امیرعبداللهیان روان پریش زبان نفهم روانی مادرقهوه حرامزاده بی شرف و بی وجدان : اعتراضات محصول رسانههای خارج است و به تغییر نظام نمیانجامد
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در گفتوگویی با بخش صبحگاهی رادیو ملی آمریکا (انپیآر) با کوچک شمردن اعتراضات سراسری در ایران مدعی شد که این اعتراضات محصول تحریک رسانههای خارجی است.
حسین امیرعبداللهیان در این مصاحبه مدعی شد که اعتراضات چندان گسترده نیست و به تغییر رژیم در ایران منجر نمیشود. او همچنین با اشاره به عزم جدی ابراهیم رئیسی برای پیگیری موضوع، بدون بیان جزئیاتی از علل مرگ و نحوه بازداشت، مدعی شده است که مهسا امینی، زن ۲۲ سالهای که دو هفته پیش به همراه خانواده خود برای انجام سفری از سقز به تهران آمده بود، توسط پلیس ایران برای «مدت کوتاهی» دستگیر شده و «بعد از سه روز فوت کرده است.»
این ادعا در حالی مطرح میشود که امجد امینی، پدر مهسا امینی در نخستین گفتوگوی خود با یک رسانه خارج از کشور، بیست و هفتم شهریورماه به «صدای آمریکا» اعلام کرده بود که پزشکان «بیمارستان کسری» به او گفتهاند اگر ماموران «۱۰ دقیقه زودتر» دخترش را به بیمارستان رسانده بودند، «زنده میماند.»
از سوی دیگر در مواردی همچون کشته شدن «جورج فلوید» بر اثر فشار زانوی افسر پلیس در بیست و پنجم می ۲۰۲۰ که دادگاه آن مامور پلیس را به جرم «قتل» به «زندان طولانی مدت» محکوم کرد، جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا «فرمان اجرایی» برای «اصلاح رفتار نیروهای پلیس» صادر کرد.
رهبر جمهوری اسلامی چهاردهم خردادماه ۹۹ در این ارتباط مدعی شده بود: «مردم را میکشند، عذرخواهی هم نمیکنند و زبانشان برای حقوق بشر دراز است»، هر چند روزهای اخیر به رغم انتقادات فراوان کاربران شبکههای اجتماعی و فعالان سیاسی، آیتالله علی خامنهای «سکوت» کرده و هیچ اشارهای به وقایع رویداده در پلیس ایران که زیر نظر مستقیم اداره میشود، نکرده است.
یک کاربر شبکه اجتماعی توییتر با استفاده از هشتگ «#مهسا_امینی» در این ارتباط نوشته است: «پس از قتل جورج فلوید به دست پلیس که یک مجرم سابقه دار بود، دولت (آمریکا) پس از عذرخواهی، ۲۷ میلیون دلار (تقریبا ۸۵۵ میلیارد تومن) به خانوادش غرامت داد! (اما) اینجا پلیس پس از قتل یه دختر بیگناه نه تنها عذرخواهی نکرد بلکه حتی دیهاش رو هم ندادن! مردم را میکشند و زبانشان هم دراز است!»
- شمار زیادی از کشتهشدگان
وزیر امور خارجه دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران همچنین اظهار داشته است که «رسانهها و فضای مجازی» به گفته او «بسیج شدهاند» که موضوع مرگ در بازداشت مهسا امینی را به «عامل نا امنی در داخل کشور» تبدیل کنند.
تفاوت رفتار در موارد مشابه میان بخشهای قضایی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورها مورد توجه بسیاری از کاربران در روزهای اخیر قرار گرفته و برخی از آنها به بازداشت نیلوفر حامدی، روزنامهگاری که به موضوع نحوه مرگ مهسا امینی در رسانههای داخلی پرداخته بود با دارتلا فریزر، دختر نوجوانی که ویدئوی قتل جورج فلوید را گرفت و بعدها به همین خاطر برنده جایزه «پولیترز» شد، مقایسه کردهاند.
نیلوفر حامدی. / دارنلا فریرز. یکی گزارش قتل #مهسا_امینی رو تهیه کرد./ یکی ویدیوی قتل جورج فلوید رو گرفت. نیلوفر رو انداختن زندان. / دارنلا جایزه پولیترز گرفت. ظلم این شکلیه… #MahsaAminiحسین امیرعبداللهیان در ادامه گفته است که جمهوری اسلامی «اعتراض را میپذیرد» اما به روش «مسالمت آمیز خودش» و در مقابل به ادعای او «اغتشاش، آشوب و ناامنی»، با «منطق و اقتدار» برخورد میکند.
اوینا شمداسانی، سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد امروز چهارشنبه ششم مهرماه گفته است روز شنبه دوم مهرماه رسانههای دولتی تعداد کشتهها را «چهل و یک نفر» اعلام کردند و این در حالی است که سازمانهای غیردولتی ناظر بر وضعیت، «شماری بیشتر» از مرگ و میر از جمله در مورد زنان، کودکان و صدها زخمی را در دستکم «یازده استان» گزارش دادهاند.
- سرکوب، پاسخ مطالبات
وزیر امور خارجه دولت سیزدهم جمهوری اسلامی در مصاحبه خودش با رادیو انپیآر نیز گفته است که ایران جایی نیست که «کسی بتواند کودتا یا انقلاب رنگین کند» و دولت به «مطالبات مردم» توجه میکند.
این اظهارات در شرایطی بیان میشود که در روزهای گذشته برخی از چهرههای جناح اصلاحطلب حاکمیت ایران اعلام کرده بودند که خواهان دریافت مجوز برای برگزاری تجمع هستند و محمود صادقی، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی نیز با انتشار تصویر نامهای، از درخواست شش حزب برای «برگزاری تجمع آرام وفق اصل ۲۷ قانون اساسی» به وزارت کشور دولت ابراهیم رئیسی در سیام شهریورماه خبر داده بود که تا کنون بی نتیجه مانده است.
- محدودیت اینترنتی بخاطر تحریم دارویی!
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی به تلاشهای ایالات متحده آمریکا برای کاستن از محدودیتهای سنگین حکومت ایران برای کاربران اینترنت نیز اشاره کرده و گفته است: آمریکا به جای نگرانی در مورد «دسترسی مردم به اینترنت»، نگران مردمی باشد که هر روز «به خاطر تحریمهایش» جان خود را از دست میدهند.
این سخنان همزمان با آن بیان میشود که هم اکنون شهرهای مختلف کشور با محدودیت گسترده در دسترسی به شبکه جهانی اینترنت، قطع اینترنت کاربران و فیلترینگ شبکههای اجتماعی مواجه است و از سوی دیگر هیچگاه «دارو و اقلام پزشکی» جزو تحریمهای بازدارنده فعالیتهای مناقشه برانگیز اتمی تهران نبوده و حتی ایران در سالهای گذشته اقدام به واردات رسمی داروهای فراوانی دارو کرده است.
برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران در دولت دونالد ترامپ طی سالهای ۹۸ و ۹۹ بارها به افشای دروغهای حکومت تهران درباره تحریمها و بیان حقایق در این رابطه پرداخته و تاکید کرده بود که تمامی موارد مربوط به «دارو، تجهیزات پزشکی و فرآوردههای کشاورزی» از تحریمهای ایالات متحده معاف هستند.
جو بایدن: ایالات متحده خواستار جنگ سرد نیست و از هیچ کشوری نمیخواهد یا آمریکا را انتخاب کند یا چین و روسیه را. آمریکا رهبری تلاشهای دیپلماتیک علیه تروریسم در همه جای دنیا را برعهده دارد
مایک پمپئو، وزیر امور خارجه دولت پیشین آمریکا نیز پیشتر گفته بود که ایالات متحده برای «کمکهای بشردوستانه» به ویژه در حوزه پزشکی و درمان، چند بار به حکومت ایران پیشنهاد داده اما جمهوری اسلامی همواره این پیشنهادها را رد کرده است.
- دشمن ما همینجاست
حسین امیرعبداللهیان در این حال خطاب به مقامهای به «مقامهای آمریکایی» گفته است «ما در حال مذاکره و تبادل پیام برای بازگشت به برجام هستیم» و افزوده که «تغییر رژیمی در ایران صورت نخواهد گرفت» و مقامات واشینگتن نمیتوانند با «احساسات مردم ایران» بازی کنند.
این ادعای مقام عالی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همزمان با آن بیان میشود که دولت آمریکا اعلام کرده است که برای حل موضوع فعالیتهای اتمی تهران راهکار دیپلماسی را بهترین گزینه میداند و این مغایرتی با حمایت از تلاشهای آزادیخواهانه مردم ایران ندارد.از سوی دیگر، تلاش مقامات تهران برای «دشمن» جلوه دادن کشورها و دولتهای خارجی طح ادعای بدون سند اعلام بهرهمندی آنها از اعتراضات عمومی، با شعارها و خواستهای معترضان در خیابانهای ایران مغایرت دارد که بارها در سالهای اخیر به صراحت گفتهاند: «دشمن ما همینجاست، دروغ میگن آمریکاست.»
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر