دوشنبه، تیر ۱۰، ۱۳۹۸

رئیس حزب مرکل درباره "تهدیدات ایران" با اسرائیل گفتگو می‌کند

رئیس حزب مرکل درباره "تهدیدات ایران" با اسرائیل گفتگو می‌کند

رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان می‌گوید در دیدارش با مقامات اسرائیلی درباره "تهدیدات ایران" نیز گفت‌وگو خواهد شد. او تاکید کرده که مانند صدراعظم، آنگلا مرکل امنیت اسرائیل را از اصول پایه‌ای حکومت آلمان می‌داند.
آنه‌گرت کرامپ- کارن‌باوئر، رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان
به گفته آنه‌گرت کرامپ- کارن‌باوئر در دیدارهای او با مقامات ارشد اسرائیل، مسئله امنیت این کشور و "تهدیدات ایران" نیز مطرح خواهد شد.
خبرگزاری رویترز یک‌شنبه نهم تیر (۳۰ ژوئن) گزارش داد که دبیرکل حزب دموکرات مسیحی آلمان در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی اسرائیلی گفته که او روز دوشنبه با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر و رووین ریولین، رئیس جمهوری اسرائیل دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.
این سیاست‌مدار محافظه‌کار می‌گوید او مانند صدراعظم آلمان آنگلا مرکل، امنیت اسرائیل را از مبانی اصولی این کشور می‌داند.
رئیس حزب دموکرات مسیحی تاکید کرده است: «ما به دلیل مسئولیت تاریخی خود وظیفه داریم برای تامین امنیت اسرائیل تلاش کنیم.» او خاطر نشان کرد که این مسیری است که آلمان در آینده نیز پیش خواهد گرفت.
«امنیت اسرائیل قابل مذاکره نیست»
آنه‌گرت کرامپ- کارن‌باوئر در پاسخ به این پرسش که اظهارات او به طور مشخص در مورد مناقشه میان ایران و اسرائیل چه معنایی دارد تصریح کرد: «وقتی امنیت اسرائیل برای ما از چنین اهمیت بالایی برخوردار باشد، طبیعی است که این مسئله قابل مذاکره نخواهد بود.»
از ابتدای شکل‌گیری جمهوری اسلامی رهبران این کشور و شماری از مقامات ارشد آن بارها از "محو اسرائیل" از نقشه جغرافیا سخن گفته‌اند.
رهبر کنونی جمهوری اسلامی، حدود دو ماه پس از امضای توافق هسته‌ای حتی ادعا کرده که نابودی اسرائیل کمتر از ربع قرن دیگر رخ خواهد داد.
خامنه‌ای و پیش‌بینی نابودی اسرائیل
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر رهبر جمهوری اسلامی، علی خامنه‌ای ۱۸ شهریور ۱۳۹۴، در یک سخنرانی گفته بود: «برخی صهیونیست‌ها گفته‌اند با توجه به نتایج مذاکرات هسته‌ای، ۲۵ سال از دغدغه ایران آسوده شده‌ایم، اما ما به آنها می‌گوییم شما ۲۵ سال آینده را، اصولاً نخواهید دید و به فضل الهی، چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.»
برخلاف آلمان که همچنان خود را به توافق هسته‌ای پایبند می‌داند، اسرائیل مانند دولت کنونی ایالات متحده با این توافق به شدت مخالف است. آنها معتقدند توافق هسته‌ای و برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) مانع از دست‌یابی تهران به سلاح اتمی برای همیشه نمی‌شود.
آمریکا اردیبهشت سال پیش از توافق هسته‌ای خارج شد اما سه کشور اروپایی طرف توافق (بریتانیا، فرانسه و آلمان) گرچه درباره ضرورت جلوگیری از دست یافتن ایران به سلاح اتمی با اسرائیل و آمریکا هم‌نظر هستند، همچنان از برجام پشتیبانی می‌کنند.
مطابق توافق هسته‌ای، جمهوری اسلامی متعهد شده غلظت اورانیوم غنی شده را کمتر از چهار درصد حفظ کند و ذخایر اورانیوم غنی‌شده خود را از سقف ۳۰۰ کیلوگرم بالاتر نبرد.
جمهوری اسلامی حدود دو ماه پیش تهدید کرد که اگر کشورهای اروپایی به تعهدات خود برای بهره‌مند شدن ایران از مزایای اقتصادی برجام عمل نکنند تعهدات برجامی خود را مرحله به مرحله کاهش دهند. آلمان و دیگر کشورهای اروپایی نسبت به نقض برجام به جمهوری اسلامی هشدار داده‌اند.
چین و روسیه به عنوان دو طرف دیگر توافق هسته‌ای و شریک اقتصادی و متحد اصلی ایران نیز از تهران خواسته‌اند به تعهدات خود پایبند بماند و از هر اقدامی که به نقض برجام منتهی شود بپرهیزد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر