چهارشنبه، تیر ۲۷، ۱۳۹۷

جنایتی دیگر از جمهوری ننگین اسلامی ایران پرونده اسیدپاشی‌های اصفهان مختومه اعلام شد

جنایتی دیگر از جمهوری ننگین اسلامی ایران پرونده اسیدپاشی‌های اصفهان مختومه اعلام شد


در حالی که پیش از این وزارت کشور ایران از دستگیری مظنون اسیدپاشی‌های اصفهان خبر داده بود، روز چهارشنبه وکیل مدافع قربانیان این اسیدپاشی‌ها گفت که دادگاه از «پیدا نشدن متهم یا متهمان پرونده» خبر داده و این پرونده را مختومه اعلام کرده است.
حسین عباس علیزاده، وکیل مدافع قربانیان اسیدپاشی‌های اصفهان، روز چهارشنبه ۲۷ تیر در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا گفت: «موکلانم مطالبه دیه کرده بودند و دادگاه نیز با توجه به پیدا نشدن متهم یا متهمان پرونده حکم به پرداخت دیه از محل صندوق دیه بیت المال داد.»
آقای علیزاده خبر داد که پرونده این اسیدپاشی‌ها هم‌اینک مختومه اعلام شده ولی افزود که «البته اگر زمانی متهم یا عاملان این فاجعه شناسایی و دستگیر شوند، رسیدگی قضایی انجام خواهد شد.»
اسیدپاشی زنجیره‌ای به صورت چهار دختر در شهر اصفهان در مهرماه ۱۳۹۳ توسط «موتورسواران ناشناس» رخ داد و فضای اجتماعی این شهر و ایران را به شدت تحت تأثیر خود قرار داد.
پيش از اين يک منبع مطلع در اصفهان به راديو فردا گفته بود که جوان، کم‌حجاب و زيبا بودن، مشخصه مشترک زنانی است که در اين شهر با اسيد هدف حمله قرار گرفته‌اند.
مسئولان شهر و استان اصفهان در دوره منتهی به این اسیدپاشی‌ها، سخنان تندی را علیه زنان به گفته آن‌ها «بدحجاب» بیان کرده بودند.
از جمله یوسف طباطبایی‌نژاد، امام جمعه اصفهان که گفته بود «مسئله حجاب دیگر از حد تذکر گذشته‌است و برای مقابله با بدحجابی باید چوب تر را بالا برد و از نیروی قهریه استفاده کرد.»
از سوی دیگر، محمدتقی رهبر، امام جمعه موقت اصفهان، روز ۲۷ مهر ۹۳ پس از وقوع این اسیدپاشی‌ها، سخنان منتشر شده به نقل از خود مبنی براینکه «امر به معروف و نهی منکر باید از تذکر لسانی فراتر برود» را تکذیب کرد و گفت که «من نگفتم که تذکر فراتر از لسانی باشد.»
سه سال پس از وقوع این اسیدپاشی‌ها، محسن مهرعلیزاده، استاندار اصفهان گفت که هنوز به پرونده اسیدپاشی‌های سال ۹۳ در این استان «ورود» نکرده‌است.
وی با بیان اینکه «تا این لحظه به این مسئله ورود نکرده‌ام» ، افزود که «ما مسائل بسیار داریم، آب، اشتغال، محیط زیست و سایر مسائل معضلات از موضوعاتی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.»
پیدانشدن متهم یا متهمان این اسیدپاشی‌ها در حالی است که ناصر جورکش، پدر سهیلا جورکش، از «قربانیان» اسیدپاشی‌های اصفهان، آبان ماه ۹۳ گفته بود پلیس با استفاده از دوربین‌های ترافیکی به راحتی می‌تواند «دو موتورسوار» عامل این اسیدپاشی را ردیابی کند.
به گفته آقای جورکش، غیر از دوربین‌های ترافیکی، یک ایستگاه آتش‌نشانی خیابان محل حادثه هم دوربین مداربسته دارد و پلیس می‌تواند از فیلم این دوربین مداربسته نیز استفاده کند.
رسول زرگرپور، استاندار پیشین اصفهان از وجود «فیلم‌هایی» در ارتباط با اسیدپاشی‌های اصفهان خبر داده بود که به گفته او «نشان می‌دهد» عامل اسیدپاشی‌های اصفهان «مشکلات روانی» دارد.
شیرین عبادی، برنده جایزه صلح نوبل، چندی پیش، فرمان «آتش به اختیار» رهبر ایران را «شلیک به قانون» خوانده و گفته است که این موضوع پیش از این نیز «در خفا وجود داشت» و «قتل‌های زنجیره‌ای، قتل تعدادی از بهائیان، اسیدپاشی‌های اصفهان و قتل‌های سریالی زنان در مشهد» از جمله آنها است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر