محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران به طور تلویحی برای نزدیکان حسن روحانی رئیس جمهوری این کشور از جمله حسین فریدون برادرش، خط و نشان کشید.
به گزارش خبرگزاری فارس نزدیک به سپاه پاسداران ایران، جعفری پنجشنبه ۲۰ ژوئیه در جمع فرماندهان نیروی زمینی سپاه پاسداران در مشهد گفت: «مخالفان و دشمنان نظام اسلامی در پی استحاله ارزش‌های آن هستند و به همین دلیل با سپاه پاسداران ایران دشمنی و مخالفت می‌ورزند».
محمد علی جعفری با اشاره به دستگیری اخیر علی رستگار، مدیر برکنار شده بانک ملت توسط اطلاعات سپاه پاسداران ایران گفت : «بخش اطلاعات سپاه در چارچوب وظایف‌اش مسائل امنیتی و نفوذ و فسادهای اقتصادی را دنبال می کند و در همین چارچوب مدیر عامل بانک ملت را به تازگی دستگیر کرده است».
فرمانده سپاه پاسداران ایران افزود: «علت این دستگیری فقط مساله فیش حقوقی وی نبوده است».
او در این باره گفت که علت مهمتر این دستگیری، «فساد بزرگتری است که شبکه برخی سیاسیون کشور نیز در آن درگیر هستند».
رسانه‌های نزدیک به سپاه پاسداران مدعی‌ شده‌اند که حسین فریدون برادر رییس جمهوری ایران با اعمال نفوذ در انتخاب علی رستگار به عنوان مدیر عامل بانک ملت دست داشته است. به این ترتیب، سخنان امروز فرمانده سپاه پاسداران پس از دستگیری مدیرعامل پیشین بانک ملت بیشتر به تهدید تلویحی برادر رییس جمهوری شباهت دارد.
حسن روحانی در سخنرانی اخیرش در کرمانشاه از کسانی که با مطرح کردن مساله فیش‌های حقوقی می‌کوشند فساد گسترده تر مالی خود را پنهان کنند به عنوان «دزدان» اموال عمومی یاد کرد و قول داد که میلیاردها دلار پول های دزدیده شده توسط آنان را از «حلقوم‌شان بیرون بکشد».
مساله فاش کردن فیش‌های حقوقی مدیران دولتی توسط رسانه‌های عمدتا اصولگرا ادامه یافت و این مساله، به مساله‌ای ملی تبدیل شد که تیترهای نخست روزنامه‌های ایران را به خود اختصاص داد.
در این ماجرا، مدیران شماری از بانک‌ها و دیگر نهادهای ایرانی نیز برکنار شده یا استعفا داده‌اند.
حسن روحانی رئیس جمهوری ایران از معاونش اسحاق جهانگیری خواست، تحقیقات خودرا درباره پرونده حقوق نجومی مدیران دولتی آغاز کند.
روحانی در فرمانی که برای جهانگیری نوشته، سعی کرده مساله حقوق‌های نجومی را به دولت محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری پیشین ایران منتسب کند. در فرمان روحانی آمده است: «ممکن است با مقررات به‌جا مانده از دوره‌های قبل توجیه‌پذیر باشد، ولی با موازین عدالت و تعهد در قبال بیت‌المال و منشور اخلاقی دولت ناسازگار و غیرقابل قبول است و حتی در برخی موارد مصداق سوء استفاده از اعتماد دولت به‌ شمار می‌رود».
پیش از این در دولت محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری پیشین ایران که از جناح اصولگرا است، پرونده اختلاس ۳هزار میلیارد تومانی، بزرگترین اختلاس در تاریخ بانکداری ایران مطرح شد.
مه آفرید امیر خسروی متهم اصلی پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی از سیستم بانکی ایران، سحرگاه ۲۴ ماه می‌۲۰۱۴ در زندان اوین تهران اعدام شد.
مه آفرید امیر خسروی صاحب مجموعه «گروه امیر منصور آریا است. او متهم شده بود که از طریق روابط خاص خود با بانک صادرات و بانک ملی ایران به گشایش اسناد اعتباری به مبلغ صد‌ها میلیارد تومان اقدام کند، بدون آنکه تمام یا دست کم بخش عمده‌ای از وجه این اعتبار نامه‌ها را پرداخته باشد.
در این پرونده نام شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران و شماری از مسئولان مطرح شده است.
محمود رضا خاوری رئیس سابق بانک صادرات ایران که علاوه بر تابعیت ایران، تابعیت کانادا را نیز دارد، از دیگر متهمان این پرونده است.
هنگام اعلام کشف این اختلاس، خاوری برای شرکت در کنفرانسی در بریتانیا به سر می‌برد. او پس از آن به ایران باز نگشت و به کانادا رفت.
پس از این نیز چندین پرونده فساد متعلق به اصولگرایان ایران مطرح شد که اکثر آن‌ها تا کنون سرانجامی نداشته است.