طرح اتهامات تازه علیه سامان استوار، یکی از بهائیان بازداشتشده
همسر سامان استوار، بهائی بازداشتشده اعلام کرد که دستگاه قضایی جمهوری اسلامی اتهامهای تازهای را علیه این زندانی عقیدتی وارد کرده است. همزمان کامیار حبیبی یک شهروند بهایی دیگر نیز بازداشت شده است.
در حالی که بیش از ۴۰ روز از بازداشت آقای استوار میگذرد، همسر او میگوید که مقامهای قضایی چهارشنبه گذشته اتهامات جدیدی به آقای استوار وارد کردند و به خانواده او اعلام کردند که «همچنان در بازداشت خواهد ماند».
سامان استوار یکشنبه ۹ مرداد، با یورش مأموران امنیتی به خانهاش در کرج بازداشت شد و تاکنون در انفرادی به سر میبرد.
مأموران همچنین هنگام حمله به خانه این شهروند بهائی، خانه را تفتیش وسایل شخصیاش را ضبط کردند.
طرح اتهامهای تازه علیه استوار در حالی است که پیشتر به خانواده او اطلاع داده شده بود که میتوانند با سپردن وثیقه، برای آزادی این بازداشتی اقدام کنند، اما به گفته همسرش پس از آماده شدن وثیقه توسط خانواده، دادگاه آن را نپذیرفت.
همسر آقای استوار اعلام کرده که نگران وضعیت این زندانی عقیدتی و همچنین پدر آقای استوار است که در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان بستری و حالش رو به وخامت است.
همسر استوار اضافه کرد که کفالت پدر و مادر مسن و بیمار همسرش بر عهده خود آقای استوار است و با این شرایط اوضاع برای پدر و مادرش نیز سخت است.
در این میان رادیوفردا مطلع شد که کامیار حبیبی، دیگر شهروند بهایی هم که منزلش در نهم مرداد تفتیش و وسایل او ضبط شده بود، روز ۱۹ شهریور در خانهاش در کرج بازداشت شده است.
آقای حبیبی که در حوزه موسیقی فعالیت میکند و محل فعالیت او نیز پلمب شده، در آن زمان از سوی مأموران امنیتی هشدار گرفته بود که احضار و بازداشت خواهد شد. او نهایتاً ۱۹ شهریور در خانهاش بازداشت شد.
از هفتهها پیش، موج جدیدی از سرکوب و آزار بهائیان ایران از سوی حکومت جمهوری اسلامی آغاز شده است.
سیمین فهندژ، نماینده جامعه جهانی بهایی در سازمان ملل، از ثبت دستکم ۲۴۰مورد سرکوب و آزار بهائیان در یک ماه گذشته در ایران خبر داده است.
او همچنین گفته که ۱۴ شهروند بازداشتشده اخیر در قائمشهر جوانانی بودند که پیشتر از حق ورود به دانشگاه محروم شده بودند.
با وجود زندگی حدود ۳۰۰ هزار بهایی در ایران، جمهوری اسلامی آیین بهایی را به رسمیت نمیشناسد و مقامات آن بارها این شهروندان را «جاسوس و دشمن» خوانده و در بیش از چهار دهه گذشته احکام متعدد اعدام، بازداشت، زندان، محرومیت از تحصیل و کسب و کار، تخریب منازل و گورستانها را علیه آنها صادر کردهاند.
علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، در سند سیاستگذاری مربوط به سال ۱۹۹۱ که به امضای او رسیده است، خواستار «مسدود» شدن پیشرفت و ترقی جامعه بهایی از جمله ممنوعیت حضور آنها در دانشگاهها شده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر