دوشنبه، خرداد ۱۰، ۱۳۹۵

هفته‌نامه «۹دی» بار دیگر توقیف شد

هفته‌نامه «۹دی» بار دیگر توقیف شد

هیئت نظارت بر مطبوعات به توقیف هفته‌نامه "۹ دی" رای داد. این چندمین بار است که این هفته‌نامه توقیف می‌شود. هیئت نظارت همچنین به استناد قانون مطبوعات به سه نشریه دیگر به دلیل انتشار مقالاتی تذکر کتبی داد.
حمید رسایی، نماینده افراطی پیشین مجلس و صاحب امتیاز و مدیر مسئول هفته‌نامه ۹ دی. او از طرفداران احمدی‌نژاد است حمید رسایی، نماینده افراطی پیشین مجلس و صاحب امتیاز و مدیر مسئول هفته‌نامه "۹ دی". او از طرفداران احمدی‌نژاد است
براساس گزارش دبیرخانه هیئت نظارت بر مطبوعات، در جلسه روز دوشنبه (۱۰ خرداد/۳۰ مه) محتوای مطالب هفته‌نامه "۹ دی" بررسی و "به دلیل انتشار مطالب مغایر با بند ٨ و ١١ ماده ٦ قانون مطبوعات و بی‌توجهی به مصوبات شورایعالی امنیت ملی"، این نشریه توقیف و پرونده آن به دادگاه ارجاع شده است.
هفته‌نامه "۹ دی" در سال‌ها گذشته چندین بار لغو امتیاز شده اما پس از مدت کوتاهی دوباره انتشار خود را از سر گرفته است. حمید رسایی، صاحب امتیاز و مدیر مسئول این هفته‌نامه است که دیدگاه‌های گرایش تند و افراطی جناح اصول‌گرای حاکمیت جمهوری اسلامی در ایران را بازتاب می‌دهد.
۹ دی آخرین بار سال گذشته (۱۲ مراد ۱۳۹۴) به دلیل انتقادهای تندش از مذاکرات هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی توقیف شده بود. حمید رسایی در دو دوره هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی نماینده بود اما در انتخابات دوره دهم مجلس رد صلاحیت شد. او از حامیان سرسخت محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور سابق است.
بنابر گزارش رسانه‌های ایران هم‌چنین نشریه "چشم‌انداز ایران"، به دلیل انتشار مقاله‌ای با عنوان "عاشورا، استبداد و فضیلت"، هفته‌نامه "پایتخت کهن" به دلیل انتشار مقاله‌ای با نام "اگر فقیه عالیقدر ..." و نشریه "رمز عبور" با درج مقاله‌ای با عنوان "بتن‌ریزی در قلب دانشگاه"، به استناد بند ١١ ماده ٦ قانون مطبوعات تذکر کتبی گرفته‌اند.
نشریه "رمز عبور" به "جبهه پایداری" و هواداران محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور سابق ایران نزدیک است. هفته‌نامه "پایتخت کهن"، نشریه‌ای توسعه‌گرا با گرایش میانه‌رو و اصلاح‌طلبی است. فریبا عباسی، مدیر مسئول این نشریه است و از پاییز ۱۳۹۳ به‌طور مرتب و هفتگی منتشر می‌شود.
صاحب‌امتیاز و مدیرمسئول نشریه "چشم‌انداز ایران"، لطف‌الله میثمی است که دیدگاه‌های فعالان ملی-مذهبی‌ها را بازتاب می‌دهد. میثمی از اعضای اولیه سازمان مجاهدین خلق بود که پس از انقلاب ۵۷ ایران از این سازمان فاصله گرفت.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر