جمعه، مهر ۱۱، ۱۳۹۹

شناسایی دست‌کم ۳۵۰۰ مبتلای جدید به کرونا در ایران طی یک روز

 

شناسایی دست‌کم ۳۵۰۰ مبتلای جدید به کرونا در ایران طی یک روز


سخنگوی وزارت بهداشت ایران روز جمعه از مرگ ۱۸۷ نفر دیگر بر اثر کرونا در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و شمار رسمی قربانیان این بیماری در ایران را ۲۶ هزار و ۵۶۷ نفر اعلام کرد.

به گزارش روز جمعه، ۱۱ مهر، در خبرگزاری ایرنا، سیما لاری گفت که طی ۲۴ ساعت گذشته، در عین حال ۳۵۵۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا نیز شناسایی شدند.

به گفته وی از این تعداد، ۱۴۴۳ نفر در بیمارستان‌های نقاط مختلف ایران بستری شدند.

با احتساب این افراد، شمار رسمی مبتلایان کرونا در کشور نیز به ۴۶۴ هزار و ۵۹۶ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت ایران همچنین اعلام کرد که ۴۱۳۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در ایران در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

 

در هفت روز گذشته هزار و ۳۴۵ ایرانی به خاطر #کرونا جان خود را از دست دادند فوتی ها ۷۵ نفر نسبت به هفته قبل بیشتر شد
مجید غمخوار
@ghamkhar_majid
هزار و ۲۷۰ ایرانی در هفت روز به خاطر #کرونا جان خود را از دست دادند

مقام‌های وزارت بهداشت جمهوری اسلامی در حالی که از اعلام آمار تفکیکی استانی و سنی مبتلایان و قربانیان سر باز می‌زنند، به طور روزانه آمار ابتلا و مرگ ناشی از کرونا در ایران را به طور کلی در اختیار رسانه‌ها قرار می‌دهند.

اما آمار رسمی در این زمینه در ایران، همواره از سوی منابع مستقل مورد تردید بوده و تخمین زده می‌شود آمار واقعی به ویژه در زمینه مرگ، چندین ‌برابر آمار دولتی باشد.

در همین حال روز جمعه مینو محرز، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، در گفت‌و‌گو با ایسنا گفت که روند ابتلا به کرونا در ایران «همچنان افزایشی است و تعداد بستری هم زیاد شده است.»

وی هشدار داد: «وقتی تعداد زیادی از افراد مبتلا شوند، میزان بستری نیز بالا رفته و حتی تعدادی به آی‌سی‌یو نیاز پیدا می‌کنند.»

خانم محرز درباره احتمال افزایش تعداد مرگ و میرها در ایران به روزانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ مرگ نیز گفت: «زمانی ‌که تعداد بیماران و به ویژه بیماران بدحال افزایش یابد، طبیعتا میزان مرگ و میر هم بالا رفته و می‌توان انتظار افزایش تعداد مرگ و میرهای ناشی کووید ۱۹ را داشت.»

روز جمعه سخنگوی وزارت بهداشت ایران هم هشدار داد که «احتمال و نگرانی زیادی برای شیوع گسترده‌تر بیماری طی ماه‌های آینده وجود دارد.»

به گفته وی، برآورد وزارت بهداشت این است که «در فصل پاییز و زمستان شاهد هجمه نسبتا سنگین و همزمان بیماری کووید ۱۹ و آنفلوآنزا باشیم.»

در حال حاضر، استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند.

استان‌های کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.

 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر