هزاران شهروند اهوازی‌ صبح امروز پنجشنبه 23 فوریه، همزمان باحضور حسن روحانى رئیس‌جمهور ايران، مقابل استانداری تجمع کردند و خواستار توقف پروژه‌هاى انتقال آب كارون وساير رودخانه‌های استان به مناطق ديگر، سدسازی، خشکاندن تالاب‌ها و رسیدگی به قطع آب و برق ناشی از ریزگردها و رسيدگى فورى به فاجعه آلودگى هوا شدند.
تعدادى از فعالان محيط زیست و کارگران نيز در نزديكى فرودگاه اهواز تجمع كرده و نسبت به فاجعه آلودگی محيط زيست در خوزستان و وضعيت وخيم بيكارى و عدم پرداخت حقوق كارگران اعتراض كردند.

از سوى ديگر خبرگزارى دولتى ايران (ايرنا) گزارش داد که روحانی صبح پنجشنبه در بدو ورود به فرودگاه اهواز در مصاحبه با خبرنگاران گفت که به این شهر آمده است «تا مسائل ریزگردها را از نزدیک بررسی و دستورات لازم را صادر نمایم».
بنا بر اين گزارش بعدازظهر پنجشنبه در جریان بازديد روحانى از یکی از کانون‌های گرد و غبار در شهرستان کارون، تعدادی از اهالی اين شهرستان در مسیر خودروی رئیس جمهوری تجمع کردند.
نماینده تجمع کنندگان گفت: «این منطقه به ویژه روستاها مشکلات متعددی دارند» او افزود: «این منطقه یک منطقه نفتی است اما مشکل بیکاری بسیار بالا دارد و نفت هیچ خدماتی به ما نداده است».
وی با بیان اینکه به دلیل نبود آب، کشاورزی منطقه مختل شده، خواستار اختصاص آب به این منطقه شد تا بخشی از مشکلات بی‌کاری حل
شود.
اما برپایه گزارش خبرگزارى ايرنا، روحانى صحبتى با مردم نكرده و در عوض محمود علوی وزیر اطلاعات نیز در پاسخ به خواسته اهالی شهرستان کارون به میان آن‌ها رفته و در گفت و گو با خبرنگاران اظهارکرد: «خوزستان هیچ مشکل امنیتی خاصی ندارد».
از جمله برنامه‌های سفر رئیس جمهوری ایران به استان خوزستان، بازدید از کانون ریزگردها در استان، شرکت در نشست تخصصی بررسی ریزگردها، بررسی راهکارهای خروج از این بحران، صدور دستورات اساسی وشرکت در شورای اداری استان است.
هیات دولت ایران در روزهای اخیر 300 میلیارد ریال برای مهار ریزگردها در کوتاه مدت تصویب و دستوری در این زمینه و به وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ کرده است.
استان خوزستان از سال 2001 درگیر معضل ریزگردهاست و کارشناسان اعلام کرده اند 35 درصد گرد و غبار این استان ناشی از کانون‌های داخلی است.
بر اساس مطالعات انجام شده، مساحت کانون‌های فعال گرد و غبار در خوزستان 350 هزار هکتار است که با احتساب کانون ‌ای فرسایش بادی و بیابان ها به بیش از 800 هزار هکتار می رسد.
بیش از 30 هزار هکتار از این کانون‌ها فوق بحرانی است که در شرق اهواز و تالاب هورالعظیم قرار دارد.