احمدینژادشارلاتان : ایران و آمریکا به تقابل ۴۰ ساله پایان دهند
محمود احمدینژاد درباره احتمال رد صلاحیت خود در انتخابات ریاست جمهوری میگوید هنوز در این باره "موضعی نگرفته" است. احمدینژاد در واکنش به سخنان حدادعادل درباره قطعی بودن رد صلاحیتش او را دستبوس فرح خواند.
رئیس دولتهای نهم و دهم در گفتوگو با بخش انگلیسیزبان شبکه "تیآرتی" ترکیه به پرسشهایی درباره مسائلی نظیر آینده سیاسی خود و روابط جمهوری اسلامی و آمریکا پاسخ داد.
محمود احمدینژاد در این گفتوگو که پایگاه رسمی اطلاعرسانی او روز گذشته، شنبه دوم اسفند ترجمه فارسی آن را منتشر کرده، بازگشت خود به صحنه سیاست را با این استدلال که هیچ وقت از این صحنه دور نشده رد کرد.
احمدینژاد در پاسخ به پرسشی درباره احتمال نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری و رد صلاحیتش توسط شورای نگهبان مانند سال ۹۶ گفت: «من هنوز راجع به انتخابات نظری ندادهام و موضعی نگرفتهام اما نقطه نظراتی دارم که در صورت ضرورت، در
در روزهای گذشته اظهارات غلامعلی حدادعادل، مشاور علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، درباره قطعی بودن رد صلاحیت احمدینژاد در صورت ثبتنام در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ با بحث و جنجالهای زیادی روبرو شده است.
حمله به حدادعادل، "دستبوس فرح پهلوی"
در یک فیلم ویدئویی که در فضای مجازی منتشر شده احمدینژاد در واکنش به سخنان حدادعادل گفته است: «چگونه میتوان انتظار داشت با نقشآفرینی کسانی که قبل از انقلاب دست فرح پهلوی را میبوسیدند و سپس تغییر چهره داده و سوپر حزباللهی شدند اوضاع کشور درست شود، وضع مردم سامان پیدا کند و حرکت انقلاب در مسیر صحیح جلو برود؟»
احمدینژاد با اشاره به وجود عکسی از حدادعادل در حال دستبوسی فرح پهلوی او را متهم میکند که در ۱۶ سال گذشته همواره علیه او اقدام کرده و سال ۸۴ برای انصراف از نامزدی تحت فشارش قرار داده است.
محمود احمدینژاد پس از انتخابات سال ۸۴ در کنار غلامعلی حدادعادل
برخلاف این ادعا، احمدینژاد همواره رئیس جمهور مورد نظر و تحت حمایت خامنهای و نزدیکانش محسوب شده و گفته میشود پسر خامنهای و داماد حدادعادل در اعلام پیروزی احمدینژاد در سال ۸۴ نقشی تعیینکننده داشته است.
رئیس جمهور پیشین با شاره به نامه اخیر خود به جو بایدن، رئیس جمهوری جدید ایالات متحده میگوید او در ۱۵ سال گذشته به تمام روسای جمهور آمریکا، بعد از شروع کارشان نامه نوشته و در آنها ضمن تشریح شرایط جهانی، بهطور خاص اشارهای هم به رابطه دو ملت ایران و آمریکا کرده است.
تا کنون هیچ خبر و گزارشی درباره پاسخ احتمالی به نامههای احمدینژاد منتشر نشده است. او ابراز تاسف کرده که بیش از ۴۰ سال است "به خاطر تصمیم سیاسی دولتها"، رابطه بین ملتهای ایران و آمریکا "بسیار تضعیف شده و در حد قطع است".
در چهار دهه گذشته دهها هزار ایرانی، از جمله شمار زیادی از فرزندان مقامهای ارشد حکومتی برای تحصیل و زندگی به آمریکا رفتهاند و بسیاری از آنها بین دو کشور در رفت و آمد هستند.
نامه به جو بایدن برای حل مسائل توسط "عقلای قوم"
احمدینژاد میگوید در نامه به جو بایدن تاکید کرده: «این اختلاف طی ۴۰ سال به ضرر هر دو ملت بوده و سایر ملتها هم نه تنها نفعی نبردهاند بلکه آنها هم ضرر کردهاند و خواستم که عقلای دو طرف بنشینند و بر اساس عدالت و احترام مسائلشان را حل کنند.»
در جمهوری اسلامی تصمیم گیرنده نهایی درباره سیاستهای کلان خارجی، به خصوص امور مهمی مانند تعامل با آمریکا در اختیار علی خامنهای است و او مانند اغلب کارگزاران حکومت، دشمنی با آمریکا را یک اصل اساسی و خدشهناپذیر عنوان میکند.
محمود احمدینژاد درباره احتمال از سرگیری مذاکرات هستهای با دولت بایدن گفته است: «من معتقد هستم که یک بار دیگر ایران و آمریکا و بقیه باید بنشینند و مسائل را از ابتدا بر پایه عدالت و احترام با هم مرور کنند و اگر توافقی میشود، یک توافق عادلانه، احترامآمیز و با رعایت حقوق یکسان ملتها تنظیم شود و تقابل ۴۰ ساله، به همکاری و تعامل تبدیل شود.»
رئیس دولتهای نهم و دهم درحالی از ضرورت تبدیل تقابل ۴۰ ساله به تعامل سخن میگوید که دوران هشتساله ریاست جمهوری او پرتنشترین سالهای روابط جمهوری اسلامی و جهان محسوب میشود و حاصل آن صدور شش قطعنامه شورای امنیت علیه ایران با اجماع جهانی بوده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر