چهارشنبه، فروردین ۳۰، ۱۳۹۱

سنای آمریکا به دنبال تصویب تحریم‌های بیشتر علیه جمهوری ننگین اسلامی ایران


سنای آمریکا به دنبال تصویب تحریم‌های بیشتر علیه جمهوری ننگین اسلامی ایران

هری رید سناتور دموکرات سنای آمریکا

یکی از مقام‌های بلندپایه مجلس سنای ایالات متحده می‌گوید کنگره آمریکا باید با تصویب طرح تحریم‌های پیشنهادی جدید سنا علیه جمهوری اسلامی، به اعمال فشار بر تهران به دلیل برنامه هسته‌ایش ادامه دهد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هری رید،‌ نماینده دموکرات و رئیس اکثریت سنای آمریکا، روز سه‌شنبه، ۲۹ فروردین‌ماه، با تأکید بر تصویب تحریم‌های بیشتر علیه ایران گفت هر روزی که بدون اعمال بیشتر فشار از سوی ایالات متحده علیه ایران می‌گذرد، «جهان متضرر می‌شود و ایران نفع می‌برد».

سخنگوی هری رید نیز در همین روز اعلام کرد که دستیاران دفتر آقای رید ۲۹ فروردین به منظور بررسی گام‌های بعدی در جهت تصویب تحریم‌های جدید بانکی و نفتی علیه ایران، با «گروه‌های خارج از کنگره» دیدار کرده‌‌اند.

به گفته سخنگوی این نماینده دموکرات، این دیدار یک دیدار عادی و روزمره بوده است.

هری رید روز سه‌شنبه در خصوص این دیدار گفت که اعضای دفتر وی در تلاش هستند بر سر گام‌های بعدی اعمال فشار بر ایران با دیگر گروه‌ها به توافق برسند.

اوایل فروردین‌ماه سال جاری، هری رید اعلام کرد که کمیته بانکی سنا بسته‌ای از تحریم‌های جدید بانکی و نفتی را علیه جمهوری اسلامی تهیه کرده است و تأکید داشت که این بسته تحریمی بدون اتلاف وقت و بدون اعمال تغییرات به تصویب برسد.

این سناتور دموکرات از ایالت نوادا روز سه‌شنبه در خصوص اعمال تحریم‌ها علیه تهران گفت: «ما باید با سرعت تمام به جلو حرکت کنیم.»

این در حالی است که برخی از سناتورهای دموکرات و جمهوری‌خواه خواهان فرصت بیشتر برای اعمال تغییر در طرح تحریم‌های جدید هستند.

در این میان از جمله مایک کرک، سناتور جمهوری‌خواه، بسته‌ای از اصلاحات را در دست دارد و پیشنهاد کرده است که کشورهایی که واردات نفت از ایران را به حد «قابل توجهی» کاهش نداده‌اند به این صورت مجازات شوند که شرکت‌های بیمه به نفتکش‌های حامل نفت ایران که به مقصد این کشورها حرکت می‌کند خدمات ارائه ندهند.

گفت‌وگوها در سنای آمریکا برای اعمال فشار بیشتر بر جمهوری اسلامی در حالی در جریان است که ایران و گروه ۵+۱ روز ۲۶ فروردین‌ماه دور تازه‌ای از مذاکرات هسته‌ای را برگزار کردند و به دنبال آن وزارت خارجه ایران بحث از میان برداشته شدن تحریم‌ها علیه ایران را به میان کشید.

با این‌حال هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا، تأکید کرده است که تحریم‌ها علیه ایران ادامه خواهد داشت.

اتحادیه اروپا نیز گفته است تا زمانی که ایران گام‌هایی در جهت برآورده کردن خواست‌های جهانی در مورد برنامه هسته‌ای خود بر ندارد، تحریم‌ها کاهش نخواهد یافت.

غرب بر این باور است که برنامه اتمی ایران دارای بعد نظامی است و با اعمال تحریم‌ها قصد دارد ایران را به شفاف‌سازی در این زمینه وادارد.

ایران می‌گوید از تلاش‌های هسته‌ای خود اهداف صلح‌آمیزی را دنبال می‌کند و با تأکید بر «حرام بودن» تسلیحات اتمی می‌گوید به دنبال تولید جنگ‌افزار اتمی نیست. 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر