خانواده نخستوزیر اسرائیل بار دیگر به مرگ تهدید شد
پلیس اسرائیل روز پنجشنبه هشتم اردیبهشت اعلام کرد که خانواده نفتالی بنت، نخستوزیر این کشور، برای دومین بار طی یک هفته اخیر تهدید به مرگ شده و نامه دیگری حاوی یک گلوله دریافت کرده است.
به گفته یک مقام دولت اسرائیل که از این تحقیقات اطلاع دارد و حاضر نشد نامش در گزارش قید شود، هدف تهدیدها پسر ۱۷ ساله آقای بنت بوده است.
دولت اسرائیل و پلیس این کشور تاکنون در مورد مظنونان هیچ اظهار نظری نکردهاند.
نفتالی بنت که رهبر یک حزب کوچک ملیگراست از سوی جناحهای تندرو که او را به پشت کردن به مواضع ایدئولوژیک خود متهم میکنند، مورد انتقاد قرار گرفته است.
در سال ۱۹۹۵ اسحاق رابین، نخستوزیر وقت اسرائیل، توسط یک یهودی ملیگرای افراطی که مخالف اقدامات آقای رابین در زمینه صلح با فلسطینیان بود ترور شد.
در عین حال طی هفتههای اخیر تنش با فلسطینیان نیز افزایش یافته است. از حدود یک ماه پیش در پی وقوع چند حمله مرگبار در شهرهای اسرائیلی که توسط اعراب اسرائیلی یا مهاجمان فلسطینی صورت گرفت حملات ارتش اسرائیل به مناطق فلسطینی با هدف بازداشت عوامل این حملات افزایش یافت.
در طول ماه رمضان نیز بین فلسطینیان و پلیس اسرائیل در اماکن مقدس مسلمانان در شهر اورشلیم/بیتالمقدس درگیریهایی روی داده است.
نفتالی بنت در یک سخنرانی به مناسبت روز یادبود هولوکاست، از قطبی شدن عمیق جامعه اسرائیل ابراز تاسف کرد و به شهروندان این کشور در مورد خطر شکاف در جامعه هشدار داد.
او در بخشی از سخنرانی خود که چهارشنبهشب از تلویزیون ملی اسرائیل پخش شد گفت: «خواهران و برادران، ما نمیتوانیم اجازه دهیم که ژن خطرناک جناحبندی جامعه اسرائیل را از درون متلاشی کند».
لحن و محتوای سخنرانی آقای بنت به مناسبت یکی از مهمترین روزهای تقویم اسرائیل پیشزمینه شخصی مهمی داشت. روز سهشنبه خانواده او اولین نامه تهدیدآمیز حاوی یک گلوله واقعی را دریافت کرده بود.
پلیس اسرائیل اقدامات امنیتی برای حفاظت از نخستوزیر و اعضای خانواده او را تشدید و تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده است.
رسانههای اسرائیل گزارش دادند که هدف نامه تهدیدآمیز دوم که روز پنجشنبه دریافت شد، یونی، پسر ۱۷ ساله آقای بنت بوده است.
پلیس اسرائیل میگوید مشغول تحقیق در مورد هر دو نامه تهدیدآمیز است. پرونده این تحقیقات در حال حاضر محرمانه است و پلیس جزئیات چندانی در مورد آن منتشر نکرده است.
آقای بنت در راس یک ائتلاف ضعیف و شکننده به مقام نخستوزیری رسید و دولت او اخیراً اکثریت پارلمانی را از دست داد. هشت حزب شریک در دولت ائتلافی به رهبری آقای بنت به غیر از مخالفت با بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر سابق، وجه اشتراک چندانی ندارند.
دولت ائتلافی به رهبری آقای بنت پس از چهار انتخابات که هیچیک به تشکیل دولت منجر نشد به قدرت رسید. تفرقه در آرا و دشواریهای تشکیل دولت ائتلافی نشان میدهد که جامعه اسرائیل به شدت دچار شکاف است.
گذشته از مدیریت بحران در رابطه با فلسطینیان، اختلاف بین یهودیان مذهبی و شهروندان سکولار اسرائیل نیز در سالهای اخیر تشدید شده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر