سه‌شنبه، اردیبهشت ۰۵، ۱۴۰۲

اختصاصی؛ حمایت مقام بریتانیایی از درخواست کنشگر ایرانی برای تروریستی شناخته‌شدن سپاه

 

اختصاصی؛ حمایت مقام بریتانیایی از درخواست کنشگر ایرانی برای تروریستی شناخته‌شدن سپاه


وحید بهشتی در گفت‌و‌گو با صدای آمریکا. او پس از هفته‌ها اعتصاب غذا مجوز ورود به وزارت امور خارجه بریتانیا را دریافت کرد.

وحید بهشتی، کنشگر مدنی و روزنامه‌نگار، پس از ملاقات با طارق احمد، معاون امور خاورمیانه در وزارت خارجه بریتانیا، از حمایت این چهره سیاسی از افزوده‌شدن نام سپاه پاسداران به فهرست تروریستی خبر داد.

وحید بهشتی روز سه‌شنبه، ۵ اردیبهشت‌ماه، در مصاحبه با پناه فرهادبهمن، خبرنگار آزاد صدای آمریکا در لندن، گفت که معاون امور خاورمیانه در وزارت خارجه بریتانیا قول داده است که درخواست او را با مقام‌های ارشد کشورش مطرح کند.​


 

 

این دومین بار است که وحید بهشتی در طول دو ماه گذشته برای پیگیری درخواست خود با مقامات دولت بریتانیا دیدار می‌کند.

این روزنامه‌نگار از ۶۲ روز قبل تاکنون در برابر وزارت خارجه بریتانیا دست به اعتصاب غذا زده و خواستار افزوده‌شدن نام سپاه پاسداران به فهرست نهادهای تروریستی این کشور شده است.

این فعال حقوق بشر که به دلیل هفته‌ها اعتصاب غذا دچار ضعف جسمانی شده است به کمک ویلچر به داخل ساختمان وزارت امور خارجه هدایت شد.

وحید بهشتی، معترض ایرانی، پس از هفته‌ها اعتصاب غذا مجوز ورود به وزارت امور خارجه بریتانیا را دریافت کرد
وحید بهشتی، معترض ایرانی، پس از هفته‌ها اعتصاب غذا مجوز ورود به وزارت امور خارجه بریتانیا را دریافت کرد

وحید بهشتی در بخشی از مصاحبه‌اش گفت که درخواست معاون امور خاورمیانه در وزارت خارجه بریتانیا برای پایان اعتصاب غذا را رد کرده و تاکید کرده است که تا برآورده‌شدن درخواستش به اعتصاب غذا ادامه خواهد داد.

وحید بهشتی همچنین تروریستی شناخته‌شدن سپاه پاسداران را خواسته‌ای فراگیر دانسته که قشر وسیعی از ایرانیان خواهان برآورده‌شدن آن هستند.

وحید بهشتی در بخش دیگری از مصاحبه‌اش ​ پیشقدم شدن بریتانیا برای تحقق این درخواست را باعث ملحق‌شدن دیگر کشورهای غربی و پاسخ‌مثبت آنها به این تقاضا دانست.

پافشاری وحید بهشتی بر ادامه اعتصاب غذا تا برآورده شدن درخواستش، حمایت بسیاری از فعالان مدنی و سیاستمداران را برانگیخته است.

نازنین بنیادی، فعال حقوق بشر، هم روز سه‌شنبه با وحید بهشتی دیدار و از کارزار او حمایت کرد.

هفته گذشته هم ۱۲۵ تن از نمایندگان پارلمان بریتانیا از این کنشگر مدنی حمایت کرده و از نخست وزیر بریتانیا، ریشی سوناک، خواستند که نسبت به افزودن فوری نام سپاه پاسداران به فهرست نهادهای تروریستی این کشور اقدام کند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر