شنبه، مرداد ۰۱، ۱۴۰۱

قاتل مامور نیروی انتظامی جانی وفاسد و شیادو کلاش و پلید و خبیث در کمتر از شش ماه محکوم و اعدام شد

 

قاتل مامور نیروی انتظامی جانی وفاسد و شیادو کلاش و پلید و خبیث در کمتر از شش ماه محکوم و اعدام شد

عکسی که خبرگزاری ایسنا از قاتل مامور انتظامی پس از بازداشت منتشر کرد

کمتر از شش ماه پس از قتل علی‌اکبر رنجبر، یک مامور نیروی انتظامی در استان فارس، کاظم موسوی رئیس کل دادگستری این استان از اجرای حکم اعدام فرد متهم به این قتل خبر داد و گفت او «در محل وقوع جنایت» اعدام شد.

آقای موسوی به خبرگزاری فارس گفت که این متهم بامداد روز شنبه، اول مرداد، در حضور خانواده رنجبر در پاسگاه بیدزرد در سی کیلومتری جنوب شیراز اعدام شده است.

ماموران پاسگاه بیدزرد در استان فارس روز پنج‌شنبه، ۱۴ بهمن سال گذشته، با چند نفر که از آن‌ها به عنوان «اراذل و اوباش» نام برده شده بود، درگیر شدند و در پی آن علی‌اکبر رنجبر بر اثر اصابت چاقو از ناحیه گردن و شاهرگ کشته و یک سرباز نیز مجروح شد.

یک روز بعد، فرمانده انتظامی استان فارس خبر داد که ضارب این مامور نیروی انتظامی «در کمتر از ۲۴ ساعت» بازداشت شده است.

اعلام بازداشت سریع این فرد متهم در حالی بود که نیروی انتظامی در پرونده‌های دیگر مثل حادثه اسیدپاشی به زنان و دختران در اصفهان که بیشتر از هفت سال از آن می‌گذرد و هنوز عوامل آن دستگیر نشده‌اند، سرعت عملی از خود نشان نداده است.

به گفته رئیس کل دادگستری استان فارس، حکم اولیه اعدام این متهم از شعبه اول دادگاه کیفری یک استان فارس صادر شد اما با اعتراض وکیل متهم، این رای بدوی در دیوان عالی کشور نقض شد.

با این حال، موسوی گفت پس از بررسی سلامت روانی و قوه تمیز متهم در کمیسیون پزشکی قانونی، شعبه اول دادگاه کیفری یک استان محاکمه دوباره این متهم را به قصاص نفس در ملاء عام محکوم کرد و این رای از سوی شعبه نهم دیوان عالی کشور تایید شد.

بر اساس گزارش سازمان‌های حقوق بشری، ایران نسبت به جمعیت خود بیشترین میزان اعدام در جهان را دارد.

همچنین قتل این مامور نیروی انتظامی بهانه‌ای شد تا مقام‌های جمهوری اسلامی به ویژه فرمانده کل انتظامی، از مجلس، قوه قضائیه و وزارت دادگستری بخواهند آزادی بیشتری به ماموران برای استفاده از اسلحه بدهند.

سپس لایحه اصلاح «قانون حمل سلاح توسط مأمورین نیروهای مسلح در موارد ضروری» در مجلس مطرح شد که قرار است در صحن علنی مجلس تصویب شود.

این قانون در صورت تصویب، به نیروهای امنیتی لباس‌شخصی نیز اختیار بیشتری برای به‌کارگیری از سلاح را می‌دهد.

علاوه بر استفاده بی‌رویه از سلاح از سوی ماموران نیروی انتظامی در گذشته که حتی منجر به کشتن غیرعمدی افراد نیز شده، به‌کارگیری سلاح از سوی ماموران برای سرکوب اعتراضات مردمی و مسالمت‌آمیز سال‌های اخیر در ایران صدها کشته برجای گذاشته است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر