دوشنبه، اردیبهشت ۰۹، ۱۳۹۸

قاسم سلیمانی تروریست :‌ مذاکره با دشمن، تسلیم شدن محض است

قاسم سلیمانی تروریست :‌ مذاکره با دشمن، تسلیم شدن محض است


فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران «دشمن» را متهم کرد که «می‌خواهد با فشارهای اقتصادی»‌ ایران را به «میز مذاکره بکشاند که این مذاکره، مصداق تسلیم» است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، قاسم سلیمانی روز دوشنبه، نهم اردیبهشت، در همایش سراسری فرماندهان و مدیران نیروی انتظامی گفت که مردم معتقدند «مذاکره در شرایط کنونی با دشمن، تسلیم شدن محض است و قطعاً تن به این ذلت نمی‌دهیم».
به طور معمول،‌ رهبر جمهوری اسلامی و مقام‌های جمهوری اسلامی از آمریکا و اسرائیل به عنوان دشمن نام می‌برند.
سخنان فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران پس از آن ابراز شد که محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، که این روزها در نیویورک است، چندین بار به موضوع مبادله زندانی بین این کشور و آمریکا اشاره کرده و از مکاتباتی محدود با دولت دونالد ترامپ خبر داده است.
او از جمله در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی «سی‌بی‌اس»، در ارتباط با موضوع «تبادل زندانیان» با آمریکا گفت: تهران به «پیشنهاد» ایالات متحده «واکنش نشان داده» و اکنون «منتظر پاسخ» از سوی واشینگتن است.
پیشتر وزارت خارجه آمریکا خواستار آن شده بود که تهران با آزادی زندانیان آمریکایی «جدیت خود را نشان دهد».
پیشتر وزیر خارجه ایران روز چهارم اردیبهشت ماه در جریان یک سخنرانی در نیویورک، گفته بود تهران شش ماه پیش «به‌طور خصوصی» به آمریکا اعلام کرد‌ که آماده انجام مبادله بین دو کشور است اما هنوز پاسخی دریافت نکرده است.
او دریافت نامه از رابرت اوبراین، نماینده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا در امور گروگان‌ها، را نیز تایید کرده بود.
محمدجواد ظریف اما در مصاحبه با سی‌بی‌اس گفت: تهران «اجازه نمی‌دهد کسی که مسئول مذاکره در امور گروگان‌ها است» وارد مذاکره شود، مگر اینکه واشینگتن نیز مایل باشد ایران برای مذاکره، نماینده هم‌سطحی با رابرت اوبراین برگزیند.
ایالات متحده بارها خواستار آزادی زندانیان آمریکایی در ایران شده‌است.
مایک پومپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، در بهمن سال پیش با اشاره به‌گروگان‌گیری کارکنان سفارت آمریکا در تهران در آبان ۵۸، خواسته بود تا تهران «باب لوینسون، ژیائو وانگ، نماز‌ی‌ها و دیگر گروگان‌ها را فورا» آزاد کند.
ظریف در مصاحبه با سی‌بی‌اس، سخنان روزهای اخیر خود در مورد «رویارویی» بین آمریکا و ایران را نیز مجددا مطرح کرده و می‌گوید به عقیده او ترامپ مایل به جنگ با ایران نیست، اما ممکن است از سوی چهره‌هایی مانند مشاور امنیت ملی خودش، نخست‌وزیر اسرائیل یا ولیعهد عربستان به رویارویی «کشانده شود».
ظریف می‌گوید «نگران» آن‌چه «برنامه‌های پنهان برخی افراد» توصیف کرده، است.
جان بولتون، مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ، که پیشتر، در مقاله‌ها و اظهارات خود سخن از تغییر حکومت ایران یا حمله نظامی به ایران را مطرح کرده بود، سال پیش گفت موضوغ تغییر رژیم ایران در حال حاضر در «دستور کار» دولت دونالد ترامپ قرار ندارد. او در عین حال تاکید کرده خروج دولت ترامپ از توافق اتمی با تهران «پیش‌درآمد رویارویی نظامی با ایران نیست».
وزیر خارجه آمریکا روز ۲۱ فروردین، در نشستی در سنا، ایران را به ارتباط با گروه القاعده متهم کرد. مایک پومپئو آن روز از پاسخ به این پرسش خودداری کرد که آیا مجوز کنگره در روزهای پس از حملات یازده سپتامبر ۲۰۰۱ برای استفاده از زور، برای حمله به ایران نیز به کار خواهد رفت یا نه.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر