سه‌شنبه، تیر ۰۷، ۱۴۰۱

حکم حبس بنجامین بریر، گردشگر فرانسوی زندانی در ایران، قطعی شد

 

حکم حبس بنجامین بریر، گردشگر فرانسوی زندانی در ایران، قطعی شد

بنجامین بریر همه اتهامات علیه خود را رد کرده است

سعید دهقان، وکیل دادگستری، روز سه‌شنبه هفتم تیر از قطعی شدن حکم هشت سال و هشت ماه حبس بنجامین بریر، گردشگر فرانسوی زندانی در ایران، خبر داد.

آقای دهقان با اعلام این خبر در توئیتر همچنین افزود که در این حکم فرانسه به‌عنوان «دولت متخاصم» معرفی و «هم‌دردی با قربانیان هواپیمای اوکراینی» نیز یکی از دلایل محکومیت آقای بریر اعلام شده است.

به‌گفته این وکیل دادگستری، «تخصص بنجامین بریر در رشته انفورماتیک، داشتن بیش از یک هارد و تلفن همراه» هم از دیگر دلایلی است که در حکم بنجامین بریر برای محکومیت او ذکر شده است.

 

حکم ۸سال و ۸ماه زندانِ #بنجامین_بریر توریست فرانسوی، قطعی شد. در این حکم: ۱- فرانسه به عنوان «دولت متخاصم» شناخته شد. ۲- «همدردی با قربانیان هواپیمای اوکراینی» به عنوان یکی از دلایل محکومیت اعلام شد. ۳- تخصص در رشته انفورماتیک، داشتن بیش از یک هارد و تلفن همراه هم از دلایل دیگر!
Tweet zitieren
Saeid Dehghan
@vakilroaya
·

خلاصه ماجرای دادگاه امروز #بنجامین_بریر ۱- قبل از شروع جلسه، شعبه دادگاه را از سه به چهار تغییر دادند. ۲- دادگاه «علنی» نبود، اما دوربین فیلمبرداری و عکسبرداری آوردند. ۳- موضع قاضی جدید در همین اولین جلسه دادگاه معلوم بود. ۴- با استفاده از واژه #مبادله، تکلیف را هم معلوم کردند! twitter.com/vakilroaya/sta

 

این گردشگر ۳۷ ساله فرانسوی اردیبهشت ۱۳۹۹ با یک خودرو ون به ایران سفر کرده بود و پس از آن‌که «یک پهپاد» را در دشت‌های نزدیک مرز ایران و ترکمنستان به پرواز درآورد، بازداشت شد.

روند قضایی علیه او تا بهمن پارسال به درازا کشید و نهایتا دستگاه قضایی جمهوری اسلامی او را به‌اتهام «جاسوسی» و همچنین «تبلیغ علیه نظام» به هشت سال و هشت ماه حبس محکوم کرد.

همان زمان، سعید دهقان، به‌عنوان یکی از وکلای بنجامین بریر، اعلام کرد که «او به همکاری با دولت‌های متخاصم با ایران متهم شده» در حالی که موکلش «اطلاعی از اتهام جدیدش نداشت».

بنجامین بریر از جمله شهروندان غربی است که حکومت جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر آن‌ها را به اتهام‌های گوناگون از جمله «جاسوسی، همکاری با نهادهای امنیتی خارجی و یا اقدام علیه نظام» بازداشت و تعدادی از آن‌ها را با زندانیان وابسته به جمهوری اسلامی در خارج مبادله کرده است.

برخی از ایرانی‌های دو تابعیتی نیز به همین اتهامات بازداشت و در ایران زندانی شده‌اند.

کشورهای غربی بارها گفته‌اند که جمهوری اسلامی با گروگان گرفتن شهروندان دوتابعیتی و خارجی، سعی در گرفتن امتیاز از کشورهای خارجی دارد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر