برکناری رئیس یک بیمارستان در تهران به علت «تخلف در توزیع واکسن کرونا»
رئیس بیمارستان مدرس تهران به علت آن چه «تخلف در توزیع واکسن کرونا» عنوان شده، از سِمت خود برکنار شد.
خبرگزاری صدا و سیما روز جمعه، ۱۰ اردیبهشت، ضمن اعلام این خبر آورده است که تخلفات مربوط به توزیع واکسن کرونا در بیمارستان ۱۵ خرداد هم در حال بررسی است.
منظور از تخلف در توزیع واکسن کرونا، تزریق خارج از نوبت واکسن به افرادی است که در اولویتبندی ستاد کرونا برای دریافت واکسن قرار ندارند.
پیشتر خبرگزاری میزان در ۱۸ اسفند ۹۹ در گزارشی اعلام کرده بود که بستگان برخی از مسئولان بیمارستانها در فاز یک واکسیناسیون، بدون نوبت واکسن دریافت کردهاند.
در این گزارش با اشاره به سهمیه مشخص هر بیمارستان از واکسن برای کادر درمان، آمده بود زمانی که اعضای کادر درمان یک بیمارستان در هنگام تزریق حضور نداشتند، مسئولان سهمیه آن افراد را به اشخاص دیگری از جمله اقوام و آشنایان خود تزریق کردهاند.
حسین کرمانپور، مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی در همان زمان در واکنش به این خبر از احتمال درستی این موضوع خبر داده و گفته بود که چون این واکسنها یخزده هستند، هنگامی که از این حالت درمیآیند اگر تزریق نشوند، باید دور ریخته شوند و احتمالا این کار برای جلوگیری از هدر رفتن واکسن انجام شده است.
آقای کرمانپور البته در ادامه عدم حضور بهموقع کادر درمان برای دریافت واکسن را ناشی از «سوء مدیریت» عنوان کرده و گفته بود که اگر با وجود اطلاعرسانی فرد در زمان خاص برای تزریق واکسن حضور نداشته باشد یا نخواهد واکسن بزند، مقصر خودش است.
در هفتههای گذشته گزارشهای متعددی از تزریق خارج از نوبت واکسن کرونا توسط برخی مدیران بهویژه درخصوص استفاده از واکسن سهمیه پاکبانها از سوی برخی مدیران شهرداری در مناطق مختلف کشور منتشر شده است.
عبدالرضا فاضل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان هم ۴ اردیبهشت، خبر تزریق واکسن خارج از نوبت معاون درمان این دانشگاه به همسرش را تائید کرده بود.
علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد کرونا هم روز جمعه درباره برخورد با مدیرانی که خارج از اولویت، اقدام به تزریق واکسن کردهاند هم گفت: «دزد، دزد است. میخواهد مدیر، مسئول یا شهردار باشد، این فرد در هر جا مسئول باشد دزدی میکند یا رشوه میدهد، به نظر من باید آن کسی که این دزد را منصوب کرده، اخراج کرد.»
بنا بر آخرین اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت ایران تا ۱۰ اردیبهشت، ۸۵۸ هزار و ۲۹۶ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۲۰۹ هزار و ۸۲۷ نفر نیز دُز دوم را در ایران تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به یک میلیون و ۶۸ هزار و ۱۲۳ دُز رسیده است.
در ماههای گذشته انتقادهای گستردهای از روند کُند خرید واکسن کرونا و واکسیناسیون آن در کشور شده بود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر