جداسازی دانشآموزان یک مدرسه براساس مبلغ پرداختی خانوادهها
دبستانی در تهران به والدین شاگردان فشار آورده تا با پرداخت پول
بچههایشان در کلاسی مجهز به امکانات آموزشی دیجیتال تحصیل کنند. مدیر
مدرسه مدعی است اقدامش قانونی است، اما آموزش و پرورش میگوید مدارس چنین
مجوزی ندارند.
یک مدرسهی ابتدایی در تهران در ازای دریافت پول از والدین دانشآموزان اقدام به جداسازی شاگردان کرده است.
به گزارش خبرگزاری "ایلنا" این مدرسهی پسرانه که در منطقهی ۵ شهر تهران قرار دارد، دانشآموزان را بر مبنای پولی که از والدین گرفته در کلاسهای "هوشمند" و "غیرهوشمند" دستهبندی کرده است.
دانشآموزانی که والدین آنها حاضر به پرداخت ۳۳۰ هزار تومان شدند و در کلاسهای "هوشمند" قرار گرفتند از امکاناتی مثل ویدئو پروژکتور، تختههای هوشمند و کامپیوتر در کلاسهای درس برخوردارند. دانشآموزان دیگر که در کلاسهای "غیرهوشمند" قرار گرفتند از هیچیک از این امکانات آموزشی برخوردار نیستند.
یکی از والدین دانشآموزانی که حاضر نشده این مبلغ اضافی را پرداخت کند، به "ایلنا" گفت که مدیر این مدرسهی پسرانه به صراحت گفته که با این تفکیک قصد دارد به تدریج همهی خانوادهها را ملزم کند که این هزینهی اضافی را پرداخت کنند.
مدیر این مدرسه مدعی است که وزرات آموزش و پرورش این مجوز را صادر کرده که مدارس با "کمکهای مردمی" کلاسهای درسی را هوشمند و مجهز به فنآوریهای دیجیتال کنند.
این درحالی است که هوشنگ میرشفیعی، مدیرکل منطقه ۵ آموزش و پرورش میگوید چنین مجوزی صادر نشده و گرفتن کمک هزینه از خانوادههای دانشآموزان هیچ "وجاهت قانونی" ندارد.
مدیر این مدرسه به "ایلنا" گفت:«درست نیست خانوادههایی که علاقهمند هستند فرزندانشان از امکانات بهتری استفاده کنند، به پای کسانی که تمایل به این کار ندارند، بسوزند.» این درحالی است که بسیاری از خانوادههای دانشآموزان در صورت تمایل نیز توان مالی پرداخت شهریهی اضافه را ندارند.
سالهاست که در نظام آموزشی ایران مدارس غیرانتفاعی از امکانات بهتری برخوردارند و بیشتر معلمهای باسابقه و دانش بیشتر نیز به دلیل دستمزد بالاتر ترجیح میدهند در مدارس غیرانتفاعی تدریس کنند. دانشآموزان این مدارس که از قشر مرفهتر جامعه محسوب میشوند، عملا آموزش بهتری میبینند.
این در حالی است که اصل ۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر لزوم "آموزش و پرورش رایگان" برای همهی شهروندان در تمام سطوح تحصیلی تاکید کرده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر