یکشنبه، خرداد ۰۷، ۱۳۹۶

لاریجانی: سند آموزشی ۲۰۳۰ از نظر شکلی مغایر قانون نیست

لاریجانی: سند آموزشی ۲۰۳۰ از نظر شکلی مغایر قانون نیست

به گفته‌ی‌ علی لاریجانی سند آموزشی یونسکو در هیئت تطبیق مصوبات مجلس بررسی شد و این هیئت به لحاظ شکلی ایرادی به آن نگرفت. در کارزار انتخابات ریاست جمهوری این سند بهانه‌ی حمله و اتهام‌زنی‌های شدید به دولت بود.
حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی یک‌شنبه، هفتم خرداد ماه با استناد به اصل‌های ۱۳۶ و ۱۳۸ قانون اساسی به رئیس مجلس تذکر داد که او مسئول تطبیق مصوبات دولت با قوانین است.
اصل ۱۳۶ ارتباطی با مصوبات دولت ندارد اما در بخشی از اصل ۱۳۸ آمده است: «تصویبنامهها و آئیننامههای دولت [...] ضمن ابلاغ برای اجراء به اطلاع رئیس مجلس شورای اسلامی میرسد تا در صورتی كه آنها را بر خلاف قوانین بیابد با ذكر دلیل برای تجدیدنظر به هیئت وزیران بفرستند.»
تطبیق سند یوئنسکو با قوانین ایران
به گزارش خبرگزاری مجلس، نماینده شاهین‌شهر از علی لاریجانی پرسید که آیا "مصوبه معروف به طرح ۲۰۳۰ دولت که  ۲۵ شهریورماه ۹۵ به تصویب رسید" به مجلس ارسال و از نظر تطبیق با قوانین بررسی شده یا خیر؟
بیشتر بخوانید: توقف اجرای سند ۲۰۳۰ یونسکو در ایران "تا رفع ابهامات"
لاریجانی با اشاره به این که این پرسش را برخی دیگر از نمایندگان نیز مطرح کرده‌اند گفت: «دو موضوع باید مورد بررسی قرار گیرد اول محتوا و دوم شکل طرح است. در هیئت تطبیق مصوبات، مصوبات دولت به لحاظ شکلی با قوانین تطبیق داده می‌شود بنابراین از نظر این هیئت ساختار مصوبه ۲۰۳۰ دولت ایراد قانونی نداشت.»
رئیس مجلس خاطر نشان کرد که بررسی محتوای مصوبه دولت باید در شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس انجام شود که این شورا هنوز اظهار نظری نکرده و در جلسه گذشته به کمیسیون آموزش دستور داده شد تا محتوا را بررسی کنند.
default

"مزاحی" با عنوان هوشمندسازی مدارس در ایران

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر