با انتصاب یک شخصیت «مسئله دار» دیگر، احمدی نژاد دوباره رقبا را به مبارزه طلبید
محمد شریف ملک زاده
DR
انتصاب جدید احمدی نژاد بدون شک در روز های آینده سرو صدای فراوانی براه خواهد انداخت. چرا که ملک زاده همین ده ماه پیش بعنوان معاون وزیر خارجه از سوی احمدی نژاد منصوب شد و طولی نکشید که مجبور شد در مقابل موج عظیم اعتراضات سر فرود آورد و استعفا دهد.
هنوز جوهر حکم انتصاب سعید مرتضوی خشک نشده و درگیری های فراوان در مراکز متعدد قدرت علیه این انتصاب به آرامش نگرائیده، محمود احمدی نژاد حکم جدیدی را بقصد انتصاب یکی دیگر از نزدیکان مناقشه انگیزش صادر کرد و این بار محمد شریف ملک زاده بیاری حکم جدید بر مسند مشاور ریاست جمهوری نشست؛ حکمی که از اولین ساعات بر ملا شدنش، صدای اعتراضات علیه خود را از درون سایت های وابسته به برخی مراکز قدرت علنی کرده است.
این در حالی است که رقبای احمدی نژاد در مجلس، در انتهای دوران پر حادثه ای برای فائق آمدن بر معضل سعید مرتضوی، اینک خود را فریب خورده و رها شده می یابند؛ چرا که مرتضوی، به روایت حداد عادل، در آخرین جلسه «تعامل» با مخالفان به شخص حداد عادل تعهد داده است که از سمت جدیدش استعفا خواهد کرد و گویا پس از خروج از جلسه، بدنبال «کار» خود رفته و دوباره بر مسند ریاست سازمان تأمین اجتماعی تکیه زده است؛ اطرافیانش هم می گویند که وی به هیچکس هیچ قولی نداده است!
انتصاب جدید احمدی نژاد بدون شک در روز های آینده سرو صدای فراوانی براه خواهد انداخت، چرا که ملک زاده همین ده ماه پیش بعنوان معاون وزیر خارجه از سوی احمدی نژاد منصوب شد و طولی نکشید که مجبور شد در مقابل موج عظیم اعتراضات سر فرود آورد و استعفا دهد. رقبا البته به استعفای او هم اکتفا نکردند و پرونده ای از اتهامات مالی برایش ساختند و حتی چهار روز هم به زندان افتاد. بعقیده محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضائیه پرونده تخلفات او نیز«همچون پرونده مرتضوی» همچنان مفتوح است.
***
در گفتگوئی با مراد ویسی روزنامه نگار مقیم پراگ، وی معتقد است که این انتصابات توسط رئیس جمهوری به معنای داشتن یک نگاه استراتژیک نیست.
احمدی نژاد در صدد است تأکید کند که علیرغم اعتراضات مجلس وی راه خود را می رود.
احمدی نژاد در صدد است تأکید کند که علیرغم اعتراضات مجلس وی راه خود را می رود.
ویسی عقیده دارد که انتخاب دو شخصیتی که هم از نظر قوه قضائیه و هم از نظر مجلس پرونده دار محسوب می شوند، بمعنای آنست که احمدی نژاد می خواهد تأکید کند که من نه به مجلس اعتنا می کنم و نه به قوه قضائیه.
مراد ویسی اضافه می کند که این حادثه البته یک معنای بزرگتر هم دارد؛ در شرایطی که قوه قضائیه و مجلس علیه رئیس جمهوری موضع میگیرند، آنهم پس از آنکه رئیس جمهوری با رهبر بر سر وزیر اطلاعات دچار اختلاف نظر و شکاف شده است، بنظر میاید که اینکار، با واسطه این انتصاب ها، نوعی بی اعتنائی به رهبر است. البته از طریق بی اعتنائی به مجلس و قوه قضائیه.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر