شنبه، فروردین ۱۳، ۱۴۰۱

علیرضا قربانی، خواننده، درباره ممانعت از ورودش به خاک آمریکا توضیح داد

 

علیرضا قربانی، خواننده، درباره ممانعت از ورودش به خاک آمریکا توضیح داد

علیرضا قربانی، خواننده ایرانی

علیرضا قربانی، خواننده موسیقی سنتی ایرانی، در واکنش به خبر ممانعت از ورودش به آمریکا، ضمن تایید احتمال این اتفاق به دلیل «خدمت سربازی در سپاه» بخشی از اخبار منتشر شده در رسانه‌ها را تصحیح کرد.

به گفته آقای قربانی، بخش مربوط به پیاده کردن او از هواپیما به دست پلیس فرودگاه «کذب» است و او تابعیت کانادایی ندارد.

روزنامه لس‌آنجلس تایمز به نقل از علیرضا اردکانی، مدیر اجرایی بنیاد غیرانتفاعی فرهنگ در لس‌آنجلس، که میزبانی برنامه‌های نوروزی با ارکستر سمفونیک پاسیفیک را برعهده دارد، روز چهارشنبه،‌ ۱۰ فروردین، خبر داده بود که علیرضا قربانی که قصد اجرای کنسرت در آمریکا را داشت پس از سوار شدن به هواپیما در فرودگاهی در تورنتوی کانادا توسط ماموران اداره مهاجرت آمریکا از هواپیما به بیرون انتقال داده شده است.

آقای اردکانی در ادامه گفته بود که «بازجویی» از این خواننده که «تابعیت کانادا» را هم دارد، حدود چهار ساعت طول کشیده و در نهایت به او گفته شده است که روادیدش لغو می‌شود و دیگر نمی‌تواند به آمریکا سفر کند.

اولین اظهار نظر «#علیرضا_قربانی» درباره ممانعت از ورود به آمریکا؛ ظاهراً خدمت در #سپاه اصلی ترین دلیل است/ حتی از «چک پاسپورت» تورنتو رد نشدم و اخبار جعلی صحت ندارد/ لس آنجلس تایمز موظف به درج اصلاحیه است
 

علیرضا قربانی روز جمعه، ۱۲ فروردین، در ویدئویی گفت که در بخش کنترل پاسپورت فرودگاه تورنتو، افسر مربوط طبق «روند عادی» از او سوالاتی کرده و در همان جا و پیش از ورود به هواپیما به او گفته شده که به دلیل «قواعد و قوانینی» اجازه حرکت از بخش پاسپورت کنترل و پرواز برای ورود به خاک آمریکا با ویزای او وجود ندارد.

آقای قربانی در ادامه مشکل پیش‌آمده را ناشی از «ناهماهنگی بین کنسولگری آمریکا در تورنتو که برای او ویزا صادر کرده و افسر کنترل پاسپورت در فرودگاه» عنوان کرده و احتمال ممانعت از ورود به آمریکا به دلیل خدمت سربازی در سپاه را رد نکرد.

این خواننده همچنین تابعیت کانادایی خود را که روزنامه لس‌آنجلس تایمز در گزارش خود به آن اشاره کرده بود رد کرد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال ۲۰۱۹ از سوی دولت ترامپ در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی قرار گرفت. در حالی که ده‌ها سازمان در آن زمان در فهرست FTO (فهرست سازمان‌های تروریستی) قرار گرفتند، این نهاد نظامی جمهوری اسلامی تنها نهاد دولتی بود که توسط ترامپ در این فهرست قرار گرفت.

در پی صدور فرمان ترامپ مردان ایرانی که حتی سال‌ها پیش در سپاه خدمت اجباری سربازی را انجام داده‌اند با سخت‌گیری‌های بیشتری در مقایسه با قبل روبه‌رو شده و در مواردی این افراد حتی با وجود آن که خانواده‌‌شان در آمریکا زندگی می‌کنند موفق به سفر به این کشور نشده‌اند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر