پنجشنبه، شهریور ۰۶، ۱۳۹۹

هشدار وزیر خارجه آلمان نازی حامی رژیم ترویستی اخوندی به جمهوری ننگین اسلامی ایران در عین تاکید بر حفظ برجام

هشدار وزیر خارجه آلمان نازی حامی رژیم ترویستی اخوندی به جمهوری ننگین اسلامی  ایران در عین تاکید بر حفظ برجام


هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان
وزیر خارجه آلمان روز پنج‌شنبه، ششم شهریورماه، در دیدار با همتای اسرائیلی خود ضمن تاکید بر لزوم حفظ برجام، به جمهوری اسلامی ایران هشدار داد که باید «رویکرد خود در منطقه را تغییر دهد».
هایکو ماس که با گابی اشکنازی،‌ وزیر خارجه اسرائیل، در یک نشست خبری شرکت داشت تاکید کرد که آلمان و اروپا «ساده‌لوح» نیستند و به دنبال راهی می‌گردند که «در آینده هم تحریم تسلیحاتی علیه ایران» پابرجا باشد.
تحریم‌های تسلیحاتی ایران، وضع‌شده از سوی شورای امنیت، روز ۲۷ مهر امسال پایان می‌یابد. دولت آمریکا تاکید کرده است اجازه نمی‌دهد که تهران بار دیگر قادر به خرید و فروش و تجارت سلاح باشد و بتواند جنگ‌افزارهای پیشرفته به گروه‌های مورد حمایتش در خاورمیانه ارسال کند.

دولت آمریکا تلاش کرد که از طریق یک قطعنامه پیشنهادی اقدام به تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران کند که این قطعنامه با مخالفت اکثریت اعضای شورای امنیت از جمله اروپایی‌ها مواجه و رد شد.
گابی اشکنازی، وزیر خارجه اسرائیل، روز سه‌شنبه با ابراز ناخشنودی از موضع قدرت‌های مهم اروپایی در این زمینه از بریتانیا خواسته بود از پیشنهاد آمریکا در فعال کردن مکانیسم ماشه و بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران استقبال کند.
آقای اشکنازی که به برلین سفر کرده است روز پنج‌شنبه بار دیگر بر این موضع پا فشرده و تاکید کرد که نه فقط آلمان،‌ که تمام کشورهای اروپایی باید در پی تمدید تحریم ایران باشند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، او گفت: «این [رفع تحریم] برای ثبات منطقه خوب نیست.»

هایکو ماس ضمن اشاره به «نقش خطرناک» ایران در منطقه در پاسخ به همتای خود گفت:‌ «داریم تلاش می‌کنیم تا به راه حلی دیپلماتیک برسیم تا در آینده هم تحریم تسلیحاتی علیه ایران پابرجا باشد.»
او در عین حال اضافه کرد: «ما خواهان حفظ برجام هستیم تا از دستیابی ایران به سلاح اتمی جلوگیری شود.»
این اظهار نظر یک روز پس از آن منتشر می‌شود که ایران دواطلبانه به آژانس اجازه داد از «دو محل مشکوک» به فعالیت‌های هسته‌ای بازرسی کند و تسهیلات لازم برای راست‌آزمایی برنامه هسته‌ای ایران بر اساس پروتکل‌های آژانس را «بر اساس تفاهم مشترک، اعتماد دوجانبه و در قالب افزایش همکاری‌های دوجانبه» فراهم سازد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر