چهارشنبه، مرداد ۰۲، ۱۳۹۸

هشدار مشاور یزیدعلی خامنه‌ای دزد و فاسد وجنایتکاردروغگوی حرامزاده درباره درگیری نظامی در خلیج فارس

هشدار مشاور یزیدعلی خامنه‌ای دزد و فاسد وجنایتکاردروغگوی حرامزاده درباره درگیری نظامی در خلیج فارس

حسین دهقان، مشاور یزیدعلی خامنه‌ای دزد و جنایتکار و فاسد دروغگوی حرامزاده با اشاره به پیشنهاد بریتانیا برای تشکیل یک ناوگان اروپایی جهت حراست از کشتیرانی در خلیج فارس هشدار داد، هر گونه تغییر در اوضاع خلیج فارس می‌تواند به یک "رویارویی خطرناک" تبدیل شود.
حسین دهقان، مشاور آیت‌الله خامنه‌ای در امور دفاعی
حسین دهقان، وزیر دفاع پیشین ایران و مشاور یزیدعلی خامنه‌ای،دزد و فاسد و جنایتکار دروغگوی حرامزاده  رهبر جمهوری ننگین اسلامی با توجه به اوضاع متشنج در خلیج فارس، ابوظبی را "مرکزی آمریکایی برای حمله به امنیت" ایران خواند و در مورد آغاز جنگ در این منطقه هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، دهقان در گفت‌وگو با شبکه خبری الجزیره با اشاره به پیشنهاد بریتانیا به کشورهای اروپايی برای تشکیل نیرویی دریایی جهت حفاظت از کشتیرانی آزاد در خلیج فارس گفت: «هر گونه تغییر در وضعیت تنگه هرمز، ممکن است باب رویارویی‌های خطرناک را باز کند.»
مشاور فرمانده کل قوا در ایران ادامه داد، پیشنهاد بریتانیا "ممکن است عواقبی پیش‌بینی نشده [برای لندن] به دنبال داشته باشد." دهقان هشدار داد: «معادله ما در تنگه هرمز این است که یا همه از امنیت برخوردار باشند و نفت صادر کنند یا هیچ کس.»
بریتانیا بعد از توقیف نفتکش این کشور توسط ایران در تنگه هرمز پیشنهاد تشکیل یک ناوگان اروپایی در خلیج فارس را مطرح کرد. جرمی هانت، وزیر خارجه بریتانیا توقیف نفتکش "استینا ایمپرو" را "راهزنی دولتی دریایی" خواند و گفت، برای تضمین حمل و نقل ایمن در تنگه هرمز نیاز به این ناوگان است.
ایران علت توقیف این نفتکش را "تخلف در قوانین عبور و مرور در تنگه هرمز" می‌خواند ولی بریتانیا این اتهام را رد می‌کند. این کشتی بعد از آن توقیف شد که مقام‌های جبل‌الطارق یک نفتکش ایرانی را به اتهام "قاچاق نفت به سوریه و تخطی از قوانین اتحادیه اروپا" توقیف کردند. جبل‌الطارق تحت حاکمیت بریتانیاست.
حسین دهقان با اشاره به تنش‌های اخیر در خلیج فارس به آمریکا نیز هشدار داد: «اگر آمریکا تصمیم به جنگ بگیرد، همه پایگاه‌ها و منافع نظامی آمریکا در منطقه هدف گرفته خواهد شد.» او یادآور شد، نه با آمریکا مذاکره‌ای صورت خواهد گرفت و نه درباره سامانه‌های موشکی ایران مذاکره ‌خواهد شد.
وزیر دفاع سابق ایران تهدید به جنگ را "فریب" نامید و افزود: «هر جنگ آمریکا علیه ما به معنای رویارویی [آمریکا] با ایران و متحدانش در کل منطقه است.»
او با اشاره به عربستان و امارات گفت: «ابوظبی به مرکزی آمریکایی برای حمله به امنیت ملی ما تبدیل شده و خودش می‌داند [که اکنون] چه باید انجام دهد... امارات اشخاصی را نزد ما [در ایران] فرستاد که از صلح سخن می‌گفتند. دلیل این [چرخش موضع امارات] شکست مذبوحانه منطقه‌ای آنان است».
حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران نیز در جلسه هیأت دولت در روز چهارشنبه دوم مرداد تنگه هرمز را منطقه‌ای "مهم" خواند و گفت، این منطقه "نه جای شوخی است نه جای این که کشوری بخواهد مقررات بین‌المللی را در آن نادیده گرفته و برخلاف جهت و بی‌توجه به هشدارهای سپاه پاسداران که مسئولیت امنیت تنگه هرمز را برعهده دارد، وارد تنگه شود."
یوسف بن علوی، وزیر خارجه عمان از ایران و بریتانیا خواسته از خود خویشتن‌داری نشان داده و در تلاش جهت حفظ امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز مشکل خود را از راه‌های دیپلماتیک حل و فصل کنند.
بریتانیا در اعتراض به توقیف نفتکش این کشور توسط سپاه پاسداران ایران، به شورای امنیت سازمان ملل شکایت برده و ایران را به تحریم‌های تازه تهدید کرده است. سخنگوی پیمان ناتو نیز در بیانیه‌ای توقیف این کشتی را محکوم کرده و آن را "به چالش کشیدن آشکار آزادی بین‌المللی عبور و مرور" دریایی دانسته است.
تنگه هرمز یکی از آبراه‌های حیاتی در اقتصاد دنیاست. بالا گرفتن تنش در این معبر دریایی و بسته شدن آن که ایران بارها از آن سخن گفته می‌تواند نتایج اقتصادی فاجعه‌باری داشته باشد که یکی از آنها افزایش ناگهانی قیمت نفت خواهد بود.
از این گذشته هر فعالیت تنش‌زا در این منطقه می‌تواند به جنگ منتهی شود. ایالات متحده آمریکا به موازات بالا گرفتن تنش در خلیج فارس بر حضور نظامی خود در منطقه افزوده و قصد دارد، ۵۰۰ نیروی جدید به عربستان اعزام کند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر