نصیری، سرتیپ سپاه، بازداشت خود به اتهام جاسوسی را شایعه خواند
علی نصیری، سرتیپ سپاه پاسداران و فرمانده سابق سپاه حفاظت، روز جمعه در مصاحبهای خبر بازداشت خود به اتهام جاسوسی برای اسرائیل را «شایعه»ای خواند که توسط «معاندین در حال انتشار است».
روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز روز چهارشنبه هفته گذشته گزارش داد که یکی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران به نام علی نصیری در ماه گذشته میلادی، ژوئن، به ظن جاسوسی برای اسرائیل بازداشت شده است.
نیویورک تایمز به نقل از منابع نزدیک به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که خواستند نامشان فاش نشود، خبر از دستگیری سرتیپ علی نصیری، فرمانده سابق سپاه حفاظت [انصار المهدی] داده و نوشته بود که این بازداشت نشاندهنده سطح فزایندهای از بیاعتمادی در رهبری کشور به دنبال عملیات متعدد اخیر منتسب به اسرائیل در ایران است.
دو روز بعد، روز جمعه، ۱۰ تیرماه، علی نصیری در گفتوگو با خبرگزاری حوزه گفت: «متأسفانه شایعه بازداشت بنده به جرم جاسوسی توسط معاندین یا کسانی که هم بغضی نسبت به انقلاب و هم نسبت به سپاه دارند در حال انتشار است.»
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از حوزه، او ادامه داد: «حقیر هنوز هم مشغول به کار هستم و این شایعاتی که در حال بیان شدن است و به نوعی در مجموعههای داخلی و هم خارجی به آن می پردازند، این یک شایعهای بیش نیست.»
روزنامه نیویورک تایمز نوشته بود که بازداشت سرتیپ علی نصیری اوایل ماه ژوئن (چهار هفته قبل) و کمی قبل از برکناری حسین طائب، رئیس اطلاعات سپاه، رخ داده است.
خبر برکناری آقای طائب از سازمان اطلاعات سپاه در حالی در روزهای آغازین ماه تیر منتشر شد که تمام هفته آخر خرداد با گزارشها و اظهارنظرهای مقامات اسرائیل درباره نگرانی از «برنامهریزی ایران» برای دزدیدن یا کشتن گردشگران اسرائیلی در ترکیه، به عنوان انتقام از مرگ حسن صیاد خدایی سپری شد.
علی نصیری پیش از این هم به شکلی غیرمتعارف موضوع اخبار بوده و این دومین بار است که مجبور به تکذیب خبری درباره خود شده است.
او در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ هم در مصاحبه با تسنیم خبرهای منتشره در خصوص فرار خود از ایران را رد کرده و گفته بود که در مراسم تودیع و معارفه فرمانده کل سپاه در ستاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حضور پیدا کرده و تصویر و فیلم آن نیز در رسانهها منتشر شده است.
سازمان حفاظت اطلاعات سپاه که ریاست آن با مجید خادمی است یکی از نهادهای اطلاعاتی سپاه پاسداران است که وظایفی چون «مقابله با جاسوسی در داخل سپاه، جلوگیری از نفوذ جریانهای ناهمسو با خطمشی سپاه، جلوگیری از راه یافتن اطلاعات محرمانه به خارج از سپاه و نظارت سیاسی امنیتی بر فرماندهان و پرسنل این نیروی مسلح» را بر عهده دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر