پنجشنبه، شهریور ۲۵، ۱۳۹۵

بیانیه قاسم‌سلیمانی در واکنش به "تلاش تفرقه‌افکنانه دشمنان"

بیانیه قاسم‌سلیمانی در واکنش به "تلاش تفرقه‌افکنانه دشمنان"

قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس در بیانیه‌ای که به صراحت نگفته آن را در واکنش به چه کسی و چرا نوشته است، به "اظهارات تفرقه افکنانه دشمن" اشاره کرده و خواسته است که به این اظهارات "توجه و اعتنایی" نشود.
پایگاه خبری ـ"سپاه نیوز" روز پنج‌شنبه (۲۵ شهریور/۱۵ سپتامبر) بیانیه‌ای از قاسم سلیمانی، فرمانده شاخه برون‌مرزی سپاه پاسداران (سپاه قدس) منتشر کرده است که او در آن به "فضاسازی های رسانه ای و عملیات روانی هفته های اخیر رسانه های بیگانه و نیز برخی مقامات آمریکایی" واکنش نشان داده است.
او در این بیانیه خطاب به آیت‌الله خامنه‌ای نوشته است که "جبهه دشمنان انقلاب" قصد ایجاد تفرقه و تقابل "بین صفوف متحد و یکپارچه مردم انقلابی و رشید" را دارد و نباید به آن‌چه آن‌ها می‌گویند "توجه و اعتنایی کرد." قاسم سلیمانی اما نگفته است که این جبهه چه کسانی هستند و به کدام یک از بیانات آنان نباید توجه کرد.
او در بیانیه‌اش نوشته است که "تا آخر عمر در همین جایگاه سربازی" خواهد ماند.
قاسم سلیمانی، از مهره‌های اصلی جمهوری اسلامی در منطقه است و نقش او و نیروهای تحت فرمانش در کشورهای منطقه بارها از طرف کشورهای رقیب ایران به عنوان عاملی در بی‌ثبات‌سازی منطقه تلقی شده است.
خبرگزاری فارس روز ۲۴ شهریور به نقل از دنیس راس، از مشاوران پیشین دولت آمریکا نوشت که روش درست برخورد با "ایرانی‌ها" فشار از یک سو و باز گذاشتن راه گریز از سوی دیگر است. او این روش را در رابطه با رفتار ایران در منطقه نیز توصیه کرده است.
او با اشاره به "رویکرد عادی‌سازی" حسن روحانی و " رویکرد تقابل‌جویانه " قاسم سلیمانی توصیه کرده است که باید با سیاست "فشار" و "راه گریز" بر موازنه قدرت میان این دو اثر گذاشت و "هزینه" اقداماتی که قاسم سلیمانی در منطقه انجام می‌دهد را "افزایش" داد.
ماه گذشته نیز ژنرال کریس گارور، سخنگوی نیروهای نظامی آمریکا در عراق، در گزارشی از حضور ۱۰۰ هزار شبه نظامی شیعه در این کشور نوشته بود که نزدیک به ۸۰ هزار نفر از آن‌ها از سوی ایران حمایت می‌شوند.
بیشتر بخوانید: حضور "۸۰ هزار شبه‌نظامی شیعه تحت حمایت ایران" در عراق
او در این گزارش به نقش "کلیدی و راهبردی" قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران در عراق اشاره کرده و یادآور شده بود که آنچه کار نیروهای امریکایی را دشوار می‌کند گزارش‌هایی مبنی بر حضور این فرد در حومه موصل است.
نقش سپاه قدس و شخص قاسم سلیمانی بارها در ارتباط با تشدید خصومت‌میان ایران و کشورهای منطقه و موضعگیری‌های بحران‌زا مطرح شده است. او در واکنشی بی‌سابقه به سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم، یکی از روحانیون شیعه بحرین، "تجاوز به حریم آیت‌الله شیخ عیسی قاسم" را "خط قرمزی" توصیف کرد که "نتیجه آن نابودی رژیم سفاک بحرین خواهد بود."
قاسم سلیمانی کارت "برنده" اصولگرایان در برابر حسن روحانی؟
به گفته منتقدان، موضعگیر‌ی‌های جناح‌های تندرو در ایران، بویژه نیروهای نظامی جمهوری اسلامی، عملا تلاش دولت روحانی برای عادی سازی مناسبات با کشورهای منطقه و غرب را تحت‌الشعاع قرار داد و یکی از ترمزها در برابر به فرجام رسیدن نتایجی بود که از برجام انتظار می‌رفت. در عین حال که نام او نیز به عنوان گزینه‌ای برای ریاست جمهوری بعدی تا به حال چندبار مطرح شده است. اشاره او به این که "سرباز" خواهد ماند می‌تواند در این رابطه تعبیر شود.
بیشتر بخوانید: انتخابات ریاست‌جمهوری ایران ۲۹ اردیبهشت ۹۶ برگزار می‌شود
کما این‌ که روز پنج‌شنبه بهمن هدایتی، مدیر مسئول سایت اصول‌گرای پارسینه تحلیلی درباره انتخابات سال اینده ریاست جمهوری در ایران منتشر کرد که در آن به فرضیه قرار گرفتن حسن روحانی به عنوان نامزد اعتدال‌گرایان و محمود احمدی‌نژاد به عنوان نامزد اصولگرایان اشاره کرده و می‌گوید که در این صورت پیروزی روحانی قطعی است. در حالی که اگر قاسم سلیمانی وارد عرصه انتخابات شود، احتمال "پیروزی" او وجود دارد.
نویسنده این تحلیل "پیروزی احتمالی سلیمانی" را "جبران قدرت گیری چهار ساله بلوک هاشمی رفسنجانی در سالهای اخیر" دانسته است.
بیشتر بخوانید: سردار سپاه از "صدهزار موشک آماده پرتاب به اسرائيل" خبر داد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر