یکشنبه، مهر ۰۱، ۱۳۹۷

روحانی شیاد و کلاش و دروغگوی حرامزاده : روشن است حمله اهواز کار چه کسانی است

روحانی شیاد و کلاش و دروغگوی حرامزاده : روشن است حمله اهواز کار چه کسانی است

حسن روحانی شیاد و کلاش و دروغگوی حرامزاده گفت، برای جمهوری اسلامی "کاملا روشن است" که عاملان حمله تروریستی اهواز "به کجا وابسته هستند". رئیس جمهوری ایران هم‌زمان "یکی از کشورهای جنوبی خلیج فارس" را متهم به حمایت مالی و تسلیحاتی از عاملان این حمله کرد.
حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، روز یکشنبه اول مهر (۲۳ سپتامبر) پیش از ترک تهران به مقصد نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل، در فرودگاه مهرآباد گفت که جمهوری اسلامی "از جنایت اهواز نخواهد گذشت" و به آن پاسخ خواهد داد.
روحانی افزود که عاملان حمله تروریستی روز شنبه در اهواز، در دوران جنگ هشت ساله ایران و عراق از حامیان تجاوز صدام حسین به ایران بودند که "بعد از پایان جنگ لطف نظام جمهوری اسلامی شامل حال آنها شد." رئیس جمهوری ایران در مورد این گروه‌ها افزود: «تا زمانی که صدام جنایتکار زنده بود مزدور او بودند؛ بعد از آن ارباب خود را عوض کردند و یکی از کشورهای جنوبی خلیج فارس آنها را از نظر مالی، تسلیحاتی و سیاسی تحت حمایت خود قرار داده است.»
به گزارش خبرگزاری مهر، روحانی تأکید کرد: «کاملا برایمان روشن است چه کسانی این کار را کرده‌اند و به کجا وابسته هستند.» او مسئولیت غیرمستقیم حمله تروریستی اهواز را متوجه آمریکا کرد و گفت: «آنهایی که ادعای حقوق بشر را مرتب تکرار می‌کنند باید پاسخگو باشند. همه کشورهای کوچک مزدوری که در منطقه می‌بینید پشتوانه‌شان آمریکاست و اوست که آنها را تحریک می‌کند.»
روحانی افزود: «جمهوری اسلامی از این جنایت نخواهد گذشت و پاسخ این جنایات در چارچوب قانونی و مصالح کشور داده خواهد شد و همه عواملی که دستگیر خواهند شد به مجازات می‌رسند.»
به گفته مقام‌های جمهوری اسلامی و رسانه‌های داخلی، در جریان حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح ایران در اهواز در روز شنبه ۳۱ شهریور ۲۵ نفر کشته و دست‌کم ۶۰ نفر زخمی شدند.
هدر نائورت، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، ضمن اعلام حمایت از "مردم ایران در برابر هرگونه حمله گروه‌های اسلام‌گرای افراطی" گفته است که آمریکا "هر نوع حمله تروریستی و مرگ غیرنظامیان" را محکوم می‌کند.
سخنگوی "جنبش عربی آزادیبخش الاحواز" روز شنبه در گفت‌وگو با دویچه‌وله فارسی گفت: «این جنبش به دلایل سازمانی در حال حاضر مسئولیت این حمله مسلحانه را بر عهده نمی‌گیرد، اما مقاومت ملی الاحواز مسئولیت حملات را می پذیرد و ما هم آن را یک عمل مشروع در مقابل انتقال آب به مناطق مرکزی ایران، فقر، تبعیض و اعدام‌ها می‌دانیم.»
این گروه که بخشی از جنبش الاحوازیه یا مقاومت ملی الاحواز محسوب می‌شود، گروهی تجزیه‌طلب و خواستار جدا کردن خوزستان از ایران است. مقامات جمهوری اسلامی، عربستان سعودی را به حمایت سیاسی و مالی از این گروه متهم می‌کنند. هم‌زمان اما گروه تروریستی "دولت اسلامی" (داعش سابق) نیز مسئولیت حمله اهواز را برعهده گرفت.
حسن روحانی در بخش دیگری از سخنان امروز خود، از سفر به نیویورک به قصد شرکت در مجمع عمومی سالانه سازمان ملل، به عنوان "فرصتی" برای استفاده از "تریبونی عمومی" یاد کرد و از جمله گفت: «آمریکایی ها اهدافی را دنبال می کنند که قطعا به آن نخواهند رسید. از جمله اینکه می‌خواهند مردم را تحت فشار قرار دهند و آنها را از استقلال و اراده خودشان پشیمان کنند و یا اینکه می‌خواهند در کشور ما امنیتی نباشد و آشوب درست کنند و شرایطی را فراهم آورند که بتوانند روزی به کشور ما برگردند و همچون گذشته اربابی کنند، اما هیچکدام از این خیالات به واقعیت نخواهد پیوست و صرفا خیالاتی خام است.»
"آمادگی کامل" برای مقابله با روزهای سخت
روحانی همچنین با اشاره به خروج آمریکا از برجام و بازگشت تحریم‌های این کشور علیه ایران افزود: «دولت خودش را برای این مقابله کاملا آماده کرده و ما از این ماه‌هایی که مردم با سختی مواجه خواهند شد به یاری خدا عبور خواهیم کرد و آمریکایی‌ها از این کار خود پشیمان خواهند شد چرا که راه غلط و اشتباهی را انتخاب کردند و من در این سفر، هم در سخنرانی مجمع عمومی، مصاحبه‌ها، دیدارهای دوجانبه به این تخلفات و نقض حقوق بین الملل آمریکا اشاره خواهم کرد و همچنین با کشورهای دوست خود برای ادامه کار برجام صحبت‌هایی را خواهم داشت.»
روحانی در عین حال گفت که مسایل منطقه، "از جمله یمن، سوریه، عراق" نیز از دیگر موضوعات گفت‌وگوی او با "کشورهای دوست" خواهد بود.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، جمعه گذشته اعلام کرده بود که ریاست نشست ۲۶ سپتامبر شورای امنیت درباره ایران را بر عهده خواهد داشت. این در حالی است که برخی رسانه‌ها از منصرف شدن آمریکا از تشکیل جلسه شورای امنیت با موضوع محوری ایران خبر داده بودند.
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران نیز سه‌شنبه گذشته گفته بود که "به نظر می‌رسد" آمریکا در قصد خود "تجدیدنظر" کرده و دیگر نمی‌خواهد جلسه‌ای در این شورا در خصوص ایران بگذارد. سفیر آمریکا در سازمان ملل هدف نشست ۲۶ سپتامبر را "افزایش فشار بر ایران" به دلیل نقض احتمالی قطعنامه‌های سازمان ملل عنوان کرده بود.
حسن روحانی قرار است سه‌شنبه سوم مهر در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی کند. حضور رئیس جمهوری ایران در مجمع عمومی سازمان ملل از مدت‌ها پیش به بحث‌هایی درباره احتمال رو به رو شدن یا گفت‌وگوی روحانی و ترامپ دامن زده بود. مقام‌های دولت ایران اما قصد گفت‌وگو با طرف آمریکایی را رد می‌کنند. علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، مذاکره با آمریکا را "ممنوع" اعلام کرده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر