یکشنبه، شهریور ۰۹، ۱۳۹۹

دستور روحانی شیاد و کلاش و جنایتکار و فاسد و دروغگوی خبیث برای خرید "هرچه سریع‌تر" واکسن کرونا

دستور روحانی شیاد و کلاش و جنایتکار و فاسد و دروغگوی خبیث برای خرید "هرچه سریع‌تر" واکسن کرونا

رئیس دولت با توجه به خبر دستیابی برخی کشورها به واکسن کرونا از وزیر بهداشت خواست هر چه سریع‌تر برای خرید آن اقدام کند. بنا بر آمار وزارت بهداشت تا نهم شهریور ۳۷۳ هزار و ۵۷۰ مورد ابتلا به کرونا در ایران شناسایی شده است.
رئیس جمهوری اسلامی ایران روز یک‌شنبه نهم شهریور در گفت‌وگو با وزیر بهداشت از او خواست تمهیدات لازم برای جلوگیری از "خستگی و فرسودگی" کادر درمانی را در دستور کار قرار دهد و در صورت لزوم نسبت به آموزش سریع‌تر نیروهای جدید و جایگزینی آنها اقدام کند.
با گذشت بیش از شش ماه از تائید رسمی شیوع کرونا در ایران بسیاری از مسئولان نسبت به فرسودگی کار درمان ابراز نگرانی کرده و از شهروندان خواستار رعایت دقیق‌تر توصیه‌های بهداشتی شده‌اند.
علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران دوم شهریور ضمن هشدار درباره این وضعیت گفت: «آمار تطبیقی نشان می‌دهد ایران، آمریکا و روسیه سه کشوری هستند که از نظر قدر مطلق ابتلا، میزان ابتلای کادر درمان در این کشورها بالاتر است.»
زالی به خبرگزاری مهر می‌گوید "فرایند خستگی مزمن" در میان کادر درمانی باعث کاهش سطح ایمنی و دفاعی بدن آنها می‌شود و به علت "فرسایشی بودن بیماری کووید-۱۹" انگیزه افراد برای استفاده از وسایل حفاظتی کاهش می‌یابد.
خرید سریع واکسن کرونا در صورت تولید
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، حسن روحانی روز یک‌شنبه با اشاره به اخبار منتشر شده درباره دستیابی برخی کشور‌ها به واکسن کرونا، به سعید نمکی دستور داد: «هر چه سریع‌تر اقدامات لازم برای خرید این واکسن و انجام مراحل آزمایشی و تشخیصی معمول انجام شود تا در صورت امکان هر چه سریع‌تر اقدامات موثر در این زمینه در کشور آغاز شود.»
در حال حاضر شرکت‌ها و موسسه‌های تحقیقاتی زیادی در کشورهای مختلف جهان آزمایش و کارآزمایی واکسن کرونا را در دستور کار دارند. نخستین مجوز دولتی برای چنین واکسنی به تازگی در روسیه صادر شده اما درباره طی شدن مراحل لازم تولید آن تردیدهای جدی وجود دارد.
آمریکا یکی از کشورهای پیشتاز در تحقیق درباره ویروس کرونا و تولید واکسنی برای مقابله با آن به شمار می‌رود و رئیس جمهوری آن دونالد ترامپ بارها وعده داده این واکسن تا پایان امسال آماده عرضه خواهد بود. با این حال بسیاری از کارشناسان تولید واکسن کرونا پیش از سال ۲۰۲۱ را غیرواقع‌بینانه ارزیابی می‌کنند.
در ایران از مدتی پیش روند ابتلا و مرگ در ارتباط با بیماری کووید-۱۹ کاهشی شده و طی دو روز اخیر موارد جدید ابتلا در روز به کمتر از ۲ هزار مورد رسیده است.
هزار و ۷۵۴ ابتلای جدید، ۱۰۳ فوتی
سخنگوی وزارت بهداشت در نشست خبری نهم شهریور خود اعلام کرد در شبانه روز گذشته هزار و ۷۵۴ مورد جدید ابتلا به کرونا شناسایی شده و ۱۰۳ نفر بر اثر آن جان سپرده‌اند.
به گفته سیما سادات لاری به این ترتیب تعداد مجموع مبتلایان در ایران به ۳۷۳ هزار و ۵۷۰ نفر و شمار قربانیان کووید-۱۹ به ۲۱ هزار و ۴۶۲ نفر رسید. او می‌گوید با وجود کاهش نسبی موارد ابتلا و مرگ همچنان ۲۸ استان ایران به لحاظ شیوع کرونا در وضعیت قرم و هشدار قرار دارند.
در روزهای گذشته به دلیل مراسم عزاداری ماه محرم و افزایش سفرها در روزهای تعطیل این ماه نگرانی‌ها و هشدارها درباره اوج گرفتن دوباره شیوع کرونا نیز بیشتر شده است.
مینو محرز، عضو کمیته ملی مقابله با کرونا روز گذشته گلایه کرد که در روزهای اخیر و به دلیل تعطیلات ماه محرم بسیاری از شهروندان سفر را به در خانه ماندن ترجیح داده‌اند.
نگرانی از شدت گرفتن کرونا به خاطر سفرها
محرز در گفت‌وگو با خبرگزاری برنا هشدار داد: «در آینده نزدیک به دلیل سفرهای زیاد در این روزها شاهد افزایش و شدت گرفتن موج کرونا در کشور هستیم.»
این نگرانی را وزیران کشور و بهداشت به عنوان رئیسان کمیته‌های امنیتی و بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز با رئیس دولت دوازدهم در میان گذاشته‌اند.
به نوشته پایگاه اطلاع رسانی دولت، حسن روحانی در واکنش به این نگرانی‌ها گفته است: «کسانی که در تعطیلات اخیر به سفر رفته‌اند، نباید اجازه دهند، عدم رعایت پروتکل‌ها از سوی ایشان، باعث اوج گیری مجدد شیوع کووید-۱۹ شده و بر زحمات شبانه‌روزی و طاقت‌فرسای کادر درمانی در مقابله با موج دوم شیوع کرونا تاثیر منفی بگذارد.»
عکس‌ها و ویدئوهای منتشر شده در فضای مجازی نشان می‌دهد در بسیاری از مراسم عزاداری در روزهای اخیر توصیه‌های بهداشتی، به خصوص رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی و استفاده از ماسک به درستی رعایت نشده و هجوم مسافران به شهرهای شمالی بسیار شدید بوده است.

حسینه کربلایی‌ها در جنوب تهران روز شنبه ۸ شهریور ۱۳۹۹ - ۲۹ اوت ۲۰۲۰. این نوع عزاداری تنها در سال‌هایی برگزار می‌شد که از کرونا خبری نبود.

آیا مقررات کرونا در عزاداری‌های محرم رعایت شد؟

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر