علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس از حرکت تیم مذاکره کننده هسته‌ای حمایت می‌کند، اظهار امیدواری کرد که «گفت‌و‌گوهای بین المللی به حفظ حقوق ملت ایران بیانجامد و با این گفت‌و‌گو‌ها مشکلاتی را که بدخواهان به وجود آورده بودند، مرتفع و زمینه شکوفایی اقتصادی فراهم شود.»
به گزارش خبرگزاری دولتی ایران (ایرنا) دوشنبه ۶ آوریل لاریجانی در دیدار نوروزی با کارکنان مجلس افزود: «در ابتدای سال جاری تلاش‌های دولت در مساله هسته‌ای دورنمای خوبی را نشان می‌دهد.»
وی خاطرنشان کرد: «بیانیه مطبوعاتی لوزان که نتیجه مذاکرات چندماه اخیر است، نشانه خوبی درمورد حل مساله هسته‌ای است.»
رئیس مجلس ایران اظهار امیدواری کرد: «مذاکره کنندگان در دو، سه ماه آینده بتوانند در مذاکرات نیت ملت ایران را که‌‌‌ همان داشتن دانش هسته‌ای با ضوابط خاص خود است را برآورده سازند البته در این زمینه باید دقت‌های لازم صورت گیرد.»
لاریجانی ادامه داد: «از طرف دیگر مسیر طی شده امیدوارکننده بوده و مردم ما خوشحال هستند که مسیر روشنی به وجود آمده است و قطعا این موضوع اثرات خود را خواهد گذاشت.»
وی گفت: «گفت‌و‌گوهای بین المللی به حفظ حقوق ملت ایران بیانجامد و مردم از فواید دانش هسته‌ای بهره‌مند گردند.»
لاریجانی با یادآوری اینکه برداشتن تحریم‌ها به اقتصاد کشور کمک می‌کند، تصریح کرد: «نمی‌گویم این موضوع علت تامه است، یقینا این مساله بخشی از محور‌ها و موضوعات است، اما به طور حتم مهم‌ترین مساله این است که تدابیر اقتصادی در داخل کشور به نحوی باشد که به رونق اقتصاد بیانجامد.»
ایران و گروه ۱+۵ شامگاه پنجشنبه ۳ آوریل به تفاهمنامه‌ای دست یافتند که در آن چارچوب توافق جامع هسته‌ای مشخص شده است. دو طرف سه ماه زمان دارند بر سر جزئیات توافق جامع هسته‌ای مذاکره کنند تا سندی در این باره تهیه کنند.
در راستای این توافق، ایران فعالیت‌های اتمی خود را محدود می‌سازند تا تحریم‌هایی که به دلیل این فعالیت‌ها علیه‌اش اعمال شده، به تدریج لغو شود. غرب ایران را متهم به تلاش برای دستیابی به جنگ‌افزارهای اتمی می‌کند؛ اتهامی که تهران آن را رد کرده و بر صلح آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای خود اصرار دارد.
برپایه این تفاهمنامه ایران تا ۱۵ سال تنها در نیروگاه اتمی نطنز حق غنی سازی اورانیوم خواهد داشت و در نیروگاه زیرزمینی فردو دیگر فعالیت غنی سازی صورت نخواهد گرفت.
آمریکا، بریتانیا، فرانسه، روسیه و چین پنج کشور عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد به علاوه آلمان، گروه ۱+۵ را تشکیل می‌دهند.