نامه یک زندانی سیاسی درباره فساد اقتصادی دولت احمدینژاد
بهمن احمدی امویی، روزنامهنگار زندانی در نامهای به نمایندگان مجلس به شرح مقالات افشاگرانهاش درباره فساد اقتصادی دولت احمدینژاد پرداخته است.
آقای احمدی امویی که پس از حوادث انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ بازداشت و تاکنون در زندان بهسر میبرد، در نامه خود یادآور شده است، "آینده قابل پیشبینی امروز" را قبلا روزنامهنگارانی چون او در مقالات متعدد به تصویر کشیده بودند.
این نویسنده و روزنامهنگار اقتصادی که به ۵ سال و چهار ماه زندان محکوم شده و بیش از ۹۰ روز را در انفرادی بهسر برده، به نمایندگان مجلس نوشته است: «آنچه را که من در مقالات متعدد خود نوشته بودم، همان است که امروز شما گاه به گاه به آن اشاره میکنید و قوه قضاییه نیز پروندههای زیادی را برای عاملان این فسادهای اقتصادی گشوده است.»
نویسنده کتابهای «اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی» و «مردان جمهوری اسلامی چگونه تکنوکرات شدند»، در طول ۲۸ ماه گذشته در بند ۳۵۰ زندان اوین بهسر برده است. او نمایندگان مجلس را به مرور حوادث بعد از سال ۸۴، همزمان با انتخاب محمود احمدینژاد به عنوان رئیسجمهور فراخوانده است.
آغاز ریاست جمهوری با تخلف اقتصادی
بهمن احمدی امویی میگوید، محمود احمدینژاد ریاست جمهوری خود در سال ۸۴ را با سواستفادههای عظیم مالی در شهرداری تهران شروع کرده است.
در این نامه همچنین به موارد تخلف دیگری همچون، تخطی دولت از قانون برنامه پنج ساله سوم و چهارم، هزینه کردن بودجه عمرانی سال ۸۵ در شش ماه، دستور به کاهش غیرمنطقی نرخ بهره، تغییرات شدید و پی در پی نظام بانکی، نابودی نظام برنامهریزی و کارشناسی متمرکز کشور در سازمان برنامه و بودجه و... اشاره شده است.
به گفته این روزنامهنگار زندانی، این موارد تنها چکیدهای از برخی مقالات انتقادی اوست و بازجوها با دردست داشتن پرینت همین مقالات به عنوان مصادیق اتهام، او را به دادگاه فرستاده و محکوم کردهاند.
آقای احمدی امویی از نمایندگان مجلس پرسیده است، «آیا زمان آن فرا نرسیده است که از خود بپرسید آن همه حمایتهای قانونی، غیرقانونی، امنیتی، اطلاعاتی و نظامی که هرگز هیچ دولتی پیش و پس از انقلاب از آن برخوردار نبوده به چه منظور و توسط چه کسانی به محمود احمدینژاد اعطا شده است؟ و او در سایه این چک سفید امضا چه خدمتی باید ارائه میداد و بابت آن خدمات، چه رقمی در آن نوشته است؟»
بهمن احمدی امویی در پایان نامه خود پیشبینی میکند، «دور نیست که دوستان احمدینژاد و شاید خودش را هم در همین سلولها ببینیم.»
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر