پنجشنبه، دی ۰۸، ۱۳۹۰

«هیچ اصلاح‌طلب شناخته شده‌ای در انتخابات مجلس ثبت‌نام نکرد»



«هیچ اصلاح‌طلب شناخته شده‌ای در انتخابات مجلس ثبت‌نام نکرد»


۳ هزار و ۶۱۷ نفر برای شرکت در انتخابات مجلس ثبت‌نام کردند. تا کنون هیچ نامزد اصلاح‌طلب شناخه شده‌ای برای شرکت در انتخابات مجلس که در اسفند ماه برگزار می‌شود، ثب‌نام نکرده است. ۹ دی مهلت ثبت‌نام داوطلبان به پایان می‌رسد.


به گفته صولت مرتضوی رئیس ستاد انتخابات کشور، تعداد افرادی که به صورت قطعی  برای نامزدی انتخابات مجلس آینده تا پایان مهلت قانونی روز پنج‌شنبه ثبت‌نام کرده‌اند، ۳ هزار و ۶۱۷ آخر نفر است.

صولت موسوی تعداد داوطلبان مرد را ۳ هزار ۳۶۱ نفر و ۲۵۶ تعداد داوطلبان زن را ۲۵۶ نفر عنوان کرده است.

ثبت نام داوطلبان نمایندگی انتخابات مجلس از ساعت هشت صبح شنبه ۳ دی ماه آغاز و تا پایان روز جمعه ۹ دی ادامه خواهد داشت.

سایت خبر آنلاین روز پنج‌شنبه در ششمین روز از آغاز ثبت‌نام داوطلبان شرکت در انتخابات مجلس گزارش داده است، «تا کنون نامزد‌های اصلاح‌طلب شناخته به ستاد انتخابات کشور مراجعه نکرده‌اند.»

همزمان با آغاز ثبت‌نام داوطلبان شرکت در انتخابات مجلس، رسانه‌های وابسته به حکومت از جمله روزنامه کیهان، از حضور برخی چهره‌های اصلاح‌طلب و معترض در انتخاب خبر دادند. این افراد اخبار منتشر شده در رسانه‌های دولتی را تکذیب می‌کنند.

تکذیب اخبار کیهان و فارس

به گزارش سایت خبرآنلاین، الياس حضرتی با اشاره به انتشار خبری در شماره روز پنج‌شنبه روزنامه کیهان مبنی بر ثبت نام او در انتخابات مجلس گفته است: «دلیل انتشار این دست اخبار نادرست را نمی‌دانم اما تا کنون در انتخابات مجلس ثبت‌نام کرده‌ام.»

دکتر مهدی خزعلی، پزشک، نویسنده و منتقد دولت نیز در یادداشتی در سایت خود خبر روزنامه کیهان، خبرگزاری فارس، بولتن نیوز و جوان و شفاف و... درباره ثبت‌نام خود برای حضور در انتخابات مجلس را "کذب" خوانده است.

آقای خزعلی نوشته است: «تا امروز پنجشنبه ۸ دی۱۳۹۰ ثبت نام نکرده‌ام. هر چند از نظر استراتژی مبارزه با این جناح مدعی دین، معتقدم که باید ثبت نام کنم، اما نظر مردم برایم مهم است، تا فردا صبر می‌کنم، تا دوستان نظرات خود را بیان فرمایند و اگر مردم بخواهند، ثبت نام می‌کنم و اگر نخواهند، تکلیف ساقط است. به هر حال در کنار مردم تا آزادی و دموکراسی به مبارزه ادامه خواهم داد، قطعا صف جداگانه‌ای درست نمی‌کنم.»

اسفند ۱۳۸۶، انتخابات مجلس هشتم با کمترین میزان مشارکت مردمی در انتخابات‌های برگزار شده پس از انقلاب اسلامی برگزار شد. سال ۸۶ و در انتخابات مجلس هشتم، میزان مشارکت مردمی در سطح کشور ۵۱ درصد اعلام شد. در همین انتخابات میزان مشارکت مردمی استان تهران با کمترین میزان بین تمام استان‌ها، ۳۱ درصد اعلام شد.

انتخابات مجلس نهم که قرار است ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ برگزار شود، اولین انتخابات سراسری پس از انتخابات بحث‌برانگیز ریاست جمهوری در سال ۸۸ خواهد بود.

انتخاباتی که معترضان نسبت به "تقلب گسترده" و "کودتای انتخاباتی" در این انتخابات اعتراض داشتند، میرحسین موسوی و مهدی کروبی دو نامزد شرکت کننده در این انتخابات در حصر خانگی قرار گرفتند و بسیاری از چهره‌های اصلاح‌طلب و غیراصلاح‌طلب معترض زندانی شدند.

HK/MM

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر