پنجشنبه، فروردین ۲۰، ۱۳۹۴

دو مامور مخابرات سپاه نزدیک مرز پاکستان کشته شدند

دو مامور مخابرات سپاه نزدیک مرز پاکستان کشته شدند

دو مامور مخابرات سپاه پاسداران در یکی از شهرستان‌های جنوبی استان سیستان و بلوچستان هدف گلوله افراد ناشناس قرار گرفتند. خبرگزاری دولتی ایرنا این حادثه را یک عملیات تروریستی گزارش کرده است.
سه روز پس از کشته شدن هشت مرزبان ایرانی در جنوب استان سیستان و بلوچستان، حمله مسلحانه دیگری در این منطقه به کشته شدن دو نفر از کارکنان سپاه پاسداران منجر شد.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، این حادثه ظهر پنج‌شنبه، بیستم فروردین رخ داده است. رشید پارسایی فرماندار مهرستان می‌گوید، این دو نفر هنگام پایین آمدن از کوه بیرک در شهرستان مهرستان هدف گلوله "اشرار مسلح" قرار گرفته‌اند.

پارسایی به ایرنا گفت: «ﺍﯾﻦ نیروها ﺑﺮﺍﯼ انجام ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺗﯽ ﺑﻪ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺑﯿﺮک ﺍﯾﻦ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻥ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﻫﺪﻑ ﺗﯿﺮﺍﻧﺪﺍﺯﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘند ﻭ ﺑﻪ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﺭﺳﯿﺪند.»

جیش‌العدل مسئول حمله به مرزبانان

هنوز گزارشی درباره جزئیات این حمله مسلحانه منتشر نشده و هیچ گروهی مسئولیت آن را بر عهده نگرفته است. گروه "جیش‌العدل" یک روز پس از کشته شدن مرزبانان ایرانی مسئولیت این عملیات را بر عهده گرفت.

علی اصغر میرشکاری، معاون امنیتی استاندار سیستان و بلوچستان گفته که حمله به مرزبانان ایران در منطقه نگور در جنوب شرق این استان انجام شده و مهاجمان از خاک پاکستان وارد کشور شده‌اند.

"جیش‌العدل" در صفحه خود در شبکه اجتماعی توئیتر زمان حمله به مرزبانان را شامگاه دوشنبه، ۱۷ فروردین اعلام کرد و مدعی شد در این عملیات دو خودروی ماموران مرزبانی منهدم شده است.

چند ساعت پیش از حادثه روز دوشنبه، نیروی زمینی سپاه پاسداران از کشف و انهدام "یک تیم تروریستی" در جنوب شرق ایران خبر داده بود.

روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «یک تیم تروریستی وابسته به سرویس‌های جاسوسی بیگانه در منطقه قصر قند و نیک‌شهر با اقدام قاطع رزمندگان قرارگاه نیروی زمینی سپاه منهدم شد.»

بیشتر بخوانید: ادامه ترور و بازداشت‌ها در استان سیستان و بلوچستان

ادامه ناامنی در منطقه مرزی

جنوب استان سیستان و بلوچستان و مناطق هم مرز با پاکستان در سال‌های گذشته شاهد عملیات مسلحانه فراوانی بوده است که مسئولیت اغلب آنها را گروه جندالله که بعدها به جیش‌العدل تغییر نام داد بر عهده گرفته است.

دو حمله مسلحانه تازه در این منطقه درحالی اتفاق افتاده که علی‌اوسط هاشمی، استاندار سیستان و بلوچستان چند روز پیش مدعی شده بود که در اسفندماه سال ۹۳ طی عملیاتی، "ضربه سنگینی به اشرار منطقه" سیستان وارد شده و طی این عملیات، "افرادی که در وقایع تروریستی سال‌های ۸۶ تا ۹۳ دست داشته‌اند" دستگیر شده‌اند.

در چند ماه گذشته مسئولان محلی سیستان و بلوچستان و فرماندهان ارشد سپاه بارها از "انهدام یک گروه تروریستی" و دستگیر یا کشته شدن ده‌ها شبه‌نظامی وابسته به جیش‌العدل خبر داده‌اند.

میرشکاری روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروی انتظامی به‌طور جدی به دنبال ایجاد امنیت در این منطقه است و تاکنون در شش شهرستان، شش منطقه انتظامی و در هشت شهرستان اداره اطلاعات ایجاد و فعال شده.

به گزارش ایرنا، معاون امنیتی استاندار سیستان و بلوچستان از توسعه ساختارهای امنیتی در این استان خبر داده و گفته است: «در حوزه مرز به دنبال تدوین طرح جامع مرزی هستیم که این طرح به زودی تدوین و اجرایی می‌شود.»

تامین امنیت سیستان و بلوچستان از سال ۸۸ به سپاه پاسداران سپرده شد. گروه‌های شبه‌نظامی نظیر جیش‌العدل و "انصارالفرقان" هدف از عملیات نظامی خود را "دفاع از حقوق از دست رفته مردم بلوچ و اهل سنت ایران" عنوان می‌کنند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر