مجلس «شورای اسلامی» ایران روز یکشنبه 28 اوت شاهد درگیری لفظی میان نایب رئیس این مجلس و برخی از نمایندگان تندرو بود. تشنج زمانی آغاز شد که محسن کوهکن، یکی از نمایندگان تندرو علیه علی مطهری نایب‌رئیس مجلس و نامه او به پورمحمدی وزیر دادگستری کنونی در مورد قتل‌عام سال 67 سخن گفت.
به گزارش سایت انتخاب، محسن کوهکن در صحن علنی مجلس و در حالی که مطهری ریاست مجلس را برعهده داشت در تذکری شفاهی گفت:« ای کاش آقای لاریجانی ریاست مجلس را برعهده داشتند، چون این تذکر درباره شماست. در شرایطی که مشکلات اقتصادی و اشتغال وجود دارد، زیبنده اعضای هیأت‌رئیسه نیست خوراک تبلیغاتی برای بیگانگان درست کند و آنچه مد نظر حضرت امام بوده است را زیر سؤال ببریم. لذا به شکلی سخن بگویید که بیگانگان سوءاستفاده نکنند».
اشاره کوهکن به نامه مطهری به مصطفی‌پور محمدی درباره اعدام های سال 67 است که در ان علی مطهری از پور محمدی درخواست کرده است که در این باره توضیح دهد».
طبق این گزارش مطهری بعد از نطق کوهکن در پاسخ به او گفت :«روشن است که شما نامه را نخوانده‌اید و حتماً این نامه را مطالعه کنید. هر مسأله در جای خود باید حل شود و اینطور نیست که فقط به یک بعد بپردازیم».
بعد از جواب مطهری، بارها محسن کوهکن سر مطهری فریاد زد که نطق نکن و برخی نمایندگان تندرو از جمله حاجی‌دلیگانی، پورمختار و کریمی قدوسی شعار مرگ بر منافق سر دادند».
خبرگزاری ایلنا نیز با عنوان «تشنج در مجلس بعد از توضیح مطهری درباره حوادث دهه 60 » به درگیری لفظی مجلس درباره قتل‌عام سال 67 اشاره کرد.
گفتنی است که علی مطهری نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی طی نامه‌یی به پورمحمدی وزیر دادگستری کابینه روحانی که یکی از اعضای «هیأت مرگ » مسئول اعدام های دسته‌جمعی سال 1367 خواست درباره فایل صوتی آقای منتظری مغالطه نکند و توضیح دهد.
در این نامه آمده است: «متأسفانه این، مشکل کشور ماست که مسئولان به‌جای توضیح یک مسأله و پاسخ به سوالی‌ که برای برخی اذهان ایجاد شده به مغالطه می‌پردازند… و هیچ‌گاه به سؤال موردنظر پاسخ نمی‌دهند… شما که همراه رئیسی، نیّری و رازینی در متن این قضیه بودید باید ضمن توضیح ماجرا، یا می‌فرمودید این شایعات به هیچ‌وجه صحت ندارد و یا می‌فرمودید ممکن است قصورهایی هم صورت گرفته باشد که در صورت اثبات از خانواده‌های آنها عذرخواهی و جبران خسارت خواهد شد» .
از سوی دیگر پورمحمدی روز پنجشنبه در همدان گفته بود، «دشمنان» نظام به مجاهدین «متوسل شده‌اند» و به‌دنبال «انتقامجویی» از امام و به دنبال تطهیر منافقین (مجاهدین) هستند».