ۱۴۰۰

تداوم فشار بر دراویش گنابادی با گذشت چهار سال از حوادث گلستان هفتمتوسطتوسط رژیم سفاک وپلید و خبیث و زنازاده جنایتکار

 

تداوم فشار بر دراویش گنابادی با گذشت چهار سال از حوادث گلستان هفتمتوسطتوسط رژیم سفاک وپلید و خبیث و زنازاده جنایتکار


تصویری از حضور دراویش گنابادی در گلستان هفتم و در اعتراضات سال ۱۳۹۶


با گذشت چهار سال از حمله ماموران انتظامی و امنیتی به دراویش در گلستان هفتم تهران و بازداشت شماری از دراویش گنابادی،‌ چهار درویش همچنان در زندان‌های تهران بزرگ و عادل‌آباد شیراز زندانی هستند.

تجمع دراویش در اعتراض به حصر خانگی «نورعلی تابنده» سر سلسله دراویش گنابادی از تاریخ ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ آغاز شد و تا ۱ اسفند همان سال ادامه پیدا کرد.

صدور بیش از ۱۰۸۰ سال زندان، تبعید،‌ اعدام محمد ثلاث، جان باختن محمد راجی در زمان بازداشت و مرگ بهنام محجوبی در دوران سپری کردن محکومیت خود از جمله مواردی است که پس از حادثه گلستان هفتم به وقوع پیوست.

ابراهیم الله‌بخشی، درویش و زندانی سیاسی سابق که به دلیل فشارهای جمهوری اسلامی مجبور به ترک ایران شده است، به صدای آمریکا می‌گوید، بعد از چهار سال از واقعه گلستان هفتم و بازداشت صدها تن از دراویش و ضرب و شتم آنها، کسری نوری همچنان در زندان عادل آباد شیراز و مصطفی عبدی، عباس دهقان، و محمدرضا شریفی‌مقدم نیز در زندان تهران بزرگ، دوران محکومیت خود را سپری می‌کنند.

آقای الله‌بخشی می‌گوید، در چهار سال گذشته حتی یک روز هم به این چهار درویش گنابادی مرخصی تعلق نگرفته است و‌ با آزادی مشروط این زندانیان موافقت نمی‌شود،‌ گویی آنها «گروگان» گرفته شدند تا فشاری روی دراویش گنابادی باشند و آنها را مجبور به سکوت کنند.

 ابراهیم الله‌بخشی، درویش گنابادی: چهار سال پس از «گلستان هفتم» هنوز چهار تن از دراویش زندانی هستند  
 
 

وی با اشاره به تداوم فشارهای امنیتی بر دراویش گنابادی، از جمله وکلای دروایش، به صدای آمریکا گفت، دراویش همیشه با اتحاد خود نشان دادند جلوی حکومت ایستاده‌اند و جمهوری اسلامی هم به دلیل ترس از این اتحاد به دفعات سعی کرده است با تفرقه انداختن میان آنها این اتحاد را بشکند، اما موفق به انجام آن نشده است.

ابراهیم الله‌بخشی همچنین در اولین سالگرد مرگ بهنام محجوبی، درویش گنابادی زندانی و در آستانه چهارمین سالگرد مرگ محمد راجی، یکی دیگر از درویش گنابادی در دوران بازداشت، به صدای آمریکا گفت، با وجود شکایت خانواده این دراویش مبنی بر عدم دسترسی به رسیدگی پزشکی و کم‌کاری بهداری زندان و سازمان زندان‌ها، پاسخی از سوی قوه قضائیه یا ارگان‌های وابسته به آن،‌ به این خانواده‌های داده نشده است و کماکان خانواده کشته‌شدگان با فشارهای امنیتی روبرو هستند.

بهنام محجوبی،‌ از درویش گنابادی و زندانی سیاسی در ایران، که پس از حادثه گلستان هفتم به دو سال زندان به اتهام «اجتماع و تبانی» محکوم شده بود، روز شنبه ۲۵ بهمن‌ماه ۱۳۹۹ در پی آن چه «مسمومیت دارویی» اعلام شد از زندان اوین به بیمارستان لقمان تهران منتقل شد. یک روز بعد به خانواده آقای محجوبی اطلاع داده شد که او به کما رفته است. روز یکشنبه سوم اسفند ماه همان سال مرگ آقای محجوبی از سوی نزدیکان او اعلام و پیکر این درویش زندانی در کرمان به خاک سپرده شد.

آقای الله‌بخشی در رابطه با روند رسیدگی به پرونده مرگ بهنام محجوبی به صدای آمریکا گفت، پرونده مرگ این درویش گنابادی توسط دو وکیل خانواده در دادگاه کیفری تهران ثبت شده است و به دستور دادستان جرائم جنایی، پرونده او با پرونده مرگ شاهین ناصری، یکی از شاهدان شکنجه نوید افکاری و ساسان نیک‌نفس، فعال مدنی زندانی در زندان تهران بزرگ تجمیع شده است، اما همچنان پاسخی به وکلای پرونده و خانواده داده نشده است.

او در رابطه با پرونده مرگ محمد راجی در دوران بازداشت نیز افزود، با وجود آن که در نامه پزشکی قانونی مواردی مانند شکستگی دنده درج شده، مقامات قضایی به خانواده این درویش پاسخی نداده‌اند.

محمد راجی، یکی دیگر از درویش گنابادی و از فرماندهان دوره جنگ ایران و عراق، در تاریخ ۳۰ بهمن‌ماه و در حوادث گلستان هفتم در منطقه پاسداران تهران دستگیر شد.

روز شنبه ۱۲ اسفند سال ۱۳۹۶ پس از فراخوانده شدن خانواده این درویش گنابادی به آگاهی در خیابان شاپور،‌ ماموران به آنها گفتند که او در کما به سر می‌برد. اما تنها یک روز بعد اعلام شد که محمد راجی درگذشته است.

چهار سال پیش در بهمن‌ ماه سال ۱۳۹۶ در پی حضور گسترده نیروهای امنیتی و لباس شخصی در مقابل خانه نورعلی تابنده، سر سلسله سابق دراویش گنابادی، تعداد زیادی از دراویش گنابادی خود را به آن خیابان رساندند تا از تجمع نیروها امنیتی و انتظامی مقابل خانه نورعلی تابنده جلوگیری کنند و وضعیت محل را به حالت عادی بازگردانند.

این تجمعات به درگیری نیروهای امنیتی و یگان ویژه با دراویش حاضر در آن محل منجر شد. در جریان این درگیری‌ها، صدها دراویش گنابادی زخمی و بازداشت شدند و متعاقب آن به مجازات‌های شدید محکوم شدند.

 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر