روایتی از تلاش هکرهای ایرانی برای دخالت در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا
یک ژنرال ارشد آمریکایی روز دوشنبه گفت: هکرهای ایرانی برای گزارش نتایج غیررسمی انتخابات ۲۰۲۰ به یک وبسایت شهرداری آمریکا دسترسی پیدا کردند، اما توسط هکرهای نظامی آمریکایی از شبکه خارج شدند و هیچ تاثیری بر [سیستم] رای دادن نداشتند.
به گزارش شبکه خبری «سیانان» هرگز این خطر وجود نداشت که شمارش آرا تغییر کند زیرا چنین وبسایتهایی شب انتخابات به جای نتایج تایید شده آرا، دادههای اولیه را گزارش میدهند. درعوض، مقامات ایالات متحده نگران بودند که هکرها ممکن است از دسترسی خود به وبسایت برای گمراه کردن مردم با ارسال نتایج جعلی استفاده کنند.
سرلشکر ویلیام هارتمن، رئیس ستاد ملی سایبری فرماندهی سایبری ایالات متحده، که در یک کنفرانس امنیت سایبری در سانفرانسیسکو گفت: «نگرانی ما همیشه این است که یک نوع تخریب وب ... در شب انتخابات باعث شود که رای دستکاری شده باشد، در حالی که این موضوع به هیچ وجه درست نیست.»
هارتمن گفت که فرماندهی سایبری - واحد هک تهاجمی و دفاعی ارتش - نفوذ ایران را در حین ماموریت در فضای سایبری خارجی کشف کرد. هارتمن گفت، ارتش ایالات متحده سپس عملیات سایبری خود را برای بیرون انداختن ایرانیان از این شبکه شهری آمریکا اجرا کرد تا اطمینان حاصل کند که هکرهای ایرانی در آستانه انتخابات ۲۰۲۰ «نتوانند به شبکه بازگردند.»
این مقام نظامی نامی از شبکه شهری ایالات متحده که تحت نفوذ قرار گرفته بود نبرد.
به گزارش سیانان این نمونه نشان میدهد که چگونه فضای مجازی به یک مرز کلیدی در تلاشهای دولتهای مختلف برای شکلدهی، تاثیرگذاری و دفاع از انتخابات تبدیل شده است. از سال ۲۰۱۶، زمانی که ماموران اطلاعاتی ارتش روسیه ایمیلهای کمیته ملی حزب دموکرات را به منظور تلاش برای ایجاد هرج و مرج در انتخابات ایالات متحده هک کردند، هکرهای نظامی ایالات متحده در دفاع از زیرساختهای انتخاباتی بسیار تکامل یافتهاند.
اظهارات هارتمن اطلاعات بیشتری نسبت به آنچه که دولت ایالات متحده قبلاً در مورد تلاشهای مداخلهجویانه خارجی در انتخابات ۲۰۲۰ گفته، ارائه میدهد.
وزارت امنیت داخلی و دادگستری در گزارشی در سال ۲۰۲۱ گفتند که کمپینهای هک گسترده روسیه و ایران علیه بخشهای مختلف «امنیت چندین شبکه را که برخی از عملکردهای انتخاباتی را مدیریت میکردند به خطر انداخت»، «اما آنها تاثیر اساسی بر یکپارچگی دادههای رأیدهندگان، توانایی رای دادن، جدول بندی آرا، یا ارسال به موقع نتایج انتخابات نداشتند.»
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر