چهارشنبه، اسفند ۰۶، ۱۳۹۹

روحانی شیادو کلاش و ریاکتر و جنایتکار و دروغگوی پلید و خبیث : خدشه در توافق دولت و آژانس بازی در زمین دشمن است

 

روحانی شیادو کلاش و ریاکتر و جنایتکار و دروغگوی پلید و خبیث : خدشه در توافق دولت و آژانس بازی در زمین دشمن است


حسن روحانی، رئیس‌ جمهوری ایران، روز چهارشنبه بدون نام بردن از مجلس شورای اسلامی گفت تلاش برای «مخدوش» کردن توافق بین دولت او با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی «بازی در زمین دشمن است.»

به گزارش روز چهارشنبه، ششم اسفند، پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست ‌جمهوری، آقای روحانی در جلسه هیئت دولت گفت: «اگر کسی بخواهد توافق بین دولت ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را مخدوش کند، در زمین دشمن بازی کرده و معلوم است اینجا اهداف دیگران اجرا و عمل می‌شود.»

آقای روحانی در اظهارات خود همچنین به اصل ۵۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی اشاره کرد و افزود: «هیچ قوه‌ای حق ندارد در امر سایر قوا دخالت کند. ما مداخله نداریم، چون قوای سه‌گانه استقلال دارند.»

این اظهارات پس از آن بیان می‌شود که مجلس شورای اسلامی پس از ادامه تحریم‌های آمریکا، با تصویب قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران»، دولت را موظف کرد همزمان با فرا رسیدن روز پنجم اسفند، اجرای پروتکل الحاقی و اجازه بازرسی سرزده بازرسان آژانس از مراکز هسته‌ای را متوقف کرده و تولید اورانیوم ۲۰ درصد را بار دیگر اغاز کند.

این در حالی است که دولت در آستانه ضرب‌الاجل مجلس، با آژانس به توافقی دست یافت که بر اساس آن، این نهاد تا حداکثر سه ماه، قادر به ادامه فعالیت‌های «ضروری» خود برای نظارت بر مراکز هسته‌ای ایران خواهد بود.

اما مجلس خواستار «ابطال» این توافق شد و تنها پس از موضع‌گیری علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی که خواستار «حل اختلاف نظر» نظر دولت و مجلس و رفع «دوصدایی» شد، قوه مقننه از اصرار بر ابطال این توافق دست برداشت و برای جلب نظر خامنه‌ای، کمیسیون «حل اختلاف» تشکیل داد.

حسن روحانی بدون اشاره به اقدامات مجلس ادامه داد: «ما قانون را احسن وجه اجرا کرده‌ایم. هم قانون اجرا شد هم آرامش در دنیا برقرار شد. مگر ما می‌خواهیم دنیا را علیه خود بشورانیم؟»

وی در عین حال هشدار داد حفظ روابط ایران با آژانس، به دنیا نشان می‌دهد که حرکت ایران در زمینه انرژی هسته‌ای «صلح‌آمیز» است و «اگر به آژانس بگوییم بیرون برود، قضاوت دنیا این می‌شود که کار ما غیرصلح‌آمیز است.»

روحانی همچنین در مورد «تخریب» و «تعطیلی» آن بخش از قانون اساسی که مسئولیت اجرای قوانین در ایران را بر عهده رئیس ‌جمهوری می‌داند، هشدار داد.

او گفت:‌ «رئیس جمهور مسئول اجراست و نه ناظر و وظایفش خیلی بالاتر از نظارت است... جز در مواردی که مسئولیت به عهده مقام معظم رهبری است اجرا در کشور به غیر از آن استثنا به عهده رئیس جمهور است.»

حسن روحانی در عین حال به کنایه، مجلس را به تلاش برای تاثیر بر انتخابات ریاست‌ جمهوری آینده ایران متهم کرد و افزود: «می‌ترسم دستی پشت پرده در کار باشد و بخواهند مردم را از انتخابات مایوس کنند و به مردم بگویند می‌خواهید کجا بروید و چه کسی را انتخاب کنید؟ اراده دست ماست، نه دست شما. شما مردم کاره‌ای نیستید.»

همزمان با آغاز به کار یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ریاست محمدباقر قالیباف بر آن، او و شمار زیادی از نمایندگان بارها بر ضرورت نظارت مجلس بر دولت تاکید کرده‌اند.

حسن روحانی و شماری از اعضای کابینه وی نیز عملکرد مجلس را در راستای رقابت‌های انتخاباتی دوره آتی ریاست جمهوری ارزیابی کرده‌اند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر