چهارشنبه، فروردین ۰۹، ۱۴۰۲

یک مجموعه آموزشی کودک با اتهام ترویج «زندگی ضد اسلامی» پلمب شد

 

یک مجموعه آموزشی کودک با اتهام ترویج «زندگی ضد اسلامی» پلمب شد


مزرعه کودک در شهر آمل با دستور قضایی پلمب شد.

بر اساس گزارش رسانه‌های ایران «مزرعه کودک اکسین» در آمل بخاطر آنچه که فعالیت‌های هنجارشکنانه نامیده شده است پلمب شد.

از اتهامات مطرح شده علیه این مجموعه می‌توان به «برنامه‌ریزی‌های هدفمند در جهت فعالیت‌های آموزشی غیراسلامی، بی‌حرمتی به ماه مبارک رمضان، کشف حجاب، برگزاری جشن‌های مبتذل و محرک، آموزش رقص به دانش‌آموزان دختر و پسر و پخش ترانه‌های نامناسب» اشاره کرد.

به نوشته وب‌سایت «رجانیوز» که به نهادهای امنیتی نزدیک است، این مرکز نگهداری و زندگی با حیوانات از جمله سگ را آموزش می‌داده است.

در روزهای گذشته نیز گزارش‌های مختلفی از پلمب رستوران‌ها، کافه‌ها و مراکز تجاری فرهنگی به بهانه‌هایی همچون «روزه‌خواری» منتشر شد.

در همین زمینه شماری از رستوران‌ها و اماکن خدماتی به دلیل آنچه «عدم رعایت قوانین در ماه رمضان» نامیده شده است، در شهرهای مختلف ایران مهر و موم شدند. هم‌زمان، علی کریمی در روایتی اینستاگرامی «اصلی‌ترین روزه» را «نخوردن حق مردم» دانست.

به گزارش خبرگزاری‌ها در ایران، با آغاز ماه رمضان، ده‌ها مکان عمومی و گردشگری در شهرهای ایران از جمله کرج، نیشابور، همدان، یزد، و اهواز به دلیل «عدم رعایت قوانین ماه رمضان» و «روزه‌خواری» پلمب شدند.

بر اساس ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی «تظاهر به عمل حرام» جرم انگاشته شده است.

دوشنبه هفته جاری صادق جعفری چگینی، دادستان عمومی و انقلاب اسلامی خوزستان گفت که «دو رستوران معروف در اهواز» به دلیل آن چه «رعایت نکردن مقررات قانونی در ماه رمضان» خوانده شده، «پلمب شدند.»

در گزارشی دیگر، مهدی سیاهوشی، رئیس نظارت و بازرسی اتاق اصناف استان البرز روز دوشنبه گفت که «۲۷ رستوران» در کرج در اجرای «طرح برخورد با تظاهر به روزه‌خواری»، پلمب شدند.

علیرضا حسین‌علی‌زاده، فرمانده انتظامی نیشابور نیز اعلام کرد «۱۰ واحد صنفی» در این شهر در استان خراسان رضوی در قالب «طرح‌های ماه رمضان» توسط دایره نظارت بر اماکن پلیس امنیت عمومی پلمب شدند.

پیشتر، کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران، در نشستی با هدف «اتخاذ تدابیر لازم برای مقابله با هنجارشکنی در ایام تعطیلات نوروز و ماه رمضان» گفته بود که «تجاهر به روزه خواری» از «منکرات» است و «حاکمیت اسلامی وظیفه دارد» که با آن برخورد کند.

در این ارتباط، غلامرضا محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، روز دوشنبه به ضابطان قضایی دستور داد که با «هر نوع ناهنجاری خلاف قانون و شرع» در «ملأعام» که به گفته او، موجب «آزردگی مردم مومن می‌شود» مقابله کنند

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر