جمعه، آبان ۰۲، ۱۳۹۳

درگیری‌های مرزی ایران و پاکستان، تکذیب و تهدید

درگیری‌های مرزی ایران و پاکستان، تکذیب و تهدید

یک مقام مرزبانی ایرانی خبر درگیری میان نیروهای مرزی ایران با سربازان پاکستانی را تکذیب کرد. پیش‌تر سایت شبکه سماء پاکستان از یک درگیری‌خونین گزارش داده بود. نمایندگان مجلس ایران نیز به شدت به پاکستان حمله کرده بودند.
بعدازظهر جمعه (۲ آبان / ۲۴ اکتبر) سردار رهام‌بخش حبیبی، فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس هرگونه درگیری در مرز ایران و پاکستان را تکذیب کرد.
بامداد همین روز وبسایت تلویزیون سماء از "تبادل آتش" میان نیروهای پاکستانی و ایرانی گزارش داده بود. این شبکه پاکستانی، به نقل از نیروهای امنیتی پاکستان اعلام کرده بود: «سربازان ایرانی ۵ خمپاره به شهر مشخیل در استان بلوچستان پاکستان شلیک کرده‌اند و مرزبانان پاکستانی با پرتاب دو خمپاره به یک منطقه مرزی ایران پاسخ داده‌اند.»
به گزارش سماء در این درگیری یک سرباز پاکستانی کشته شده است.
بیشتر بخوانید: "۲۴ عملیات انتحاری در مرز ایران و پاکستان خنثی شده است"
استان بلوچستان در جنوب غربی پاکستان، ۸۰۰ کیلومتر مرز مشترک با ایران دارد.

حمله لفظی نمایندگان مجلس

به علت افزایش تنش مرزی میان دو کشور، دو نماینده مجلس شورای اسلامی به شدت به دولت و ارتش پاکستان حمله کردند.
ابراهیم آقامحمدی در گفت‌وگویی با وبسایت "خانه ملت" که روز جمعه منتشر شد، دولت پاکستان را «مقصر اصلی ترورهای اخیر شرق کشور» خواند و مدعی شد که «این دولت تروریست پرورش می‎دهد و برای این ادعای خود سند و دلیل داریم.»
جنگجویان جیش‌العدل در مرز ایران و پاکستان جنگجویان "جیش‌العدل" در مرز ایران و پاکستان

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به "بخشی از ارتش پاکستان" نیز اتهام زد که «حمایت کننده اشرار و تروریست‎هاست».
آقامحمدی از وزارت امور خارجه ایران خواست، «با پاکستان برخورد جدی» داشته باشد. او همچنین پیشنهاد داد که «چنانچه دولت پاکستان توانایی مقابله با اشرار و تروریست‎ها را ندارد به ایران اجازه ورود به کشورش را دهد تا با این افراد شرور و لامذهب برخورد کند.»
بیشتر بخوانید: وزارت خارجه ایران سفیر پاکستان را احضار کرد
احمد شوهانی نیز در گفت‌وگو با وبسایت خبری "خانه ملت" با اشاره به اخبار درگیری مرزی بین مرزبانان ایران و پاکستان گفت: «متأسفانه نظامیان و مقامات پاکستانی به‌جای مقابله با گروه های تروریستی امور دیگری را دنبال می‌کنند».
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در باره "امور دیگر" توضیحی نداد، اما در ادامه تاکید کرد: «با توجه به روابط حسنه میان ایران و پاکستان، مقامات این کشور نباید اجازه دهند که این گونه حوادث بر روابط دو کشور تأثیر بگذارد.»
شوهانی افزود که "با توجه به تحولات اخیر و اقدامات تروریستی القاعده در پاکستان»، دولت این کشور توانایی و اقتدار لازم برای مقابله با این گروه‌ها و کنترل مرزهای خود را ندارد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر