اعتراض فعالان و اقشار مختلف جامعه #عربهاى_اهوازى در ايران و در خارج از این کشور نسبت به انتشار آهنگ توهين‌آميزى موسوم به "عرب کش" همچنان ادامه دارد.

در همین حال پی انتشار اين آهنگ ، شورای مشترک فعالان عرب - كه تجمعى سياسى نزديک به على شمخانى رئيس شوراى عالى امنيت ملى ايران– که مجوز فعالیت دارد با صدور بيانيه اى نسبت به " تحرکات تفرقه انگیز " هشدار داد.

به گزارش خبرگزارى رسمى ايران " ایرنا "، در این بیانیه آمده است:" شاهد تحرکات مشکوکی می باشیم که با نشر تولیدات به ظاهر فرهنگی و در قالب موسیقی، شعر و بازی‌های کامپیوتری، اهانت و تحریک قومیت عرب را هدف قرار داده‌اند تا از این طریق همزیستی مسالمت‌آمیز اقوام را به چالش بکشانند".

در این بیانیه، شورای مشترک خواستار برخورد مناسب با اين تحرک شده است " به نحوی که از تکرار این گونه اعمال ضدفرهنگی جلوگیری شود".

در روزهای اخیر آهنگ 'عرب کش' در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی به شکل وسیع منتشر شد که اعتراض‌های گسترده مردم عرب در ايران و بسيارى از رسانه‌هاى جهان عرب را نيز به همراه داشت.

آیت‌الله حیدری امام جمعه موقت اهواز و آیت‌الله کعبی نماینده مجلس خبرگان نیز در پی انتشار این موزیک واکنش نشان داده و آن را محکوم کردند.

دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نيز در بیانیه‌ای اعلام کرد، این دفتر هیچ‌گونه مجوزی جهت تولید و پخش این قطعه صادر نکرده و خواننده آن نیز فاقد هرگونه سابقه‌ای در این دفتر است".

در این بیانیه تاکید شده است، " نوع پرداختن به این مساله گویای طرح سازماندهی شده با هدف تخریب چهره جمهوری اسلامی ایران در میان مردم مسلمان منطقه و نیز اختلاف افکنی در داخل کشور است که هوشمندی اصحاب رسانه را در مواجهه با آن می‌طلبد و بدیهی است حفظ احترام و وحدت میان تمام اقوام ایران اسلامی همواره از سیاست‌های اصلی این دفتر بوده و خواهد بود".
به دنبال انتشار این خبر در بخش عربی "العربیه.نت" و تلویزیون العربیه، انعکاس وسیعی در فضای رسانه‌ای جهان عرب یافت.

عليرغم محكوميت ها و بيانيه وزارت ارشاد، اين آهنگ هنوز در بسيارى از سايت‌هاى ايرانى داخل كشور منتشر مى‌شود و هيچگونه اقدام قانونى عليه سازندگان اين آهنگ صورت نگرفته است.
یک فعال عرب در ایران که نخواست هویتش فاش شود در تماس با العربیه.نت گفت عرب‌ها در ایران همواره از موج گسترده عرب‌ستیزی رسانه‌های هوادار رژیم و مخالفان آن رنج برده‌اند تو گویی هر دو بر سر همه چیز اختلاف دارند بجز درباره عرب‌ستیزی.
وی افزود کافی است نگاهی سریع به نظرات کاربران در فضای مجازی بیندازید تا ببینید که عرب‌ستیزی در میان بسیاری از اقشار ایرانی تبدیل به یک فرهنگ شده بطوری‌که کم نیستند فارس‌هایی که هویت خود را از طریق نقیض قرار دادن آن با هویت عرب تعریف می‌کنند که این نشانگر بحران هویت مزمن در میان چنین افرادی است. در حالی‌که بخش عظیمی از جمعیت استان‌های جنوبی کشور عرب‌ هستند و در ازای چنین برخوردی که در بسیاری از اوقات سیستماتیک نیز هست عکس‌العمل نشان می‌دهند.
این فعال در ادامه افزود که اگر راه‌حلی منطقی و واقعی برای این مساله که در حال گذار به سوی بحران است ایجاد نشود بدون شک گرایش به جدایی از ایران که در میان جمعیت عرب به شدت در حال انتشار است، هواداران بسیاری خواهد یافت.