سه‌شنبه، تیر ۲۴، ۱۴۰۴

وزیر دفاع آلمان: مشارکت آمریکا برای امنیت اروپا حیاتی و جایگزین‌ناپذیر است

 

وزیر دفاع آلمان: مشارکت آمریکا برای امنیت اروپا حیاتی و جایگزین‌ناپذیر است


وزیر امور دفاع آلمان، بوریس پیستوریوس (چپ) در کنار پیت هگست وزیر دفاع آمریکا در ساختمان وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) - ۲۳ تیر ۱۴۰۴
وزیر امور دفاع آلمان، بوریس پیستوریوس (چپ) در کنار پیت هگست وزیر دفاع آمریکا در ساختمان وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) - ۲۳ تیر ۱۴۰۴

وزیر دفاع آلمان، بوریس پیستوریوس در دیدار با وزیر دفاع آمریکا، پیت هگست در پنتاگون گفت کشورش یک تیپ دائم در لیتوانی مستقر می‌کند و بودجه نظامی خود را تا ۵درصد تولید ناخالص داخلی تا سال ۲۰۳۵ افزایش می‌دهد.

در این دیدار که روز دوشنبه ۲۳ تیر انجام گرفت،‌ پیستوریوس همچنین بر تعهد آلمان به خرید تعداد قابل توجهی از جنگنده‌های نسل پنج آمریکایی اف-۳۵ «لایتنینگ ۲» تاکید کرد.

او گفت آلمان نقشی کانونی در پشتیبانی از اوکراین که با روسیه در جنگ است ایفا می‌کند.

طبق یک اطلاعیه وزارت دفاع آمریکا از این دیدار، پیت هگست به همتای آلمانی خود گفت: «فکر می‌کنم پیشرفت فوق‌العاده‌ای در درون ناتو (پیمان آتلانتیک شمالی)، به‌ویژه با جهش آلمان در زمینه تعهد به افزایش هزینه نظامی و رهبری در اروپا دیده‌ایم. می‌خواهم از شما بابت این تعهد قدردانی کنم.»

آلمان، همراه با تقریبا همه شرکای ناتو، متعهد شده است که تا سال ۲۰۳۵ پنج درصد از تولید ناخالص داخلی خود را به امور دفاعی اختصاص دهد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا بارها از دیگر اعضای ناتو خواسته است که بودجه دفاعی را به پنج درصد تولید ناخالص داخلی افزایش دهند.

چنین اقدامی به‌طور چشم‌گیری قدرت ناتو را افزایش می‌دهد.

وزیر دفاع آلمان تأکید کرد که این کشور قصد دارد تا سال ۲۰۲۹ میزان هزینه‌های اصلی دفاعی خود را به ۳.۵ درصد از تولید ناخالص داخلی برساند.

او گفت: «ما مصمم هستیم مسئولیت بیشتری در بازدارندگی و دفاع از اروپا برعهده بگیریم، در حالی که به‌خوبی واقفیم مشارکت ایالات متحده آمریکا همچنان برای امنیت جمعی ما حیاتی و غیرقابل جایگزین است.»

ارتش آلمان قصد دارد حدود ۴۸۰۰ نیروی نظامی به علاوه کارکنان غیرنظامی در لیتوانی مستقر کند.

این تیپ در نهایت شامل یک گردان پیاده‌نظام مکانیزه، یک گردان تانک و گروه رزمی چندملیتی موسوم به «حضور تقویت‌شده پیشرو در لیتوانی» خواهد بود.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان، گفت این تیپ تا سال ۲۰۲۷ به آمادگی کامل عملیاتی خواهد رسید.

آلمان به‌صورت قابل توجهی برای کمک به تقویت توان دفاعی اوکراین و افزایش تولیدات صنایع نظامی وارد عمل شده است.

طرح تازه برای کمک تسلیحاتی به اوکراین

پیش از دیدار وزیران دفاع دو کشور، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، معاون او جی‌دی ونس، پیت هگست و چند مقام دیگر در کاخ سفید با مارک روته، دبیرکل ناتو، دیدار و گفت‌وگو کردند تا درباره برنامه آینده آمریکا برای حمایت از اوکراین گفت‌وگو کنند.

آمریکا قرار است طبق این برنامه، تسلیحاتی را در اختیار اوکراین قرار دهد که پول آن را دیگر اعضای ناتو پرداخت خواهند کرد.

ترامپ گفت در این فاصله، آلمان موافقت کرده است بخشی از موشک‌های خود را به اوکراین بدهد و ناتو بعدها آن‌ها را جایگزین خواهد کرد.

رئیس جمهوری آمریکا در روزهای اخیر نیز از ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه بابت حملات مسکو به اوکراین به شدت انتقاد کرده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر