جمعآوری بیلبوردهای شهاب حسینی؛ حذف «دورهمی» از جدول پخش صداوسیما
پس از آن که اعلام شد برنامه «دورهمی» مهران مدیری از جدول پخش صداوسیمای جمهوری اسلامی حذف شده است، تابلوهای تبلیغاتی حاوی تصویر شهاب حسینی، بازیگر سینما و تلویزیون ایران، نیز به دلیل سخنانش درباره اعتراضات اخیر جمعاوری شد.
شهاب حسینی با انتشار مطلبی در حساب اینستاگرام خود در واکنش به خبر پایین کشیده شدن عکسهایش از بیلبوردهای سریال «پوست شیر» و فیلم «شین»، گفت که در کنار این مردم «با غیرت و شریف» که خود را «قطرهای از دریای آنان میدانم»، میایستد.
او همچنین با تاکید بر این که حق حقیقی مردم را در برخورداری از آن چه «به واقع شایسته شرافت آنها است» مطالبه میکند و برای احقاق حقشان با «جان و دل» کنارشان خواهد بود.شهاب حسینی از جمله بازیگرانی است که به عنوان «طرفدار جمهوری اسلامی» و یا نزدیک به حاکمیت ایران شناخته میشود. با این حال او روز یکم مهر با انتشار ویدئویی نسبت به برخوردهای خونین با معترضان روزهای اخیر اعتراض کرد و گفت: «حق این مردم سرکوب نیست.»
در روزهای اخیر و در دومین هفته از اعتراضات سراسری به کشتهشدن تحت بازداشت مهسا امینی، بسیاری از چهرههای شناخته شده سینما و تلویزیون ایران از جمله سروش صحت، حامد بهداد، هدیه تهرانی، و ارژنگ امیرفضلی یا از فعالیتهای خود کنارهگیری کردند و یا پیامهایی اعتراضی انتشار دادند.
از سوی دیگر، خبرگزاری دولتی «ایسنا» امروز اعلام کرده است که «پس از حاشیههای پیشآمده» بر سر برنامه «دورهمی» و «اظهارات اخیر» مهران مدیری، شبکه نسیم ترجیح داد با پایان ماههای قمری محرم و صفر، «فعلا جدول پخش جدید» خود را بدون «دورهمی» ببندد.
پیشتر «شبکه نسیم» صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده بود که قصد دارد «قسمتهای باقیمانده» از مسابقه «دورهمی» را «پس از ایام صفر» پخش کند و این برنامه «تا پایان سال ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت» اما اکنون از لیست پخش برنامهها خارج شده است.
مهران مدیری، بازیگر و تهیهکننده تلویزیونی، سیام شهریورماه با انتشار ویدئویی اعلام کرده بود که تمایل ندارد «یک فریم از تصویرم» در هیچ شبکهای از صداوسیمای جمهوری اسلامی پخش شود.
او با بیان این که برنامه دورهمی «مال حال خوب است»، گفته بود: خشونت نکنید.
علاوه بر بازیگران، بسیاری از دیگر چهرههای فرهنگی و ورزشی کشور همچون همایون شجریان، محسن چاوشی و علی کریمی در روزهای اخیر ضمن محکومیت مرگ در بازداشت مهسا امینی، حجاب اجباری و مدلی حکمرانی در ایران، حمایت و همبستگی خود با معترضان را اعلام کردهاند.
در جریان این دور اعتراضات که پس از کشته شدن تحت بازداشت مهسا (ژینا) امینی از سر گرفته شده است، تا کنون شعارهایی از جمله «مرگ بر خامنهای»، «مرگ بر دیکتاتور»، «زن، زندگی، آزادی»، «خامنهای قاتله، حکومتش باطله»، «فتنه ۵۷، عامل هر فلاکت»، «این آخرین پیامه، هدف خود نظامه»، «آذربایجان بیدار است، حامی کردستان است»، «کردستان، چشم و چراغ ایران»، «کشتن برای روسری، تا کی چنین خاک بر سری»، «وای به روزی که مسلح شویم»، «رضا شاه، روحت شاد» داده شده است.
این دور از اعتراضات در تمام استانهای ایران جریان داشته است.
مهسا امینی ۲۲ ساله که به همراه خانوادهاش از سقز به تهران سفر کرده بود، ۲۲ شهریور توسط گشت ارشاد بازداشت و به مرکز پلیس امنیت اخلاقی، مشهور به بازداشتگاه وزرا منتقل شد. او ساعاتی بعد با آمبولانس به بیمارستان کسری برده شد و در بخش مراقبتهای ویژه بستری شد و ۲۵ شهریور جان باخت.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر